• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
süslemeye karar verdim bende
Yok beni saf görüyo heralde benden alıp giderler diye korkuttu yada belkide beni kaçırırlar diye korkuyo :))))))

Gözün aydın canım iyi yolculuklar çok ii gelecektir size

Canım yapıcam bi yer tuttum konseptimiz kelebek olucak bjk liyi şöyle ayakta durabildiğinde biraz daha anlayınca yapıcaz Daa çok Arkadaşı fln olduğunda hatta Foto çekimlerini arenada yapmak istiyoruz Bakalım

Ben Keçeyi kırtasiyeden aldım netten çıktı alıp harfleri işaretleyip kestim ama bence kırtasiyede kalıp vardır birde ben kendinden yapışmalı aldım dikmeyle uğraşmıyorum Hediyelikte çok güzelmiş

Geçmiş olsun kuzucuğa işte ne kadar dikkat etsekte oluyo kazalar Bir an önce akılları erse herşeye
Kendinden yapışkanlıysa süper ben de sorayım kırtasiyeye. Benim şablon hazır ve basit ben kesicem kalıbı yoktur zaten süperA

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 62
Ay cok guldum ben de:KK70:

Aynen benmki de cok dalga gecer cocuklarinizi mi yaristiriyosunz diye:))hatta yeni evliyken ise gittgmde falan kimseye yalnz oturdugmuzu soyleme sen evdeyken ya hirsiz girerse diyodu:KK53::KK70:

Su ele verme isine de baslym ufaktan madem.cok paniklerim bogazina takilirsa:KK43:kendmden korkuyorm cocugu da korkuturm dye.aslinda bogazina takildi mi oksurup cikariyo ama bilemiyorum ki.keske biriniz yqnimda olsaydiniz ya:KK43:
cnm cok tikandihira ya oksrdu kndi cikardi yda bn parmagimla aldm ama alisti artik bisey olmuyo sende yvas yvas basla pogcayi guzel tutmus yiyodu resmde emre

Kızlar bu keçe işini nerden nasıl hallediyorsunuz? Ben doğumgünü yapmıycam ailemi yemeğe çağırcam sadece. Ama azad eşim ve kendim için daha önce bahsettiğim SüperAzad konsepti yapıcam Süperman çakması :KK66: tişörtleri kendim yapayım dedim ama nasıl olur malzeme nerden alınır bilemedim. Benim doğumgünü kalabalık olmayacağı için hediyelik olarak aileme bize eşimin ailesine(giderken götürcez), bi de amcamlara vermek için ekteki foto albümden 4 tane alıcaz.
nerden aldnz cnm albumu

Gökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokundu:KK43: yandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir:KK43:
kiyamam.. buz koymussndr margarin ve aloeverada iyi geliyo
Kürkçü dükkanıma geri döndüm.. Yrn misafirlerim var gündüzden evi temizleyip akşamada hazırlıkları yaparım dedim ama aren süpürge sesini duyar duymaz kıyameti kopardı. Eşimi bekliyorum bu saatten sonra evi temizlicem bide. Biz nasıl aşıcaz ya bu süpürge korkusunu bilemiyorum.
A apriori11 bende annemlerde kaldım ya her gören aren için bişey yiyip içmiyor mu. Zayıflatmışsın çocuğu dediler. Bende evt rejim yaptırıyorum dedim. Bazen dış sesten nefret ediyorum..
iyi demissn oyle konusanlra gcik oluyorm

cnm cok tikandihira ya oksrdu kndi cikardi yda bn parmagimla aldm ama alisti artik bisey olmuyo sende yvas yvas basla pogcayi guzel tutmus yiyodu resmde emre

nerden aldnz cnm albumu

Bizim mahallede süs satan bi yer var pasta malzemesi ve süs satıyor, diş buğdayı malzemelerini alırken görmüştüm beğenmiştim. Daha almadım ama alıcam

Kürkçü dükkanıma geri döndüm.. Yrn misafirlerim var gündüzden evi temizleyip akşamada hazırlıkları yaparım dedim ama aren süpürge sesini duyar duymaz kıyameti kopardı. Eşimi bekliyorum bu saatten sonra evi temizlicem bide. Biz nasıl aşıcaz ya bu süpürge korkusunu bilemiyorum.
A apriori11 bende annemlerde kaldım ya her gören aren için bişey yiyip içmiyor mu. Zayıflatmışsın çocuğu dediler. Bende evt rejim yaptırıyorum dedim. Bazen dış sesten nefret ediyorum..

