Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar merhaba hepinizi tek tek tebrik ediyorum..size bir sorum olcak suan 6haftam bitcek 4haftada kontrole gittigmde kese vardi ama henuz bebek gorunmemisti haftaya kontrole gidicem ilk haftalarda lekelemlerm vardi ama artik yok umarim bos gebelik degildr..sizin lekelenmelerniz dewAm ediyormu simdiden tesekkurler
insallah cnm haziran ayinda 10/11haftalim bebegimi kaybettim o yuzden biraz tedirginim allah nasip ederse duyariz insaallahSlm tebrikler benim cok az oldu bugunde dunde . bos gebelik degildir ins.canim gittiginde gorursun kalp atisini bile duyarsin Allah'in izniyle
insallah cnm haziran ayinda 10/11haftalim bebegimi kaybettim o yuzden biraz tedirginim allah nasip ederse duyariz insaallah
kızlar bursalı olan var mı hangi hastane hangi dr gidiyorsunuz:)
kizlar merhaba hepinizi tek tek tebrik ediyorum..size bir sorum olcak suan 6haftam bitcek 4haftada kontrole gittigmde kese vardi ama henuz bebek gorunmemisti haftaya kontrole gidicem ilk haftalarda lekelemlerm vardi ama artik yok umarim bos gebelik degildr..sizin lekelenmelerniz dewAm ediyormu simdiden tesekkurler
Selam Arkadaslar benim sat 5 eyluldu ayin 16.sinda kalp atisini dinletti dr. Ama yeni baslamis olabilir biraz dusuk 90 atiyor dedi haftaya daha yuksek atmali dedi tam 6 haftalik dedi o gun bugunde gittim lekelenme vardi azicik kalp atisida 100 dedi sinirda dedi 5 mm daha minik ins. Haftaya gittigimde kalp atimi yukselmis olur Allah'im hepimize saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ins. isteyen dileyen herkese nasip etsin dua istiyorum kizlar ins. Hepimiz saglikli ozursuz kusursuz sekilde kavusuruz yavrularimiza
ben şu an 7 haftalığım Allaha şükür hiç kanamam olmadı. ara ara beyaz akıntı geliyor bu aralar biraz sıklaştı
Agzina saglik canim cok saol
canım senin de sat 1 eylül müydü ikimizinde aynı
canım senin de sat 1 eylül müydü ikimizinde aynı
cnm sen doktora gittinmi ben bi gittim o zaman adetimi 2 gün felan geçmişti keseyi gördük. bu perşembede Allah izin verirse kalbini dinliycez
Yildirim dorukta gizem hanima gittim 2 kere 28inde cekirge doruktas sevil pakere gidicem insallah sen hangi doktora gidiyosun yada gittinmi :)
canım ben 12 ekimde gttm dr a nuray hanım jimerde 21 ekimde tekrar gtçem 12 ekimde kese gözükmedi üstten baktı vajinal ultrason yapmadı inşaalah pazartesi gözükür... nuray hanıma tavsiye üzerine gttm fakat karşı komşumdan bu akşm öğrendiğime göre çok rahatmış yani doğum için hastası aradığında sabah gelmiş kadın dayanamayıp sezeryan olmuş (komşumun ablası) onun için değiştirsem mi diyorum ama jimer çook güzel bir hastane sadece dr değiştirmek istyrm daha ilgili bir dr...
kizlar merhaba hepinizi tek tek tebrik ediyorum..size bir sorum olcak suan 6haftam bitcek 4haftada kontrole gittigmde kese vardi ama henuz bebek gorunmemisti haftaya kontrole gidicem ilk haftalarda lekelemlerm vardi ama artik yok umarim bos gebelik degildr..sizin lekelenmelerniz dewAmfark simdiden tesekkurler
insallah cnm haziran ayinda 10/11haftalim bebegimi kaybettim o yuzden biraz tedirginim allah nasip ederse duyariz insaallah
benim sat 1 eylüldü geçen hafta gittik doktora, keseyi gördü fakat tüpe yakın dedi dış gebelikten şüphelendi bayram tatilinden 29 ekimde geleceğini söyledi bende başka doktora bu pztesiye randevu aldım. sen ayın 16 sında kalp atışlarını duymuşsun canım benim de 12 sinde duymam gerekmiyor muydu ki
bende okudum canım, insallah gonlunden gecen olur Allah ın ıznıyle.
cnm benim sat 1 eylüldü ben 5 eylülde gittim doktora o zaman doktor görememişti keseyi, bat 190 çıkmıştı. 12 ekimde gittik keseyi gördü fakat tüpe yakın dedi dış gebelikten şüphelendi bu pztesi tekrar gitcem bakalım başka doktora. sen ne güzel erkenden görmüşsün keseyi inş sorunsuz gider hamileliğimiz
merhaba kızlae.çok hastayım boğazım fena şişti ve yutkunurken acı çekiyorum acıya dayanıklıyım ama gece ağlayarak uyaıyorum acısından ve su an saat sabahın 5 i acile gittim hafif bi antibiyotik yazdı içip içmemekte kararsız kaldım cefaks diye bir ilaç hamilelere veriliyormuş.içmedim ama gece çok şiddetli agrım oldu bi tane içtim.acaba kullanan var mı arnızda ya da bilgii olan ?