2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kendinden yapışkanlıysa süper ben de sorayım kırtasiyeye. Benim şablon hazır ve basit ben kesicem kalıbı yoktur zaten süperA

Eklentiler

• image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 61
cnm cok tikandihira ya oksrdu kndi cikardi yda bn parmagimla aldm ama alisti artik bisey olmuyo sende yvas yvas basla pogcayi guzel tutmus yiyodu resmde emre

nerden aldnz cnm albumu

kiyamam.. buz koymussndr margarin ve aloeverada iyi geliyo
iyi demissn oyle konusanlra gcik oluyorm

Bizim mahallede süs satan bi yer var pasta malzemesi ve süs satıyor, diş buğdayı malzemelerini alırken görmüştüm beğenmiştim. Daha almadım ama alıcam

Aynen emrenin de odu kopuyo supurgeden temzlik iskenceye dondu resmen

Kmtl yazmıstı pısık kremı sur canım gecmıs olsun[/QUOTE]

Evet canm hametan ismi gecmis olsun

Pogacayi aldi bir parca kopardi yuttu bi kere oksurdu ama yuttu yine de.ben panikledm tabi aldm elinden

Kuzum benim parmağını gördükçe ağlayasım geliyo eşime ağlayarak anlatımca ne diyeceğini şaşırdı. sudokrem sürdüm. İnşallah acısı geçmiştir. Annesi kurban olsun onun parmağına

Bizim mahallede süs satan bi yer var pasta malzemesi ve süs satıyor, diş buğdayı malzemelerini alırken görmüştüm beğenmiştim. Daha almadım ama alıcam
Cok guzelmis ay ay resmler cok bgendm
Aynen emrenin de odu kopuyo supurgeden temzlik iskenceye dondu resmen

Kmtl yazmıstı pısık kremı sur canım gecmıs olsun

Evet canm hametan ismi gecmis olsun

Pogacayi aldi bir parca kopardi yuttu bi kere oksurdu ama yuttu yine de.ben panikledm tabi aldm elinden[/QUOTE]buyuk koparinca al canm hmen. Bide minik parcalar koy onune alip yesin tek tek.

Bunlar ilk denemeler bu arada şekildeki gibi çikolata hazırlamayı düşünüyorum fikir olsun isteyene evde çikolata yoktu folyodan varmış süsü verdim şu Fındıklı Sütlü Fıstıklı Çikolataları bununla kaplıcam Kürdanlarıda yiyeceklerin üstüne serpiştircem

Eklentiler

• image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 150
cikolta iyi fikr ama yapamicam onu az kaldi artik ikramliklari anca yaparm :)

Kizlar mahallede dugun var Ece balkonda costu su anda :)))
:)) oyuncu senin kiz masallh. Bizde kapi gcirtisina oynuyorz bide kiviriyo ee trakyaliyiz:)

Sevindim canim tahlillerinin temiz cikmasina ayrica iyi yolculuklar umarim guzel gecer
Oy canim ya kiyamam gecmis olsun

Kızlar yarın akşam Arda'nın doğum gününü kutluyoruz her şeyini kendim yaptım yorucuydu ama güzel olduğunu düşünüyorum yorgun olmazsam yarın gece fotoğrafları paylaşırım.
Eminim guzel olmustur hazirliklarin canim insallah guzel gecer dogum gununuz fotograflari bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…