ilk gebeliğn mi canm senin de
kızlar vajınal bölgem agrıyor dr aradım dediki çalışmıyorum düşük olbilir dedi ama lekelenmem kanamam yokki sadece alt bölgem agrıyor aglıyorum cok kötü bir tablet al dedi pregestron mu dedi
Canım yat dınlen,yorma kendını, büyük ıhtımal pregestronu kastetmiştir, hemen uzaktan telde teşhisi nasıl koymuş, nasıl doktor bunlar aklım almıyor
o neki ilaç anlamadım afferdersiniz acı yemiştim omu dokundu yada cinsel ilişkiden mi ya düşük tehlikesi olsa lekelenme olmaz mı
kızlar vajınal bölgem agrıyor dr aradım dediki çalışmıyorum düşük olbilir dedi ama lekelenmem kanamam yokki sadece alt bölgem agrıyor aglıyorum cok kötü bir tablet al dedi pregestron mu dedi
o neki ilaç anlamadım afferdersiniz acı yemiştim omu dokundu yada cinsel ilişkiden mi ya düşük tehlikesi olsa lekelenme olmaz mı
Selam Arkadaslar benim sat 5 eyluldu ayin 16.sinda kalp atisini dinletti dr. Ama yeni baslamis olabilir biraz dusuk 90 atiyor dedi haftaya daha yuksek atmali dedi tam 6 haftalik dedi o gun bugunde gittim lekelenme vardi azicik kalp atisida 100 dedi sinirda dedi 5 mm daha minik ins. Haftaya gittigimde kalp atimi yukselmis olur Allah'im hepimize saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ins. isteyen dileyen herkese nasip etsin dua istiyorum kizlar ins. Hepimiz saglikli ozursuz kusursuz sekilde kavusuruz yavrularimiza
canım kalp atışlarıı vajinal ultrasonla mı dinletti yoksa üstten mi
hamileliğini öğrenen yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.
Hepinizin bayramı mübarek olsun. İstanbula geldim o yüzden çok takip edemedim. Herkes iyidir umarım.
benim ilk değerim 193 tü düşük demiştim ya 4 gün sonra 1770 çıktı.
pazartesi randevu aldım inşallah görebiliriz.
benim daha bulantılarım başlamadı ama geceleri uyuyamıyorum. kasıklarım ve vajina bölgemde ağrı hissediyorum.abartılı olmasada rahatsız edici.ve tualete çıkma sorunum çok var. idrara ne kadar çok çıkıyorsam bir o kadarda kabızlık çekiyorum :)
kızlar ben hamileliğe dair hiçbişe hissetmyrm ya korkuyrm ters giden bişemi var diye. ya ne bulantm baş dönmem kasıklarmda agrm ne de gögslermde hassasytm var. herşey eskisi gibi normal. siz böle midem bulanıo falan dince endişelenyrm benm bu halm normalmi
Doktorda kaynanandan betermis arkadaş seni de normali bulmuyo
Kanama yok bisiy yok hoop teşhis üzme kendini ağlama sakın tatlım hiç bişiy olmicak meleğin seninle kalicak muckk
Lekelnme şeklinde bile olsa kanaman yoksa agrı normal kabul edilir demisdi benim doktorum. İçin rahat edecekse doktorun dedigi Progestan yumuşak kapsül kullanabilisin. Mümkün olduğunca dinlen benimde bi kac gundur kasıklarım baya ağrı yaptı bende dinlenmeye çalışıyorum...
görmeden nasıl kulanayım anlmadım ki canım annemi dinledim dr ara dediCanım o ilacı 2,5 haftadır bende kullanıyorum, yapılan tahlilimde 20 olması gereken değerim 17 çıkmış ve her ihtimale karşı kullanmamı istedi. Bence bebeği riske etmek yerine ilacı kullanmanı istemiş
inşallah canım yaa banada öle diyecek sanırım inşallah tek dileğim bebişimCanım bişey olmaz inşaalah progestan bende kullanıyrm ilk bebeğim düştüğü için tutunmaya yardımcı oluyr ayaklarının altına yastık koy devamlı yat bana dr öyle dedi ve ilk 3 ay cinsrl ilişki yok dedi düşüğü tetikleyebilirmiş inşaalah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alacağız))
Slm canim hic telas etme agri kasilma normaldir tabiki calismiyorsa doktorun pasa pasa deseydi acile git yaygaradan baska isleri yok.benim lekelenmem var cok az progestan verdi dr. Her ihtimale karsi cinsel iliskide 3 ay yok dedi biraz dikkat et yada icin rahat etsin istiyorsan bi dr. Git ben gittim bugun
Düşüncesiz doktorların elinde maymun olcaz durun daha bunlar ilk aşama bide ikili üçlü test zamanları olcak onlarda falan nasıl gerilicez oy oyy allah sabır versin şimdiden hepimize..