2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günler çok yavaş geçiyor pazartesi doktora gideceğim gelişmeleri paylaşalım arkadaşlar sat 12 eylül

merhaba arkadaşlar galibe bende 2014 haziran annesi olacağım ama daha bebeğimi ultrasonda göremedik araya bayram tatili girdi pzrt randevu almadığım için de salıya kaldı bebek 7 haftalık oldu hala doktora gidemedim bu yüzden ama olsun inşallah iyidir sağlığı .

ne zamn gideyim hafta içi calısıyorumm off işte geliyo kızlar calısıyomusunuz siz bide yaşınız kac kaç kilo ile başladınız ben 28 yaşındayım ilk bebeğim 59 kilo ile başladım

Çalışmıyorum canım... yaşı en büyük benim galiba 31 çünkü :)) İnşaallah ilk bebegim olacak... tartıda hep 65/66 gösterirdim şimdi 68 çıkıyorum... Allaah dan boy fena değilde çaktırmıyoruz...

bulantılar bu sabah başladı kızlar bugün çok kötüyüm hiçbir şey yemek istemiyorum

Benimde bu gün fena midecim zar zor kahvaltı yaptım ...

Bitanede benden canım...

bende dun cook yorgundumm bugun ıyıyım cok sukur... ama uykum hep vaarrrr...
ay deemek bitek bende yok sürekli uykum var, nerdeyse 12 saat uyuyorum . pzt iş başlayınca nasıl olucak bakalım , hiç bir şey yapasım yok sürekli yatıyım istiyorum bende

merhaba kıslar,

sabah doktor randevum vardı,

Biraz uzgun hissediyorum kendimi, kese ve yolk kesesini gordu dr, ama henuz embriyoyu goremedi, haftaya pazartesi tekrar bakicak, gec dollenme olmus olabilir dedi ama oyle olsa idrarda reglden 5 gun once gordum dedim ozaman gec dollenme degildir dedi ama omurilik vs nin olusmus olmasi lazimdi dedi, ne biliyim kotu oldum, haftaya belli olucak, daha 5+2 yiz,

acaba omurilik vs gören var mı bu tarihte. bana sanki daha erken gibi geldi bunları görmek için ama ne biliyim doktor beni biraz endişelendirdi. hafta içinde baska bi doktor a daha gideceğim. Alttan muayene etti, bişey olur mu dedim hayır endıse etmeyin dedi. daha yerlesmemiş dedi..troid testi istedi kan sonucumu verdim, cıkınca göndericem.

Hiç canını sıkma... yolk kesenin içinde gözüktüyse bebekde var demektir. Nazlı çıkmış bebişiniz gösterir kendini sonra...:)

Bende tatlı birşey yiyemiyorum, hatta karşımda biri tatlı birşey yerse içim kalkıyor. Bir sabah kahvaltı da turşu yedim. Hep tuzlu ekşi şeyler canım istiyor. Ben çayıda şekersiz içiyorum dün şekerim düşmesin bir parça çikolata yedim. Ya böyle ayn şeyleri yaşayan hamişleri görünce seviniyorum.

Bende senin gibiyim canim hep tursu et istiyor yaa..

Canim yaa su ne yersek bebege degilde bize yaradigini bildigin yiyecekler varya onlari bizimlede paylasirmisin

Canım normal beslenmeme devam ediyorum, zaten normalde süt içebilen biri olamadım hiçbir zaman ama doktorum süt yerine bol yoğurt yiyebilirsin demişti (kendim yapıyorum yoğurdumu da) ama şuan yoğurt bile yiyemiyorum, yani yiyemiyorum diye üzmüyorum kendimi dua ediyorum 3. aydan itibaren normale döneyim de bebeğime yarayan her şeyi yiyebileyim diye

Canım bende tam olarak 5+2 de gitmiştim doktora ve sadece kese görünmüştü, bebişi görememiştim ama doktorum hiç böyle şeyler söylemedi. Ben senin yerinde olsam moralimi bozmak yerine başka doktora giderim Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hiç canını sıkma... yolk kesenin içinde gözüktüyse bebekde var demektir. Nazlı çıkmış bebişiniz gösterir kendini sonra...:)

insallah cnm ne biliyim ben guzel haberler duymayı bekliyordum ama omurilik vs diyince bi duruldum.

evet canım hafta içinde baska doktor a gidicem, gerekirse degıstırıcem.
zınk diye boyle bişey soylenir mi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…