Ben de ilk başta korkuyordum çok ama eline birseyler verdikçe alıştım. Bazen boğazına takılıyor. Bebeklerin refleksleri çok iyi der hep bir saglikci tanıdığım ya yutarlar ya kusarlar. Gerçekten de öyle oluyor alıştım artık:)Ve artik emre eline alip yemek istiyo biseyleri.bogazina kacar diye vermyodm ben.dun kv de kayisiyi gordu nasil sapirdatiyo agzni:)biraz isirip atti.bu sabah pogacayi da oyle azck isirdi oynadi ezdi atti sonra:)ama korkuyorm iste bogazina takilir diye
Ben de kendim yapıcam canım. Neden olmasın çok da güzel yaparsın bence. 1 şeklinde yapıcam ben. Renkli olsun istiyorum herşey. Pasta da bu olucak bakalım vazgecmezsem :)Canım zaferde bir yer varmış kokossh diye pasta küçük olduğu halde çok fazla fiyat çıkardılar. Ben 100 lira verecektim en fazla. Biz bize olucaz sadece. 10 kişilik normal pasta için o kadar para veremem malesef 160 lira dedi. Bizi biraz aşar. Kendim yapmaya karar verdim. Gerekirse gece uyumamelimden gelir zaten. Tam bunun gibi olmasada olur yani. Pasta zaten güzel yaparım. Üzerinede beyazla kaplayıp kırmızı puanlar yaparım. Miki. Yapamasamda bi ayıcık yaparım. Balonlar yaparım. Yaparım ya güveniyorum kendime. Şekilleri önceden yapar son gün üzerine koyarım annemde olcak zaten.baktım olmadı gider normal bi pasta alırım napayım
Petekte şeker hamurlu pasta yok canım bildiğim kadarıyla. Normal pastaları çok güzel ama peteğin.
N zaferi iyi bilirim ama o pastaneyi gormemisim gercekten 160 lira fazla vermisler baska yerlere sormayi dusunmediniz mi? Bende pasta yapmayi cok seviyorum yemegi pek degil. Biz ya kizimin resmini uzerini yaptiracagiz yada seker hamurlu 1 yas pastasi yaptiracagiz esim yakinda arastiracak petenege soracak bakalim ne fiyat soyleyecekler. Bizimde kendi aramizda olacak herhalde. Ben henuz tam bi plan yapmadim birkalkendi aramizda sadece pasta kesimi ole gotograf cekimi olur herhaldeCanım zaferde bir yer varmış kokossh diye pasta küçük olduğu halde çok fazla fiyat çıkardılar. Ben 100 lira verecektim en fazla. Biz bize olucaz sadece. 10 kişilik normal pasta için o kadar para veremem malesef 160 lira dedi. Bizi biraz aşar. Kendim yapmaya karar verdim. Gerekirse gece uyumamelimden gelir zaten. Tam bunun gibi olmasada olur yani. Pasta zaten güzel yaparım. Üzerinede beyazla kaplayıp kırmızı puanlar yaparım. Miki. Yapamasamda bi ayıcık yaparım. Balonlar yaparım. Yaparım ya güveniyorum kendime. Şekilleri önceden yapar son gün üzerine koyarım annemde olcak zaten.baktım olmadı gider normal bi pasta alırım napayım
Petekte şeker hamurlu pasta yok canım bildiğim kadarıyla. Normal pastaları çok güzel ama peteğin.
Geçmiş olsun canımGökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokunduyandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir
Bekliyoruz canim umarim hersey guzel olurKızlar yarın akşam Arda'nın doğum gününü kutluyoruz her şeyini kendim yaptım yorucuydu ama güzel olduğunu düşünüyorum yorgun olmazsam yarın gece fotoğrafları paylaşırım.
bende eline salatalik elmaveriuorum ama koparip koparip tukuruyor etraf meyve parcaciklariyla doluyor henuz yutamiyorBen de ilk başta korkuyordum çok ama eline birseyler verdikçe alıştım. Bazen boğazına takılıyor. Bebeklerin refleksleri çok iyi der hep bir saglikci tanıdığım ya yutarlar ya kusarlar. Gerçekten de öyle oluyor alıştım artık:)
bencede yaparız bizBen de kendim yapıcam canım. Neden olmasın çok da güzel yaparsın bence. 1 şeklinde yapıcam ben. Renkli olsun istiyorum herşey. Pasta da bu olucak bakalım vazgecmezsem :)
özsütün arka sokağındaymış canım. Birde eğer şeker hamıruyla yapılacaksa 10 gün önceden haber verin dediler. Piyasa fiyatı gerçekten bu düzeydeymiş biraz araştırdım. Zaten burdaki arkadaşlarda söylemişlerdi aldıkları fiyatları. Ama sormadan geçmekte istememiştim.Be
N zaferi iyi bilirim ama o pastaneyi gormemisim gercekten 160 lira fazla vermisler baska yerlere sormayi dusunmediniz mi? Bende pasta yapmayi cok seviyorum yemegi pek degil. Biz ya kizimin resmini uzerini yaptiracagiz yada seker hamurlu 1 yas pastasi yaptiracagiz esim yakinda arastiracak petenege soracak bakalim ne fiyat soyleyecekler. Bizimde kendi aramizda olacak herhalde. Ben henuz tam bi plan yapmadim birkalkendi aramizda sadece pasta kesimi ole gotograf cekimi olur herhalde
istanbul Pastanesi ni yani olmali. Bizim doğumgünü 5 haziran seker hamuruylabolan icin gec kaldik galiba. Bakalim bu hafta soracagiz ne diyecekler olmazsa bende kendim yaparim. Anlamiyorum ya pasta ne kadara mal olabilirki ne kadar pahaliya satiyorlar. Anlasilan bu pasta isinde cok para kazaniliyorbencede yaparız biz
özsütün arka sokağındaymış canım. Birde eğer şeker hamıruyla yapılacaksa 10 gün önceden haber verin dediler. Piyasa fiyatı gerçekten bu düzeydeymiş biraz araştırdım. Zaten burdaki arkadaşlarda söylemişlerdi aldıkları fiyatları. Ama sormadan geçmekte istememiştim.
