2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Slm tebrikler benim cok az oldu bugunde dunde . bos gebelik degildir ins.canim gittiginde gorursun kalp atisini bile duyarsin Allah'in izniyle

Slm tebrikler benim cok az oldu bugunde dunde . bos gebelik degildir ins.canim gittiginde gorursun kalp atisini bile duyarsin Allah'in izniyle
insallah cnm haziran ayinda 10/11haftalim bebegimi kaybettim o yuzden biraz tedirginim allah nasip ederse duyariz insaallah

insallah cnm haziran ayinda 10/11haftalim bebegimi kaybettim o yuzden biraz tedirginim allah nasip ederse duyariz insaallah

Bende mayis ayinda dis gebelikten ameliyat oldum canim ama bak Rabbim yine verdi bize ins. Bu kez saglikli bi sekilde aliriz kucagimiza yavrularimizi biz ve dileyen herkes ins.

ben şu an 7 haftalığım Allaha şükür hiç kanamam olmadı. ara ara beyaz akıntı geliyor bu aralar biraz sıklaştı

benim sat 1 eylüldü geçen hafta gittik doktora, keseyi gördü fakat tüpe yakın dedi dış gebelikten şüphelendi bayram tatilinden 29 ekimde geleceğini söyledi bende başka doktora bu pztesiye randevu aldım. sen ayın 16 sında kalp atışlarını duymuşsun canım benim de 12 sinde duymam gerekmiyor muydu ki

15 haziran son adet tarihine göre doğum tarihi. ama ultrason 4-5 daha sonra olacağını söylüyor :)

cnm sen doktora gittinmi ben bi gittim o zaman adetimi 2 gün felan geçmişti keseyi gördük. bu perşembede Allah izin verirse kalbini dinliycez

cnm benim sat 1 eylüldü ben 5 eylülde gittim doktora o zaman doktor görememişti keseyi, bat 190 çıkmıştı. 12 ekimde gittik keseyi gördü fakat tüpe yakın dedi dış gebelikten şüphelendi bu pztesi tekrar gitcem bakalım başka doktora. sen ne güzel erkenden görmüşsün keseyi inş sorunsuz gider hamileliğimiz

Yildirim dorukta gizem hanima gittim 2 kere 28inde cekirge doruktas sevil pakere gidicem insallah sen hangi doktora gidiyosun yada gittinmi :)

canım ben 12 ekimde gttm dr a nuray hanım jimerde 21 ekimde tekrar gtçem 12 ekimde kese gözükmedi üstten baktı vajinal ultrason yapmadı inşaalah pazartesi gözükür... nuray hanıma tavsiye üzerine gttm fakat karşı komşumdan bu akşm öğrendiğime göre çok rahatmış yani doğum için hastası aradığında sabah gelmiş kadın dayanamayıp sezeryan olmuş (komşumun ablası) onun için değiştirsem mi diyorum ama jimer çook güzel bir hastane sadece dr değiştirmek istyrm daha ilgili bir dr...

jimerde cenk aşkalliyi çok önerdiler bana ama jimer pahalı bi hastane diye biliyorum. muayene ücretleri doğum filan ne kadar?

Merhabalarr. Ben de ekimin 14 ünde idrar testiyle öğrendim hamileliğimi. sat ım 13 eylül dü. 28 günde oluyorum. 11 ekim de olmam gerekiyordu. daha önce de gecikmelerim olduğu için önemsemedim. arife günü memlekete gideceğiz diye test yaptım öylesine ve çift çizgi. o gün kan testi de yaptırdık. 3. gecikme günümde 1357 çıktı beta hcg. hala şaşkınım.tam bir sürpriz oldu bize.

merhaba kızlae.çok hastayım boğazım fena şişti ve yutkunurken acı çekiyorum acıya dayanıklıyım ama gece ağlayarak uyaıyorum acısından ve su an saat sabahın 5 i acile gittim hafif bi antibiyotik yazdı içip içmemekte kararsız kaldım cefaks diye bir ilaç hamilelere veriliyormuş.içmedim ama gece çok şiddetli agrım oldu bi tane içtim.acaba kullanan var mı arnızda ya da bilgii olan ?

Canim oyle hesap yapma bak bi arkadasim battan 1 gun sonra gitti deger 5000 kusurlerde ilk gidiste herseyi gordu. Bende bile ayin 16.sinda ksrindan bakip goruldugu halde dun baska dr. Vajinal gordu karindan goremedi makina farki cok var bitanem sikinti yapma kendine ben mayista dis gebelik yasadim sanmam senin dis gebelik olacagini o ihtimal olsa oyle haftalik randevular vermezler agrin varmi birde degerler nasil yukseldi

bende okudum canım, insallah gonlunden gecen olur Allah ın ıznıyle.

G.olsun canim 2 hafta once bende grip oldum doktor parol falan dedi ama ilac istemedigim icin dinlemedim pek bol c vitamini ve ihlamur ic ben karanfil tarcin ve elma ve limon kaynatip bal koyup ictim baya rahatlatmisti bogazimi doktor verdiyse vardir bildigi herhalde tedirginsen icme canim meyve ye bol bol

merhaba kızlar ben bayram günü ekim 15 te hamile oldugumu öğrendim.
dün gece cok şiddetlı olmak üzere kasık ağrılarım var sizdede oluyormu bu.
ben tüp bebek ile hamile kaldım 15 gündür var agrım.
hamileliğinizi öğrendikten sonra sizdede oldumu bu ağrılar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…