Kendinden yapışkanlıysa süper ben de sorayım kırtasiyeye. Benim şablon hazır ve basit ben kesicem kalıbı yoktur zaten süperAsüslemeye karar verdim bende
Yok beni saf görüyo heralde benden alıp giderler diye korkuttu yada belkide beni kaçırırlar diye korkuyo :))))))
Gözün aydın canım iyi yolculuklar çok ii gelecektir size
Canım yapıcam bi yer tuttum konseptimiz kelebek olucak bjk liyi şöyle ayakta durabildiğinde biraz daha anlayınca yapıcaz Daa çok Arkadaşı fln olduğunda hatta Foto çekimlerini arenada yapmak istiyoruz Bakalım
Ben Keçeyi kırtasiyeden aldım netten çıktı alıp harfleri işaretleyip kestim ama bence kırtasiyede kalıp vardır birde ben kendinden yapışmalı aldım dikmeyle uğraşmıyorum Hediyelikte çok güzelmiş
Geçmiş olsun kuzucuğa işte ne kadar dikkat etsekte oluyo kazalar Bir an önce akılları erse herşeye
cnm cok tikandihira ya oksrdu kndi cikardi yda bn parmagimla aldm ama alisti artik bisey olmuyo sende yvas yvas basla pogcayi guzel tutmus yiyodu resmde emreAy cok guldum ben de
Aynen benmki de cok dalga gecer cocuklarinizi mi yaristiriyosunz diye:))hatta yeni evliyken ise gittgmde falan kimseye yalnz oturdugmuzu soyleme sen evdeyken ya hirsiz girerse diyodu
Su ele verme isine de baslym ufaktan madem.cok paniklerim bogazina takilirsakendmden korkuyorm cocugu da korkuturm dye.aslinda bogazina takildi mi oksurup cikariyo ama bilemiyorum ki.keske biriniz yqnimda olsaydiniz ya
nerden aldnz cnm albumuKızlar bu keçe işini nerden nasıl hallediyorsunuz? Ben doğumgünü yapmıycam ailemi yemeğe çağırcam sadece. Ama azad eşim ve kendim için daha önce bahsettiğim SüperAzad konsepti yapıcam Süperman çakmasıtişörtleri kendim yapayım dedim ama nasıl olur malzeme nerden alınır bilemedim. Benim doğumgünü kalabalık olmayacağı için hediyelik olarak aileme bize eşimin ailesine(giderken götürcez), bi de amcamlara vermek için ekteki foto albümden 4 tane alıcaz.
kiyamam.. buz koymussndr margarin ve aloeverada iyi geliyoGökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokunduyandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir
iyi demissn oyle konusanlra gcik oluyormKürkçü dükkanıma geri döndüm.. Yrn misafirlerim var gündüzden evi temizleyip akşamada hazırlıkları yaparım dedim ama aren süpürge sesini duyar duymaz kıyameti kopardı. Eşimi bekliyorum bu saatten sonra evi temizlicem bide. Biz nasıl aşıcaz ya bu süpürge korkusunu bilemiyorum.
A apriori11 bende annemlerde kaldım ya her gören aren için bişey yiyip içmiyor mu. Zayıflatmışsın çocuğu dediler. Bende evt rejim yaptırıyorum dedim. Bazen dış sesten nefret ediyorum..
Bizim mahallede süs satan bi yer var pasta malzemesi ve süs satıyor, diş buğdayı malzemelerini alırken görmüştüm beğenmiştim. Daha almadım ama alıcamcnm cok tikandihira ya oksrdu kndi cikardi yda bn parmagimla aldm ama alisti artik bisey olmuyo sende yvas yvas basla pogcayi guzel tutmus yiyodu resmde emre
nerden aldnz cnm albumu
kiyamam.. buz koymussndr margarin ve aloeverada iyi geliyo
iyi demissn oyle konusanlra gcik oluyorm
ay aynen biz bile cozum bulamadil ayrica oyku de yemegi birakti mirayi kiskandi sanirim :)Bende bu anlamda öyküşe güvenmiştim ama zerre etkilenmedi mira hanım değil mi @oslew
Kürkçü dükkanıma geri döndüm.. Yrn misafirlerim var gündüzden evi temizleyip akşamada hazırlıkları yaparım dedim ama aren süpürge sesini duyar duymaz kıyameti kopardı. Eşimi bekliyorum bu saatten sonra evi temizlicem bide. Biz nasıl aşıcaz ya bu süpürge korkusunu bilemiyorum.
