jimerde cenk aşkalliyi çok önerdiler bana ama jimer pahalı bi hastane diye biliyorum. muayene ücretleri doğum filan ne kadar?
merhaba kızlar ben bayram günü ekim 15 te hamile oldugumu öğrendim.
dün gece cok şiddetlı olmak üzere kasık ağrılarım var sizdede oluyormu bu.
ben tüp bebek ile hamile kaldım 15 gündür var agrım.
hamileliğinizi öğrendikten sonra sizdede oldumu bu ağrılar:26:
Evet benimde oldu canım merak etme yat devamlı dinlen yattıkça şimdi elhamdülilh daha iim) biliyr msn bende 2 tüp bebek yaptırmıştım ilki tutmadı ikinci tuttu düştü kasımda bir daha yaptrcaktım fakat RABBİM İhsan etti kendiliğinden hamile kaldım çok şükür )
merhaba kızlae.çok hastayım boğazım fena şişti ve yutkunurken acı çekiyorumacıya dayanıklıyım ama gece ağlayarak uyaıyorum acısından ve su an saat sabahın 5 i acile gittim hafif bi antibiyotik yazdı içip içmemekte kararsız kaldım cefaks diye bir ilaç hamilelere veriliyormuş.içmedim ama gece çok şiddetli agrım oldu bi tane içtim.acaba kullanan var mı arnızda ya da bilgii olan ?
çok geçmiş olsun canım...ben duocid kullanmıştım. Doktorun verdiği antibiyotiğin prospektüsüne bak gebelik kategorisi a yada b ise gönül rahatlığıyla kullanabilirsin...:)
nasıl içimi rahatlattın...b katagorisi canım kullanmak zorundayım çünkü çocuklugumdan beri böyle ilaçsız boğazım iyileşmiyor ve çok agır geçiriyorum...lekelenmene gelince yorgunluktan olabilir.bende geçen hafta yegenimi çok kucagıma aldım 14 aylık falan daha ama ertesi sabah pembe lekelenme olmuştu.dikkat et tatlım yorma kendini
geçti evet.tekrar olmaz sendede inşallah ama doktoruna gittiğinde söyle canım bunu.dediklerini uygulucam çok teşekkür ederimmsağol canım...:) lekelenmen geçti dimi... Bu ara kardeşiminde sık sık faranjit olur o yüzden arada ılık tuzlu suyla gargara yapar hem diş etlerine iyi gelir hemde bayadır boğazları iyi tavsiye ederim...
selam herkese,
havalar çook değişken dikkat edin kendinize ve bebişlerinize.ilaçlara fazla takılmayın sonuçta vücudunda seni hasta eden mikrop bebişin için daha zararlı allah korusun.ben gebeliğimde c hatta d kategorisinde ilaçlar kullandım.allaha şükür oğlumda bi sorun yok.drlar o ılaçları yarar /zarar ilişkisine göre veriolar sonuçta.suan kullandığım kan sulandırıcı mesela c grubunda.ama o iğneyi kullanmazsam bebeğime giden kan azalıo..kalp atışları duruo.2 acı deneyimim var bu konuda.o sebeple dr verdiyse vardır bir bildiği..bebişleriniz için kullanın derim ben.
bizimde hala kasık ağrılarımız ve yorgunluğumuz hat safhada.oğlum cokk kucuk ve bana cok düşkün,kucağıma almasam olmuyor.sanki hissetti bu aralar hep kucak ıstıo ve benimde kasıklarım halıyle felaket ağrıo
Kullandığın iğnenin adı nedir canım...
selam herkese,
havalar çook değişken dikkat edin kendinize ve bebişlerinize.ilaçlara fazla takılmayın sonuçta vücudunda seni hasta eden mikrop bebişin için daha zararlı allah korusun.ben gebeliğimde c hatta d kategorisinde ilaçlar kullandım.allaha şükür oğlumda bi sorun yok.drlar o ılaçları yarar /zarar ilişkisine göre veriolar sonuçta.suan kullandığım kan sulandırıcı mesela c grubunda.ama o iğneyi kullanmazsam bebeğime giden kan azalıo..kalp atışları duruo.2 acı deneyimim var bu konuda.o sebeple dr verdiyse vardır bir bildiği..bebişleriniz için kullanın derim ben.
bizimde hala kasık ağrılarımız ve yorgunluğumuz hat safhada.oğlum cokk kucuk ve bana cok düşkün,kucağıma almasam olmuyor.sanki hissetti bu aralar hep kucak ıstıo ve benimde kasıklarım halıyle felaket ağrıo
hibor kullanıorum.kan sulandırıcı iğne
Canım bende clexan kullanıyrm gün aşırı senin hergün mü
hibor kullanıorum.kan sulandırıcı iğne
Ben Oksapar kullanıyorum canım gebelik kategorisi b. Sen c diyince merak ettim... Hibor kullanmanın özel bi sebebimi var...
maalesef hergün.coraspin + hibor.önümüzdeki cumartesi kalp atışları için gitcem.oğlumda fraxiparine kullanmıştım.ondan isticem bu çoook yakıo.
bundan önce yine kazara nisanda hamile kalmıştım.iğne kullanmadım,coraspinide hep unuttum gün aşırı falan ya aldım yada almadım.8. hafta kalp atışları için gittiğimde 6,5 haftalık kalmıştı.gelişmemişti ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.inşallah aynı şeyi tekrar yaşamam
Canım şimdi çokkkk korktum bende bir düşük yaptım sonra genetik test yaptık mthrf A1298 homozigot mutant çıktı dr kan pıhtılaşması dedi ama şimdi çok korktum başka dr da mı gitsem sende ne problem vardı
maalesef hergün.coraspin + hibor.önümüzdeki cumartesi kalp atışları için gitcem.oğlumda fraxiparine kullanmıştım.ondan isticem bu çoook yakıo.
bundan önce yine kazara nisanda hamile kalmıştım.iğne kullanmadım,coraspinide hep unuttum gün aşırı falan ya aldım yada almadım.8. hafta kalp atışları için gittiğimde 6,5 haftalık kalmıştı.gelişmemişti ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.inşallah aynı şeyi tekrar yaşamam
homozigotsa çok korkma.ama iğne kullanman gerekio,yani mecbursun..heterozigot arkadaşlarım var.hepsininde bebişleri var.ama dediğim gbi iğne kullanıolar gebe olduklarını öğrendikleri gbi.sen kullanıosun değil mi?