2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
insallah cnm ne biliyim ben guzel haberler duymayı bekliyordum ama omurilik vs diyince bi duruldum.

merhaba cnm ben nisan annelerinden..

eger yolk keseyi gördü iseniz bebek %90 var demektir onun hemen arkasından oluşacak..

henüz erken bak 2-3 gün sonra git bebek orada olacaktır..üzme sıkma canını..yolk kesesi bebeğin oluşacağının göstergesi:KK34:

5+2 henüz bebek görmek için erken bir hafta sonra kalp atışını duyacaksın inş...:KK16:

Son düzenleme:
Bu sabah 9 da keseyi görmek için doktora gittim, bendende aceleci anneler varmış 4. sırayı aldım. Bebek 5 hafta 5 günlük alttan bakmadı ultrasonda kese göründü. Normal görünüyor dedi 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gel dedi. İdrar ve kan tahlilleri verdi yaptırdım normal çıktı çok şükür. Yavrum bezelye kadar. Doktor gebelik var dedi. Olmama ihtimalini düşünmek bile insanı üzüyor. Folik asit verdi. Gerçi ben kaç gündür internette çok araştırdım folik asit bulunan sebzeleri yiyecekleri sürekli tükettim. Doktora folik asit almak için geç kaldım mı dedim hayır dedi. Ultrasonda 5+2 görünüyor, doktor 5+5 diyor neden fark var dedim ultrasonda böyle farklı çıkabiliyor biz 5+5 olarak kabul ediyoruz dedi.

insallah cnm ne biliyim ben guzel haberler duymayı bekliyordum ama omurilik vs diyince bi duruldum.

Doktorlar genelde en kötüsünü düşünerek hareket ediyorlar ama hasta psikolojisini düşünen az doktor var... Bidaha ki gidişinde güzel haberler duyarsın İnşaallah...:)

merhaba kıslar,

sabah doktor randevum vardı,

Biraz uzgun hissediyorum kendimi, kese ve yolk kesesini gordu dr, ama henuz embriyoyu goremedi, haftaya pazartesi tekrar bakicak, gec dollenme olmus olabilir dedi ama oyle olsa idrarda reglden 5 gun once gordum dedim ozaman gec dollenme degildir dedi ama omurilik vs nin olusmus olmasi lazimdi dedi, ne biliyim kotu oldum, haftaya belli olucak, daha 5+2 yiz,

acaba omurilik vs gören var mı bu tarihte. bana sanki daha erken gibi geldi bunları görmek için ama ne biliyim doktor beni biraz endişelendirdi. hafta içinde baska bi doktor a daha gideceğim. Alttan muayene etti, bişey olur mu dedim hayır endıse etmeyin dedi. daha yerlesmemiş dedi..troid testi istedi kan sonucumu verdim, cıkınca göndericem.

Canım sakın kafana takma. Bak ben bugün gittim 5+5 sadece keseyi gördük herşey normal dedi gelişimini görmek ve kalp atışlarını duymak için 10 gün sonra gel dedi. Yani doktor hiç omurilikden ondan bundan bahsetmedi.

Canım sakın kafana takma. Bak ben bugün gittim 5+5 sadece keseyi gördük herşey normal dedi gelişimini görmek ve kalp atışlarını duymak için 10 gün sonra gel dedi. Yani doktor hiç omurilikden ondan bundan bahsetmedi.

ıcıme nasıl su serpildi anlatamam.
cok sevındım :)
cok sukur.
bende cunku hic duymamıstım omuriliğini gorduk vs diyeni.
senin ıcınde cok sevındım :) saglıkla kucagımıza alırız Allah ın izniyle insallah :)
biz ve tum anneler..

merhaba cnm ben nisan annelerinden..

eger yolk keseyi gördü iseniz bebek %90 var demektir onun hemen arkasından oluşacak..

henüz erken bak 2-3 gün sonra git bebek orada olacaktır..üzme sıkma canını..yolk kesesi bebeğin oluşacağının göstergesi:KK34:

