2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ne zamn gideyim hafta içi calısıyorumm off işte geliyo kızlar calısıyomusunuz siz bide yaşınız kac kaç kilo ile başladınız ben 28 yaşındayım ilk bebeğim 59 kilo ile başladım

Ben 28 yaşındayım 61 ile başladım bende çalışıyorum inş. Hepimiz kolay bir hamilelik geçiririz

bende 6 haftalık hamıleyım hayırlı olsun bebişleriniz 24 yasındayım 60 kilo ile hamıle kaldım sizce normalmi :))

Tekrar teşekkürler ) benim geçen cumartesi beta hcg 1708 çıkmıştı bir daha yaptırmadım pazartesi akşam 6 da randevum var doktora 3 gün nasıl geçer bilmiyorum hafif adet olacakmışım gibi sancım oluyor hani adetin yaklaşınca elin ayağın boşalır hafif karnın ağrır ya işte o durumdayım ;((( içimi bir türlü rahatlatamıyrm çokkkk korkuyrm (( eşimi ikna edebilsem hemen acil e gtçem ... ;((ama sanırım edemiyeceğim ..;((

Tamam inşaalah yazarım canım dua et olur mu çok korkuyorum (

Arkadaslar bel kasik vajinal bölge agrisi kasiklara bicak batar tarzı agrilar normal. Lekelenme şiddetli kasik agrisi olmadigi sürece korkmayin.

bulantılar bu sabah başladı kızlar bugün çok kötüyüm hiçbir şey yemek istemiyorum

Arkadaşlar bugün öğrendim ve başladım bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak için 70000 tane subhanallahi ve bimamdihi subhanallahil aziym çekmek çok iyi imiş ben başladım ve 10 dk da 250 tane çektim hepimiz yapalım ve inşaalah bebeklerimizi sağlıklı eli yüzü düzgün uzuvları tam olarak kucağımıza alalım çoookkk öpüldünüz ))

kizlar bende her gece mide bulantisindan bisey yiyemiyorum.. gunduzde bisey yemiyorum dogru duzgun is yuzunden..

Bide kizlar cok guzel bir video var youtubede izlersenir kocanizla.. hafta hafta bebek gelisimi yaziyo (ama biz fransizca yazdik) cok guzel yaa.. bizim bebeklerimiz ne kadar savasmiz bize gelene kadar.. allah'im.. annesi yesin onu yesin.. bitanem benim...

Link verebilir misin canım?

merhaba,
benimde kasıklarım coook ağrıo.yemeklerden sonra midem karşıo uzun bir süre ama yedikten sonra çook ilginç :) .onun dışında normal bi şekilde tuvalet ihtiyacım var,ilk defa bu gebeliğimde göğüslerim çook acıyor.bu arada bir cocugum var benim,15 aylık.dedikleri gbi her hamilelik bir olmuyormuş.kendimi cook yorgun hissediyorum.yatsam bütün gün hayır demem,ama çocuktan nerdee

Merhaba kizlar
Sizden bisey rica edebilir miyim? Bizim bi tanidik var 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41hamile kadin birer tane ayetel kursu okursa ve cocugu olsun diye dua ederse olurmus. Birer ayetel kursu okuyup beni okudugunuza dair bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler kizlar sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz

Okudum canım, Allah'ım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…