A apriori11 bende annemlerde kaldım ya her gören aren için bişey yiyip içmiyor mu. Zayıflatmışsın çocuğu dediler. Bende evt rejim yaptırıyorum dedim. Bazen dış sesten nefret ediyorum..
Kmtl yazmıstı pısık kremı sur canım gecmıs olsun[/QUOTE]Kutlarım yazmıştım saTE="Akaibu, post: 41182091, member: 671571"]Gökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokunduyandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir
cnm cok tikandihira ya oksrdu kndi cikardi yda bn parmagimla aldm ama alisti artik bisey olmuyo sende yvas yvas basla pogcayi guzel tutmus yiyodu resmde emre
nerden aldnz cnm albumu
kiyamam.. buz koymussndr margarin ve aloeverada iyi geliyo
iyi demissn oyle konusanlra gcik oluyorm
Mira bütün bebişleri olumsuz etkiledi heralde baksana :-(ay aynen biz bile cozum bulamadil ayrica oyku de yemegi birakti mirayi kiskandi sanirim :)
Elebaşı çetebaşı mira :)Mira bütün bebişleri olumsuz etkiledi heralde baksana :-(
aman etkilesin boşver zayıf olsunlar benim gibi çekmesin sonra :)Mira bütün bebişleri olumsuz etkiledi heralde baksana :-(
aman etkilesin boşver zayıf olsunlar benim gibi çekmesin sonra :)Mira bütün bebişleri olumsuz etkiledi heralde baksana :-(
Cok guzelmis ay ay resmler cok bgendmBizim mahallede süs satan bi yer var pasta malzemesi ve süs satıyor, diş buğdayı malzemelerini alırken görmüştüm beğenmiştim. Daha almadım ama alıcam
Aynen emrenin de odu kopuyo supurgeden temzlik iskenceye dondu resmen
Kmtl yazmıstı pısık kremı sur canım gecmıs olsun
cikolta iyi fikr ama yapamicam onu az kaldi artik ikramliklari anca yaparm :)Bunlar ilk denemeler bu arada şekildeki gibi çikolata hazırlamayı düşünüyorum fikir olsun isteyene evde çikolata yoktu folyodan varmış süsü verdim şu Fındıklı Sütlü Fıstıklı Çikolataları bununla kaplıcam Kürdanlarıda yiyeceklerin üstüne serpiştircem
:)) oyuncu senin kiz masallh. Bizde kapi gcirtisina oynuyorz bide kiviriyo ee trakyaliyiz:)Kizlar mahallede dugun var Ece balkonda costu su anda :)))
Sevindim canim tahlillerinin temiz cikmasina ayrica iyi yolculuklar umarim guzel gecerKızlar tahlil sonuçlarım temiz çıktı çok şükür :)
Ve bugün kızımla ilk yolculuğumuza çıkıyoruz 7 de otobüsümüz kalkıyor 8 saat sürecek yolculuğumuz. Eskişehir'e anneannemize gidiyoruz :))) önümüzdeki hafya için izin aldım 9 gün ordayız. Ama eşim gelmiyor dua edin de sorunsuz gidelim kızımla.
Oy canim ya kiyamam gecmis olsunGökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokunduyandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir
Eminim guzel olmustur hazirliklarin canim insallah guzel gecer dogum gununuz fotograflari bekliyoruzKızlar yarın akşam Arda'nın doğum gününü kutluyoruz her şeyini kendim yaptım yorucuydu ama güzel olduğunu düşünüyorum yorgun olmazsam yarın gece fotoğrafları paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?