2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

geçmiş olsun..ıhlamur içebiliyorsan limonlu ıhlamur iç tarhana çorbası tavuksuyu çorba içmeye çalış...çok çok geçmiş olsun...bebişinle eşinle nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara..
 
En erken ogrenenlerdensin canim kesin
Ben 15. Haftamdayim ileriden gidiyoruz ama yinede soylemediler...
Erken deyio duruyor gittigim 4 farkli doktorda....
Yahu bir bakin tahmin edin yok...
Banada boyle dk.lar denk geldi

Canim aslinda benim dr da erken dedi rahatsizlandigim icin ve yakin oldugu icin bu doktora gittim cok ilgilendi sagolsun her yerini inceledi ve biz sormadan kendisi soyledi muhtemelen oglan diye bi kizim vardi buda oglan olsun istiyorduk cok mutlu olduk Allah seninde gonlune gore versin.
 

çok geçmiş olsun. iyi seneler, dilerim ömür boyu mutlu olursunuz.
 

çok sağol cnm bnm hiç iştah yok eşimle bu yüzden bile tartışıyoruz hiç bişey yiyemiyorum akşamları uyku girmiyo gözüme bu gripten dolayı. çorbada normldede yemem şimdi hiç yiyemiyorum. ne olacak halim ama bi görseniz kilo alıyorum ya darısı herkezin başına canm güzel dileklerin için çokkkk teşekkür ederim:2::2:
 
Son düzenleme:

canım bence kendi ellerinle bir pasta yap üzerine de ''bensiz geçen son doğumgünün babacığım gibi''şeyler yazabilirsin
ya da hediye aldıysan onun içine bebişin dilinden bir şeyler yazabilirsin
 

geçmiş olsun tatlım nice seneler geçirmeniz dileği ile limonlu ıhlamur içebilirsin iyi geliyor ve bol bol c vitamini
 
bende yok batma canım...

sagol cnm..
bende var endişeleniyorum.
doktoruma sordum normal dedi ama içim içimi yiyor yinede.
yarın kontrol var yeni doktorumuza başlıyoruz
onada sorayım bakalım normal mi diye bu göbek ve rahimdeki batmalar.
inşallah bir sorun yoktur
 

Ins. En kisa surede atlatirsin canim
Tamda zamanini bulmus hastalik....:26:
Bebeginizle birlikte nice mutlu yillara :123:
 

yoktur canım..içini ferah tut...biz kendimizi çok dinler olduk haliyle annelik duyguları meleğimize birşey olmasın isteğiyle endişe edip duruyoruz...büyüyodur annesi o yüzdendir o batmalar :)


Saat 4 ü geçmedi gittiii sonuç öğrenicem ya :)


ayyy benim doktorda aramadı ... 5 i bulur dedi sekreter...:)))) halimize bak ya..ah meleklerimiz ah köftehorlar..daha küçücükken neler yaptırıyorsunuz bize.. :)
 

aynen hep stres bu ilk zamanlar.ama tadınıda cıkarmak lazımm
hayırlısıyla 1 hafta daha gecsinde riskli dönem gecsin inşallahhh
 
ayyy benim doktorda aramadı ... 5 i bulur dedi sekreter...:)))) halimize bak ya..ah meleklerimiz ah köftehorlar..daha küçücükken neler yaptırıyorsunuz bize.. :)
aynen benimki de 4-5 arası dedi zaman geçmiyo valla bi iyi haber duysam rahat bi ohh çekicem
eşimde normalde sık aramaz şimdi telefon bekliyorum ikide bir arıyo valla her telefon çalışında kalbim küt küt :) niye bu kadar stres yaptım ben de bilmiyorum
 
kızlar ya bana bu annelık duygusu daha gelmedı ya. heyecan da yok bulantılar rahatsızlıklar yuzunden mı acaba? saglıklı olsun dıye cok ugrasıyorum ama o heyecan yok ya.normal mı? bırı normal desın
 
kızlar ya bana bu annelık duygusu daha gelmedı ya. heyecan da yok bulantılar rahatsızlıklar yuzunden mı acaba? saglıklı olsun dıye cok ugrasıyorum ama o heyecan yok ya.normal mı? bırı normal desın

birtanem tabiiki normal..herkesin her duruma tepkisi farklıdır aynı şekilde bedende kalpte farklı tepkiler gösterir.... ben 1 yıldır düşük boş gebelik vs yaşadığım için şuan normal seyrinde giden bir gebelik yaşadığım için maşallah maşallahh heyecanlıyım ....o tekmelerini atmaya başlasın anne ben burdayım desin o zaman daha farklı hissedersin belki.. bence kafana takma sağlıklı olsun meleğin seninle olsun..
 

çok geçmiş olsun canım...bol bol dinlenmeye çalış... evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun bebişinizle beraber nice yıllara :)
 

ay aynen dedıgın oldu. ultrasonda gorunce cok aglamıstım ama gozlerım agladı sankı hıssetmeden suzuldu yaslar. sanırım ben bastırıyorum kendımı. cok heyecan yapsam bebegıme nazar degdırecem gbı hıssedıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…