- 11 Mart 2013
- 25
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zamn gideyim hafta içi calısıyorumm off işte geliyo kızlar calısıyomusunuz siz bide yaşınız kac kaç kilo ile başladınız ben 28 yaşındayım ilk bebeğim 59 kilo ile başladım
bende bu ayy keşke hamile kalsam ama nerdeeee
evet bende istanbuldaym avrupa yakası sultançiftliği sen
bende 6 haftalık hamıleyım hayırlı olsun bebişleriniz 24 yasındayım 60 kilo ile hamıle kaldım sizce normalmi :))
evet bende istanbuldaym avrupa yakası sultançiftliği sen
geçen hafta daha çok oluyordu.karnım belim kasıklarım çok agrıdı.bu hafta azaldı ama aksıkalrım agrımaya devam ediyor ara ara.kendini korkutma ben artık öyle yapıyorum güzel şeyler düşünüyorum.bi de için rahat değilse kan tesi yaptır muhakkak.benim değerlerim düşük oldugu için kadın dogum doktoru bana gebelik yok dedi.bayram günü acile gittiğimde acildeki doktora gittim öyle şey olur mu yeni oldugu için düşüktür ama için rahat edicekse bi daha test yapalım dedi 5 gün arayla 183 ten 1000 in üstüne çıktı ama tam olarak kaç yazmıyor 1000 üstü hamile yazıyordu ve eşimle ilk o zaman heyecanlanabildik içimiz rahat etti...
Aramızda 1 gün var, ben de salı günü gideceğim 6+1 de inşallah kese görünür. Kese belki görünür ama bakalım kalp atışlarını duyabilecek miyiz. Benim kontrolüm salı sabahı. Pazartesi günü gelişmeleri yazsana canım merak ettim şimdi aramızda da gebelik olarak 1 gün var...
slm kızlar kendimi cok yordum ya alt rahimim agrıyo afferdersiniz bişe olurmu
kizlar bende her gece mide bulantisindan bisey yiyemiyorum.. gunduzde bisey yemiyorum dogru duzgun is yuzunden..
Bide kizlar cok guzel bir video var youtubede izlersenir kocanizla.. hafta hafta bebek gelisimi yaziyo (ama biz fransizca yazdik) cok guzel yaa.. bizim bebeklerimiz ne kadar savasmiz bize gelene kadar.. allah'im.. annesi yesin onu yesin.. bitanem benim...
Link verebilir misin canım?
Sorun olmaz insallah.. canim ama fransizca konusuyorlar..
Développement Du Foetus Semaines Aprés Semaines - YouTube
Merhaba kizlar
Sizden bisey rica edebilir miyim? Bizim bi tanidik var 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41hamile kadin birer tane ayetel kursu okursa ve cocugu olsun diye dua ederse olurmus. Birer ayetel kursu okuyup beni okudugunuza dair bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler kizlar sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz