2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Su iki gundur.. surekli idrara cikma basladi.. sizinde oylemi kizlar ??
gobekte sanki sis.. belli yani.. ben nasil aliscam duz karinim vardi..
bebisime deger..

evet canım bende wc ye gıdıyorumm sık sık cok su ıcıyorumm..dıorumkı esıme bebgıme olımpık havuz hazırlıyorum yuzmesı ıcınn arada cısı gelıyoo ama napalımm dıee gulmekten yarılıyoz artıkk benımde karnım acaıp cıktı yaaa dahada buyucek melegımmm

ben yaklaşık 1 haftaır öyleyim canım sık sık idrara cıkma karnım gögüslerim şiş bugün karnımın alt kısmı cok ağrıyor ama anlamadımm ağrım sızım yoktu öncesinde.

Guzelim aynen yaa.. idrarim hic durmuyo.. goguslerde tik yok. karnim cok agriyo.. bebek icin katlanicaz artik..

ne zamn gideyim hafta içi calısıyorumm off işte geliyo kızlar calısıyomusunuz siz bide yaşınız kac kaç kilo ile başladınız ben 28 yaşındayım ilk bebeğim 59 kilo ile başladım

ben çalşyrm 23 yaşndaym benmde ilk bebegm bende 59 kilo ile başladım ama son iki günde 60 gösteryrm

evet stanki ama simd korkuyorum keseye bişe olur diye o zamn elle muayane oluyomuşo zaman gelsin de canım yne konusalım hemen haziran olsun istiyorum kızlar saglıkla bebeğimizle tabii

ne zamn gideyim hafta içi calısıyorumm off işte geliyo kızlar calısıyomusunuz siz bide yaşınız kac kaç kilo ile başladınız ben 28 yaşındayım ilk bebeğim 59 kilo ile başladım

ben calısmıyorum evlenmeden once calısıyodum... 55 kıloyla mınıgıme hamıle kaldım ilk bebişim benımde suan ıse 57 kıloyum kendı kendıme dıorum 70 e kadar yolu var.....

Guzelim aynen yaa.. idrarim hic durmuyo.. goguslerde tik yok. karnim cok agriyo.. bebek icin katlanicaz artik..

benim gögüsler cok fenaacanımm öyle tek bizimle olsunlar sağlıkla doğsunlar da onların verdiği acılarda güzel...canlarımm ben cıkıyorum biraz dinleneyim dualarınızı ekik etmeyin taze annişler hepiniz tek tek öpüldünüzzzzz :))) Allah'a emanet olun bebişlerinizle birliktee :)

Yerim ben onlari yuzusunler bakalim.. kiz cikti gercekten belli oluyo.. cok guzel hamisler olucaz biz canim..

Benim her iki tarafta batiyo.. gaz felan yok.. cok sukur.. benim ilk belirtim sag donup yatamamdi batmalardan.. evet ben delirmedim gercekten sekil aliyo..
ben çalşyrm 23 yaşndaym benmde ilk bebegm bende 59 kilo ile başladım ama son iki günde 60 gösteryrm
Benim gibi bende calisiyorum 23 yasindayim ilk bebis ama kizlar ben zaten hamis kalcam diye streste 2 kilo vermistim 52 kilodan 50 dustum simdi gene 51 felan sanirim aa bide bayram vardi yaa ondan ondan..

cok güldüm dayısı cok kücükmüş aynen böle söle bana güven işe yarıyor

ben calısmıyorum evlenmeden once calısıyodum... 55 kıloyla mınıgıme hamıle kaldım ilk bebişim benımde suan ıse 57 kıloyum kendı kendıme dıorum 70 e kadar yolu var.....

70 bende göze aldım ama kendimi 85 bulmaktan kokuyorum ama bugunlerde iştahım azaldı

70mi ?
yok kiz 9 kilo alalim iyi..

Ben 26 yaşındayım, ilk bebeğim, 66 kilo ile başladım ( Boyum 1.74 ordan yırtıyorum ). Çalışıyorum. 23 yaşında evlendim, bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti.

memnun oldum canım maşallah ii alıyosunuz canım ama dr diyoki 12 üstüne cıkmayın nasıl besleniyon süt içiyorsun dimi ceviz badem meyve

çok su içiyorum mutlaka günde en az 2 bardak da süt. meyve sebze balık yemeye agrlk veryrm sonucta ilk aylar oldgu için önemli diye düşünyrm. sonra ceviz badem yemeye özen gösteryrm. bide dr um vitamin ilacı verdi onu kullanyrm

Ben 26 yaşındayım, ilk bebeğim, 66 kilo ile başladım ( Boyum 1.74 ordan yırtıyorum ). Çalışıyorum. 23 yaşında evlendim, bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti.

benmde ilk bebegm canm kısmetse bebeklermz aynı vaktte dogcak oyle görünüuo

benmde ilk bebegm canm kısmetse bebeklermz aynı vaktte dogcak oyle görünüuo

Allah'ım hepimizin yavrusunu hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, ben geçen sene bu zamanlar asker yolu bekliyordum, 5 ay geldi geçti çok şükür. Bir bakmışız 9 ay da hayırlısıyla geçmiş.

İnşallah şu anda tek istedgm şey bebegmi saglıcakla kucagma almak tek duam o. bu arada istanbul damısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…