Ben 10 kişilik dedim 160 lira çıkardılar:)) üzerinde ki miki ve mini mause 30 tlymiş. Var gerisini sen düşün artık:)) pasta güzelmiş ama.Bizim pastamiz da bu olck twyzeler20 kisilik yaptryoruz esim 100 tl tutar civari dedi ki bence daha ucuz olur.sizin oralarda cok pahali ya evde yapmakta haklisiniz
Guzel gorunuyor hemde ucuzBizim pastamiz da bu olck twyzeler20 kisilik yaptryoruz esim 100 tl tutar civari dedi ki bence daha ucuz olur.sizin oralarda cok pahali ya evde yapmakta haklisiniz
B
istanbul Pastanesi ni yani olmali. Bizim doğumgünü 5 haziran seker hamuruylabolan icin gec kaldik galiba. Bakalim bu hafta soracagiz ne diyecekler olmazsa bende kendim yaparim. Anlamiyorum ya pasta ne kadara mal olabilirki ne kadar pahaliya satiyorlar. Anlasilan bu pasta isinde cok para kazaniliyor
Cok gecmis olsun bende bugun kizim yatagimizdan duserken son anda yakaladim neredeyse yere degmek uzereydi saniye farkiyla dusmekten kurtuldu. Ne kadar dikkatli olsak da kazanin onune gecilemiyorKuzum benim parmağını gördükçe ağlayasım geliyoeşime ağlayarak anlatımca ne diyeceğini şaşırdı. sudokrem sürdüm. İnşallah acısı geçmiştir. Annesi kurban olsun onun parmağına
Bence bir sifir eksik yazilmis sanki 10 kisilik pasta 120 tl olmasin cunku 40 figur ile 160 lira olur. 10 kisilik pastanin 12 tl ya satildigini zannetmiuorumEki Görüntüle 1543547
Bak canım bu konuşmamız face den msj atmıştım sayfalarına.
Adam diyo ki içindeki pasta 12 lira:) figür dediği miki ve mini mause 5 tane balon şekli bi tanede 1. 40 tlymiş. 108 lirayı sadece pastanın üzerini dümdüz kaplamaya ve üzerindeki puanlara verecekmişim.
Eşime dedim zaten bende pasta işine mi girsek ne yapsak diye. Hasta sonu şeker hamuru alcam meramde satan bi yer buldum. Denicem bakalım
Dene çok basit yaparsın. Bu figürlerin de kalıpları var. Ben diş pastasını kalıpsız internetten kağıt çıktı alıp paptımEki Görüntüle 1543547
Bak canım bu konuşmamız face den msj atmıştım sayfalarına.
Adam diyo ki içindeki pasta 12 lira:) figür dediği miki ve mini mause 5 tane balon şekli bi tanede 1. 40 tlymiş. 108 lirayı sadece pastanın üzerini dümdüz kaplamaya ve üzerindeki puanlara verecekmişim.
Eşime dedim zaten bende pasta işine mi girsek ne yapsak diye. Hasta sonu şeker hamuru alcam meramde satan bi yer buldum. Denicem bakalım
Canım zaten dilim fiyatı veriyorlarCanim
Bence bir sifir eksik yazilmis sanki 10 kisilik pasta 120 tl olmasin cunku 40 figur ile 160 lira olur. 10 kisilik pastanin 12 tl ya satildigini zannetmiuorum
O daha şey değil mi ya. 10 kişilik normal pasta 120 lira olur mu ya. 12 lira deyince banada az gelmişti ama kendileri yapıyolar nasılsa küçük diye olabilir demiştim.Canim
Bence bir sifir eksik yazilmis sanki 10 kisilik pasta 120 tl olmasin cunku 40 figur ile 160 lira olur. 10 kisilik pastanin 12 tl ya satildigini zannetmiuorum
Yuh yaniCanım zaten dilim fiyatı veriyorlar
Ayy cok guldum kizim uyanacakti nerdeyse. Her iki sekildede sonuc pahali 160 lira cok ppahali.hala guluyorum cok yasa emi. zafer pahali oluyor sen en iyisi kendin yap hem elindende geliyormus bence guzel olur. Bide biz soralim petek pastanesine bakalim neyle karsilasacaguzO daha şey değil mi ya. 10 kişilik normal pasta 120 lira olur mu ya. 12 lira deyince banada az gelmişti ama kendileri yapıyolar nasılsa küçük diye olabilir demiştim.
İki türlüsüde çook öook fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?