5+2 henüz bebek görmek için erken bir hafta sonra kalp atışını duyacaksın inş...:KK16:

canım Allah razı olsun, cok sukur.
ben en ıyısı dedıgın gibi hafta ıcı bidaha gideyim,
gercı dr da dedi, bi iki gun bile cok farkettiriyor dedi.
ben baskasına gidip göreyim tontişimi, cok sukur coook :)

kızlar ben geldim değerim malesef yükselmemiş düşmüş ve kanamamda başladı kimyasal gebelik geciriyorumm :KK43:(( neden böyle oldu ki şimdi :KK43:(((((((

Kan testine ve son adet tarihine bakarak doğum tarihini 17.06.2014 olarak hesaplamıştık. Bugün doktor tam hafta ve gününü söyleyince doğum tarihi 22.06.2013 olarak değişti. Eğer erken doğmazsa yengeç burcu olacak ama erken gelirse ikizler burcu. Bunları hesaplamak için biraz erken sanırım:KK1::KK9:

kızlar ben geldim değerim malesef yükselmemiş düşmüş ve kanamamda başladı kimyasal gebelik geciriyorumm :KK43:(( neden böyle oldu ki şimdi :KK43:(((((((

bende iki defa boyle kımyasal gebelık gecırdım. oyuzden senı cok ii anlıyorum.
kımyasal gebelıgın nededi kalıtesiz spermlerin yumurtayı döllemesi.
doktorum eşimi urolga yonlendirdi. ve eşimde varikosel cıktı. varikosel yumurtalıklardaki bi damarın genişlemesi ve oradaki ısıyı yukselterek spermlerin bozulmasına neden olmasıymıs. ve 2 erkekden birinde mutlaka olurmus.
eşim yarım saatlik bi operasyon gecırdı ve suan hamileyim cok sukur.
aynı seyleri yasamıs biri olarak dediğime kulak verin zaman kaybetmeyin canım

bende iki defa boyle kımyasal gebelık gecırdım. oyuzden senı cok ii anlıyorum.
kımyasal gebelıgın nededi kalıtesiz spermlerin yumurtayı döllemesi.
doktorum eşimi urolga yonlendirdi. ve eşimde varikosel cıktı. varikosel yumurtalıklardaki bi damarın genişlemesi ve oradaki ısıyı yukselterek spermlerin bozulmasına neden olmasıymıs. ve 2 erkekden birinde mutlaka olurmus.
eşim yarım saatlik bi operasyon gecırdı ve suan hamileyim cok sukur.
aynı seyleri yasamıs biri olarak dediğime kulak verin zaman kaybetmeyin canım

canım sanırım bu bnmde 2. cünkü bir kere daha böyle oldum ama kan testi vermemiştim ondanda şüpheleniyorum kimyasal mı diye ama bunda öğrenmiş oldum.eşim ürologa gidip bebek itediğimizi söyledi ve sperm ölçümü falan yapıldı herşeyin normal bebek olur demiş doktor ama acaba senin dediğin daha sistemli bir test mi oluyor canım?

canım sanırım bu bnmde 2. cünkü bir kere daha böyle oldum ama kan testi vermemiştim ondanda şüpheleniyorum kimyasal mı diye ama bunda öğrenmiş oldum.eşim ürologa gidip bebek itediğimizi söyledi ve sperm ölçümü falan yapıldı herşeyin normal bebek olur demiş doktor ama acaba senin dediğin daha sistemli bir test mi oluyor canım?

cok gecmiş olsun evrakcu çok üzüldüm:KK14:

merhaba kıslar,

sabah doktor randevum vardı,

Biraz uzgun hissediyorum kendimi, kese ve yolk kesesini gordu dr, ama henuz embriyoyu goremedi, haftaya pazartesi tekrar bakicak, gec dollenme olmus olabilir dedi ama oyle olsa idrarda reglden 5 gun once gordum dedim ozaman gec dollenme degildir dedi ama omurilik vs nin olusmus olmasi lazimdi dedi, ne biliyim kotu oldum, haftaya belli olucak, daha 5+2 yiz,

acaba omurilik vs gören var mı bu tarihte. bana sanki daha erken gibi geldi bunları görmek için ama ne biliyim doktor beni biraz endişelendirdi. hafta içinde baska bi doktor a daha gideceğim. Alttan muayene etti, bişey olur mu dedim hayır endıse etmeyin dedi. daha yerlesmemiş dedi..troid testi istedi kan sonucumu verdim, cıkınca göndericem.

