2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de ilk başta korkuyordum çok ama eline birseyler verdikçe alıştım. Bazen boğazına takılıyor. Bebeklerin refleksleri çok iyi der hep bir saglikci tanıdığım ya yutarlar ya kusarlar. Gerçekten de öyle oluyor alıştım artık:)

Ben de kendim yapıcam canım. Neden olmasın çok da güzel yaparsın bence. 1 şeklinde yapıcam ben. Renkli olsun istiyorum herşey. Pasta da bu olucak bakalım vazgecmezsem :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-09-22-44-12.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 71
Be
N zaferi iyi bilirim ama o pastaneyi gormemisim gercekten 160 lira fazla vermisler baska yerlere sormayi dusunmediniz mi? Bende pasta yapmayi cok seviyorum yemegi pek degil. Biz ya kizimin resmini uzerini yaptiracagiz yada seker hamurlu 1 yas pastasi yaptiracagiz esim yakinda arastiracak petenege soracak bakalim ne fiyat soyleyecekler. Bizimde kendi aramizda olacak herhalde. Ben henuz tam bi plan yapmadim birkalkendi aramizda sadece pasta kesimi ole gotograf cekimi olur herhalde

Geçmiş olsun canım

Kızlar yarın akşam Arda'nın doğum gününü kutluyoruz her şeyini kendim yaptım yorucuydu ama güzel olduğunu düşünüyorum yorgun olmazsam yarın gece fotoğrafları paylaşırım.
Bekliyoruz canim umarim hersey guzel olur
bende eline salatalik elmaveriuorum ama koparip koparip tukuruyor etraf meyve parcaciklariyla doluyor henuz yutamiyor

Ben de kendim yapıcam canım. Neden olmasın çok da güzel yaparsın bence. 1 şeklinde yapıcam ben. Renkli olsun istiyorum herşey. Pasta da bu olucak bakalım vazgecmezsem :)
bencede yaparız biz

özsütün arka sokağındaymış canım. Birde eğer şeker hamıruyla yapılacaksa 10 gün önceden haber verin dediler. Piyasa fiyatı gerçekten bu düzeydeymiş biraz araştırdım. Zaten burdaki arkadaşlarda söylemişlerdi aldıkları fiyatları. Ama sormadan geçmekte istememiştim.

bizde kendimiz yapcaz once 1 seklinde olsun dedik sonra kac kisi gelir bilmedigimiz icin dikdortgen yapip ustunu 1 seklinde suslucez bakalim ins guzel olur oyle de yarin annem gelcek hsonu pasta patlatmamizi yapcaz ve kurabiye pogaca falan onlari halletcez ins

B
istanbul Pastanesi ni yani olmali. Bizim doğumgünü 5 haziran seker hamuruylabolan icin gec kaldik galiba. Bakalim bu hafta soracagiz ne diyecekler olmazsa bende kendim yaparim. Anlamiyorum ya pasta ne kadara mal olabilirki ne kadar pahaliya satiyorlar. Anlasilan bu pasta isinde cok para kazaniliyor

Bizim pastamiz da bu olck twyzeler20 kisilik yaptryoruz esim 100 tl tutar civari dedi ki bence daha ucuz olur.sizin oralarda cok pahali ya evde yapmakta haklisiniz
Ben 10 kişilik dedim 160 lira çıkardılar:)) üzerinde ki miki ve mini mause 30 tlymiş. Var gerisini sen düşün artık:)) pasta güzelmiş ama.

Bak canım bu konuşmamız face den msj atmıştım sayfalarına.
Adam diyo ki içindeki pasta 12 lira:) figür dediği miki ve mini mause 5 tane balon şekli bi tanede 1. 40 tlymiş. 108 lirayı sadece pastanın üzerini dümdüz kaplamaya ve üzerindeki puanlara verecekmişim.
Eşime dedim zaten bende pasta işine mi girsek ne yapsak diye. Hasta sonu şeker hamuru alcam meramde satan bi yer buldum. Denicem bakalım

Cok gecmis olsun bende bugun kizim yatagimizdan duserken son anda yakaladim neredeyse yere degmek uzereydi saniye farkiyla dusmekten kurtuldu. Ne kadar dikkatli olsak da kazanin onune gecilemiyor

Canim
Bence bir sifir eksik yazilmis sanki 10 kisilik pasta 120 tl olmasin cunku 40 figur ile 160 lira olur. 10 kisilik pastanin 12 tl ya satildigini zannetmiuorum

Dene çok basit yaparsın. Bu figürlerin de kalıpları var. Ben diş pastasını kalıpsız internetten kağıt çıktı alıp paptım

Canim

Bence bir sifir eksik yazilmis sanki 10 kisilik pasta 120 tl olmasin cunku 40 figur ile 160 lira olur. 10 kisilik pastanin 12 tl ya satildigini zannetmiuorum
O daha şey değil mi ya. 10 kişilik normal pasta 120 lira olur mu ya. 12 lira deyince banada az gelmişti ama kendileri yapıyolar nasılsa küçük diye olabilir demiştim.
İki türlüsüde çook öook fazla

O daha şey değil mi ya. 10 kişilik normal pasta 120 lira olur mu ya. 12 lira deyince banada az gelmişti ama kendileri yapıyolar nasılsa küçük diye olabilir demiştim.
İki türlüsüde çook öook fazla
Ayy cok guldum kizim uyanacakti nerdeyse. Her iki sekildede sonuc pahali 160 lira cok ppahali.hala guluyorum cok yasa emi. zafer pahali oluyor sen en iyisi kendin yap hem elindende geliyormus bence guzel olur. Bide biz soralim petek pastanesine bakalim neyle karsilasacaguz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…