Su iki gundur.. surekli idrara cikma basladi.. sizinde oylemi kizlar ??
gobekte sanki sis.. belli yani.. ben nasil aliscam duz karinim vardi..
bebisime deger..
ben yaklaşık 1 haftaır öyleyim canım sık sık idrara cıkma karnım gögüslerim şiş bugün karnımın alt kısmı cok ağrıyor ama anlamadımm ağrım sızım yoktu öncesinde.
ne zamn gideyim hafta içi calısıyorumm off işte geliyo kızlar calısıyomusunuz siz bide yaşınız kac kaç kilo ile başladınızben 28 yaşındayım ilk bebeğim 59 kilo ile başladım
Alttan muayanelere alışacağız sanırımYanımdaki iş arkadaşım yeni doğum yaptı ondan duya duya bazı şeylere kendimi hazırladım. Doğumdan bir müddet önce o kıza doğum normal mi olacak yoksa sezeryan mı olacak diye çatı ölçümü yapmışlardı en çok o garibime gitmişti
ne zamn gideyim hafta içi calısıyorumm off işte geliyo kızlar calısıyomusunuz siz bide yaşınız kac kaç kilo ile başladınızben 28 yaşındayım ilk bebeğim 59 kilo ile başladım
Guzelim aynen yaa.. idrarim hic durmuyo.. goguslerde tik yok. karnim cok agriyo.. bebek icin katlanicaz artik..
ben çalşyrm 23 yaşndaym benmde ilk bebegm bende 59 kilo ile başladım ama son iki günde 60 gösteryrm
Yerim ben onlari yuzusunler bakalim.. kiz cikti gercekten belli oluyo..evet canım bende wc ye gıdıyorumm sık sık cok su ıcıyorumm..dıorumkı esıme bebgıme olımpık havuz hazırlıyorum yuzmesı ıcınnarada cısı gelıyoo ama napalımm dıee gulmekten yarılıyoz artıkk benımde karnım acaıp cıktı yaaa dahada buyucek melegımmm
Benim her iki tarafta batiyo.. gaz felan yok.. cok sukur.. benim ilk belirtim sag donup yatamamdi batmalardan.. evet ben delirmedim gercekten sekil aliyo..canım ilk belirtim sık idrara cıkmak 2. karına şişlik afferdersin gazsonrasındada sağ yada sol kasık batması benim sol kasıgım cok batıyodu gülmeyin benimde karnım hamile şekli alıyo ama normaldede benim karnım var
Benim gibi bende calisiyorum 23 yasindayim ilk bebis ama kizlar ben zaten hamis kalcam diye streste 2 kilo vermistim 52 kilodan 50 dustum simdi gene 51 felan sanirim aa bide bayram vardi yaa ondan ondan..ben çalşyrm 23 yaşndaym benmde ilk bebegm bende 59 kilo ile başladım ama son iki günde 60 gösteryrm
Ne guzel demisin oyle..
insallah bisey olmaz canim.. bizim cevremizdeki insanlar cok bos oldugu icin korkuyoruz aslinda.. annem bi ayri tabi.. soylecem buugun insallah sevinir.. kiz bide benim daha 5 yasinda bir erkek kardesim var.. dayi yegen 5 yas olucak aralarinda..
cok güldüm dayısı cok kücükmüş aynen böle söle bana güven işe yarıyor
ben calısmıyorum evlenmeden once calısıyodum... 55 kıloyla mınıgıme hamıle kaldım ilk bebişim benımde suan ıse 57 kıloyum kendı kendıme dıorum 70 e kadar yolu var.....
ben calısmıyorum evlenmeden once calısıyodum... 55 kıloyla mınıgıme hamıle kaldım ilk bebişim benımde suan ıse 57 kıloyum kendı kendıme dıorum 70 e kadar yolu var.....
70 bende göze aldım ama kendimi 85 bulmaktan kokuyorum ama bugunlerde iştahım azaldı
memnun oldum canım maşallah ii alıyosunuz canım ama dr diyoki 12 üstüne cıkmayın nasıl besleniyon süt içiyorsun dimi ceviz badem meyve
Ben 26 yaşındayım, ilk bebeğim, 66 kilo ile başladım ( Boyum 1.74 ordan yırtıyorum). Çalışıyorum. 23 yaşında evlendim, bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti.
benmde ilk bebegm canm kısmetse bebeklermz aynı vaktte dogcak oyle görünüuo
Allah'ım hepimizin yavrusunu hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, ben geçen sene bu zamanlar asker yolu bekliyordum, 5 ay geldi geçti çok şükür. Bir bakmışız 9 ay da hayırlısıyla geçmiş.
İnşallah şu anda tek istedgm şey bebegmi saglıcakla kucagma almak tek duam o. bu arada istanbul damısn
Evet İstanbulda'yım sende mi İstanbul dasın?