minel cim bende 5+1 ama doktor cumaya gel tam görelim dedi o yüzden cumayı bekliyorum hayırlısıyla bir görseydik kese yol kesesi görünmüşse bebek vardır ya kan değerlerin nasıldı?

kızlar ben hamileliğe dair hiçbişe hissetmyrm ya korkuyrm ters giden bişemi var diye. ya ne bulantm baş dönmem kasıklarmda agrm ne de gögslermde hassasytm var. herşey eskisi gibi normal. siz böle midem bulanıo falan dince endişelenyrm benm bu halm normalmi :KK43:

kızlar ben hamileliğe dair hiçbişe hissetmyrm ya korkuyrm ters giden bişemi var diye. ya ne bulantm baş dönmem kasıklarmda agrm ne de gögslermde hassasytm var. herşey eskisi gibi normal. siz böle midem bulanıo falan dince endişelenyrm benm bu halm normalmi :KK43:

Merhaba arkadaslar
Canım ben de senın gıbıyım ne bulantı ne de uyku hıcbırsey yok bendede ama normal ben ılk bebegımde de boyleydım o yuzden endıselenme herkesın yapısı farklı bu arada bende 7 haftanın ıcındeyım ve daha doktora gıtmedım 8. haftayı beklıyom erken davranmak ıstemıyom ıns herkes bebegını saglıkla kucagına alır...

Merhaba arkadaslar
Canım ben de senın gıbıyım ne bulantı ne de uyku hıcbırsey yok bendede ama normal ben ılk bebegımde de boyleydım o yuzden endıselenme herkesın yapısı farklı bu arada bende 7 haftanın ıcındeyım ve daha doktora gıtmedım 8. haftayı beklıyom erken davranmak ıstemıyom ıns herkes bebegını saglıkla kucagına alır...

İnşallah canm benm ilk gebelğim o yüzden endişeliym biraz benmde haftaya çarşamba randevum var nasıl dayanrm bilmyrm o güne kadar tek istegm onun kalp atısını yaşadgnı göreblmek. çok teşekr ederm yazdgn için içimi ferahlattn :KK49:

minel cim bende 5+1 ama doktor cumaya gel tam görelim dedi o yüzden cumayı bekliyorum hayırlısıyla bir görseydik kese yol kesesi görünmüşse bebek vardır ya kan değerlerin nasıldı?

regl olmam gereken gun 137 idi, o gunden 96 saat sonra 1082 cıktı.
doktor degere guzel demıstı,

kızlar vajınal bölgem agrıyor dr aradım dediki çalışmıyorum düşük olbilir dedi ama lekelenmem kanamam yokki sadece alt bölgem agrıyor aglıyorum cok kötü bir tablet al dedi pregestron mu dedi :KK43::KK43:

Benimde şu anda hiç bir belirtim yok sayılır sadece göğüslerim de hassasiyet var kasık ağrım yok midem bulantım yok ama karnım sürekli şiş bende doktora 8 haftalıkken gitmek istiyorum ama bi taraftan da pazartesi gideyim diyorum çok kararsız kaldım kızlar :KK53:

Benimde şu anda hiç bir belirtim yok sayılır sadece göğüslerim de hassasiyet var kasık ağrım yok midem bulantım yok ama karnım sürekli şiş bende doktora 8 haftalıkken gitmek istiyorum ama bi taraftan da pazartesi gideyim diyorum çok kararsız kaldım kızlar :KK53:

ilk gebeliğn mi canm senin de

X