Aynen emrenin de odu kopuyo supurgeden temzlik iskenceye dondu resmen:(

Kutlarım yazmıştım saTE="Akaibu, post: 41182091, member: 671571"]Gökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokundu:KK43: yandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir:KK43:
Kmtl yazmıstı pısık kremı sur canım gecmıs olsun[/QUOTE]

Evet canm hametan ismi gecmis olsun

nerden aldnz cnm albumu

Pogacayi aldi bir parca kopardi yuttu bi kere oksurdu ama yuttu yine de.ben panikledm tabi aldm elinden:(

Kuzum benim parmağını gördükçe ağlayasım geliyo:( eşime ağlayarak anlatımca ne diyeceğini şaşırdı. sudokrem sürdüm. İnşallah acısı geçmiştir. Annesi kurban olsun onun parmağına

Bizim mahallede süs satan bi yer var pasta malzemesi ve süs satıyor, diş buğdayı malzemelerini alırken görmüştüm beğenmiştim. Daha almadım ama alıcam
Cok guzelmis ay ay resmler cok bgendm
Aynen emrenin de odu kopuyo supurgeden temzlik iskenceye dondu resmen:KK43:

Kmtl yazmıstı pısık kremı sur canım gecmıs olsun

Evet canm hametan ismi gecmis olsun

Pogacayi aldi bir parca kopardi yuttu bi kere oksurdu ama yuttu yine de.ben panikledm tabi aldm elinden:KK43:[/QUOTE]buyuk koparinca al canm hmen. Bide minik parcalar koy onune alip yesin tek tek.

Bunlar ilk denemeler bu arada şekildeki gibi çikolata hazırlamayı düşünüyorum fikir olsun isteyene evde çikolata yoktu folyodan varmış süsü verdim şu Fındıklı Sütlü Fıstıklı Çikolataları bununla kaplıcam Kürdanlarıda yiyeceklerin üstüne serpiştircem

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 151
Bunlar ilk denemeler bu arada şekildeki gibi çikolata hazırlamayı düşünüyorum fikir olsun isteyene evde çikolata yoktu folyodan varmış süsü verdim şu Fındıklı Sütlü Fıstıklı Çikolataları bununla kaplıcam Kürdanlarıda yiyeceklerin üstüne serpiştircem
cikolta iyi fikr ama yapamicam onu az kaldi artik ikramliklari anca yaparm :)

Kizlar mahallede dugun var Ece balkonda costu su anda :)))
:)) oyuncu senin kiz masallh. Bizde kapi gcirtisina oynuyorz bide kiviriyo ee trakyaliyiz:)

Kızlar tahlil sonuçlarım temiz çıktı çok şükür :)
Ve bugün kızımla ilk yolculuğumuza çıkıyoruz 7 de otobüsümüz kalkıyor 8 saat sürecek yolculuğumuz. Eskişehir'e anneannemize gidiyoruz :))) önümüzdeki hafya için izin aldım 9 gün ordayız. Ama eşim gelmiyor dua edin de sorunsuz gidelim kızımla.
Sevindim canim tahlillerinin temiz cikmasina ayrica iyi yolculuklar umarim guzel gecer
Gökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokundu:KK43: yandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir:KK43:
Oy canim ya kiyamam gecmis olsun

Kızlar yarın akşam Arda'nın doğum gününü kutluyoruz her şeyini kendim yaptım yorucuydu ama güzel olduğunu düşünüyorum yorgun olmazsam yarın gece fotoğrafları paylaşırım.
Eminim guzel olmustur hazirliklarin canim insallah guzel gecer dogum gununuz fotograflari bekliyoruz

Back
X