2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

okudum.Allah kabul etsin inşallahh

İlk çocuğun kız mı erkek mi canım? Folik asit kullanıyor musunuz? Ona rağmen mi yorgunluk oluyor.

İlk çocuğun kız mı erkek mi canım? Folik asit kullanıyor musunuz? Ona rağmen mi yorgunluk oluyor.

benim bir oğlum var.folik ilk 3 ayda olmazsa olmaz.folic + coraspin kullanıorum.coraspin kanımda pıhtılaşma olduğundan kullanıorum.nedense cok yorgun hissediorum kendimi.elim kolum kalkmıyor

Arkadaşlarım bu kısa sureyi her gün en az 10 defa okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum rahat gebelik ve özellikle kolay sorunsuz doğum için! tecrübe ile sabittir allah kabul etsin şimdiden...

Günaydın kızlaar, reassit bende okudum canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende salı güne gidicem pıtpıtları duymaya, sık idrara çıkma çok şükür 1 haftadır düzeldi ama yemeklerden sonra bulantı 2 haftadır devam ediyor, 3 haftadır tatlı hiçbir şey yiyemiyorum sürekli bol ekşi yemek istiyorum, bundan dolayı da kısır ve limon sıkabileceğim çorbalar içiyorum bol bol, bir de inanılmaz mandalina yiyorum bulantımı rahatlatıyor, günde 5-6 tane yiyorum. Tecrübeli hamilelerden ilk 3 ay ne yersek bebeğe değil bize yarıyor diye duyduğum içinde içim rahat biraz. Bakalım salı günü doktorum ne diyecek. Bu arada 27 yaşındayım 58 kilo ile başladım, şuana kadar 200 gram aldım

Tek kelimeyle muhteşem. Onlar bizim küçük kahramanlarımız Hani şu spermin bir tanesi yumurtalığa giriyor, diğerleri kalıyorya yavrumm ya onlarda gelseydi ikiz üçüz bakardık

Demi canim cok guzel bir video.. benimde aklim orda nasil giriyo iceri hepsi disarida kaliyo..
bizim bebisler aslan aslan...

GUnaydin taze hamisler.. taze anneler.. yaa ben cok erkencigim iste yok ama uyuyamadim.. kasiklarim agriyor idrara kalkiyorum surekli..

canını sıkma tatlm Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz.

Canım bende okudum ))

Canim yaa su ne yersek bebege degilde bize yaradigini bildigin yiyecekler varya onlari bizimlede paylasirmisin

okudum bende canm Allah kabul etsin.. inş oda bizim kervana katılsınnn

bende okudum canım Allah kabul etsin

Cok saol canim ya Allah razi olsun. Ya bende eksi yiyince midem yaniyor oluyorum . Bu arada bende 27 yasindayim bende 58 kilo ile basladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…