Canım bende okudum ))
Allah razi olsun canim cok saol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende okudum ))
Bende okudum canim allah kabul etsin
okudum bende canm Allah kabul etsin.. inş oda bizim kervana katılsınnn
bende okudum canım Allah kabul etsin
bende uyuyamıyorum canım sabahın korunde kalkıyorummm.....
Gozlerim batiyor.. ne kadar uykusuzum yorgunum...
Allah razi olsun canim cok saol
günler çok yavaş geçiyor pazartesi doktora gideceğim gelişmeleri paylaşalım arkadaşlar sat 12 eylül
ne zamn gideyim hafta içi calısıyorumm off işte geliyo kızlar calısıyomusunuz siz bide yaşınız kac kaç kilo ile başladınız ben 28 yaşındayım ilk bebeğim 59 kilo ile başladım
bulantılar bu sabah başladı kızlar bugün çok kötüyüm hiçbir şey yemek istemiyorum
Merhaba kizlar
Sizden bisey rica edebilir miyim? Bizim bi tanidik var 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41hamile kadin birer tane ayetel kursu okursa ve cocugu olsun diye dua ederse olurmus. Birer ayetel kursu okuyup beni okudugunuza dair bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler kizlar sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz
ay deemek bitek bende yok sürekli uykum var, nerdeyse 12 saat uyuyorum . pzt iş başlayınca nasıl olucak bakalım , hiç bir şey yapasım yok sürekli yatıyım istiyorum bendebende dun cook yorgundumm bugun ıyıyım cok sukur... ama uykum hep vaarrrr...
merhaba kıslar,
sabah doktor randevum vardı,
Biraz uzgun hissediyorum kendimi, kese ve yolk kesesini gordu dr, ama henuz embriyoyu goremedi, haftaya pazartesi tekrar bakicak, gec dollenme olmus olabilir dedi ama oyle olsa idrarda reglden 5 gun once gordum dedim ozaman gec dollenme degildir dedi ama omurilik vs nin olusmus olmasi lazimdi dedi, ne biliyim kotu oldum, haftaya belli olucak, daha 5+2 yiz,
acaba omurilik vs gören var mı bu tarihte. bana sanki daha erken gibi geldi bunları görmek için ama ne biliyim doktor beni biraz endişelendirdi. hafta içinde baska bi doktor a daha gideceğim. Alttan muayene etti, bişey olur mu dedim hayır endıse etmeyin dedi. daha yerlesmemiş dedi..troid testi istedi kan sonucumu verdim, cıkınca göndericem.
Günaydın kızlaar, reassit bende okudum canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende salı güne gidicem pıtpıtları duymaya, sık idrara çıkma çok şükür 1 haftadır düzeldi ama yemeklerden sonra bulantı 2 haftadır devam ediyor, 3 haftadır tatlı hiçbir şey yiyemiyorum sürekli bol ekşi yemek istiyorum, bundan dolayı da kısır ve limon sıkabileceğim çorbalar içiyorum bol bol, bir de inanılmaz mandalina yiyorum bulantımı rahatlatıyor, günde 5-6 tane yiyorum. Tecrübeli hamilelerden ilk 3 ay ne yersek bebeğe değil bize yarıyor diye duyduğum içinde içim rahat biraz. Bakalım salı günü doktorum ne diyecek. Bu arada 27 yaşındayım 58 kilo ile başladım, şuana kadar 200 gram aldım
Bende tatlı birşey yiyemiyorum, hatta karşımda biri tatlı birşey yerse içim kalkıyor. Bir sabah kahvaltı da turşu yedim. Hep tuzlu ekşi şeyler canım istiyor. Ben çayıda şekersiz içiyorum dün şekerim düşmesin bir parça çikolata yedim. Ya böyle ayn şeyleri yaşayan hamişleri görünce seviniyorum.
Canim yaa su ne yersek bebege degilde bize yaradigini bildigin yiyecekler varya onlari bizimlede paylasirmisin
merhaba kıslar,
sabah doktor randevum vardı,
Biraz uzgun hissediyorum kendimi, kese ve yolk kesesini gordu dr, ama henuz embriyoyu goremedi, haftaya pazartesi tekrar bakicak, gec dollenme olmus olabilir dedi ama oyle olsa idrarda reglden 5 gun once gordum dedim ozaman gec dollenme degildir dedi ama omurilik vs nin olusmus olmasi lazimdi dedi, ne biliyim kotu oldum, haftaya belli olucak, daha 5+2 yiz,
acaba omurilik vs gören var mı bu tarihte. bana sanki daha erken gibi geldi bunları görmek için ama ne biliyim doktor beni biraz endişelendirdi. hafta içinde baska bi doktor a daha gideceğim. Alttan muayene etti, bişey olur mu dedim hayır endıse etmeyin dedi. daha yerlesmemiş dedi..troid testi istedi kan sonucumu verdim, cıkınca göndericem.
Bende senin gibiyim canim hep tursu et istiyor yaa..
Hiç canını sıkma... yolk kesenin içinde gözüktüyse bebekde var demektir. Nazlı çıkmış bebişiniz gösterir kendini sonra...:)
Canım bende tam olarak 5+2 de gitmiştim doktora ve sadece kese görünmüştü, bebişi görememiştim ama doktorum hiç böyle şeyler söylemedi. Ben senin yerinde olsam moralimi bozmak yerine başka doktora giderim Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah