Beni anlatmisin nerdeyseSessiz ortam da daha guzel emiyolAr ben evde bile emzirirken tv yi kapatirim balkonlari kapatirim en ufak sesde emmeyi birakiyo yada genel de yatk odam da emziriyom orda daha sorunsuz emiyo hatta pazar esim evde okunca yatk odasin da emziririm o emene kDar esime de soylerim odaya girmemesini yoksa emmeyi birakiyo baska yerlere seslere odaklaniyo
Aynen ya. Ne güzel havalar soğukken uyku tulumu giyiyodu. Çok harakette edemiyodu. Şimdi dört dönüyo yatakta. Bacaklar hep havada. Bi sağ bi sol.Kizim gece uzerini hic ortmuyor ben ne zaman uzerini ortsem uyaniyor aciyor hasta olacak diye endiseleniyorum
Eee onlarindan kurallari var annesi:)))Ya yukari da yazdigimi okudum da benim kiz da amma cinsmiş
Bakiciya kizinla ilgili konusabilirsin ama tanidiga bisey soylenmez kirilir mi yanlis anlar mi acaba diye. Bence kulak tika hemen tadin rahat edersin
İyi aksamlar kizlar esim bugun erken geldi aksamustu disari cikalim dedi hazirlandik ciktik kizim disarda en fazla oda 2 saati zor durdutturuyo ya rahat ne gezip bisey alabiliyom her zaman oyle parka bile ciksam en fazla 1 saati zor bulduruyom eve gelince de o huysuz kiz gidiyo nazlim bisey oluyo siz de gezerken boyle misiniz yaa
bende sırf ️ bu yakınlık yüzünden kendi evime taşınmak istemiyorum helede eltimle uzaktan bile bu kdr kıyaslama yaşarken eşim iki yıl sonra taşınırız diyo ama bi şekilde ikna edin burda kalmam lazım
Benim kızımın yemesi her zamn sorun ama dışarda daa beter oluyo o yüzden ben kendim apar topar eve dönüyorum
Kizlar bebislere suyu nasil veriyorsunuz. Suluk kullaniyorum ama alistirma bardagina gecsem mi diye dusunuyorum
Benimde burnumdan gelir hep. Dışarıda yemek yemiyo başkasının evinde uyumuyo. Bebek arabasında durmuyo ille benim kucağımda gezecek. Kollar taşımıyo haliyle. Babasının kucağında duruyosada ben mutlaka gözünün önünde olcam. Arkada kaldım mı ağlamaya başlıyo.
Evde daha rahatım resmen. Ama insan azıcık hava almakta istiyo
Çook güzel görünüyo herşey. Maşallah barana geçmiş olsun iyileşmiş gibi görünüyor
Bizmki parki hc sevmiyo agliyoBugun bir degil 2 kez parka gittik. Daha da artmasindan korkuyorum.
tekrardan gecmis olsun hersey cok guzel gorunuyo iyiki dgmus baranDoğum günümüzden bir kaç kare
Hayırlı geceler herkese öncelikle geçmiş olsun dileklerınız için çok tesekkur ederım zorlu bir haftayı ateşli iğneli gecırdik son iğnemiz yarın birdaha hastalık yaşamayız inşaallah hazırlıklarım tam olduğu için ve bugun ateşi düştüğü için doğum günümüzü kutladık çok şükür olsun rabbime oğlusumun doğum günü uzunca bir aradan sonra yıllardır uğraş verdiğim hasretle beklediğim uğruna ne acılar çektiğim baranım doğdu bugün teyzeleri hersey istediğim gibi oldu kalabalık misafirlerimiz oldu eğlendik darısı sizlerin başına
canım herşey çok güzel görünüyo baranda çok bi tatlı maşallah iyiki doğmuş her yaşı gülücüklerle geçsin inşallah
canım çok geçmiş olsun evde de olsa hastalanıyorlar üzme kendini böyle böyle alışacaklar herşeye en azından bir kaç gün ii geçmiş ateş genelde üç gün in çık şeklinde oluyor ama inşallah sizinki düşmüştür bence fitil değilde şurup versen daha ii fitil daha hızlı sonuç verdiği için daha yüksek ateşte veriliyo diye aklımda kalmış benimKizlar tatilimi cok gzl gecio derken son gun ateşlendi bebisim otelin dr Una gtrdk bogaznda kizarklklar var brzda ates var calpol verin dedi okdr huysuzlaninca 1 gun erken cktk otelden yolda bi aglama krizi 1 saat suaturamadk konyada bi hastaneye gttk hemen dr a sol kulagnda ve bogaznda iltihap var dedi dr antibiyotik şurup. Ve agizdan damla verdi atesi de yükselir diye fitil ve pedifen verdi gece ates 39.3 e kdr ckti fitile dustu calpolvar diye pedifen almamistm 6 saatte bi fitil verdm düşmüştü sbh yibe 38.4 olmstu suan daha ii keske gtmeseydk. Diyorum smdi ;( sindi atesi 37.1 bole olursa fitil vermyimmi en son 5.30 da verdm 11.30 gbi vermm lazm normlde ama atesi yoksa vermiyimmi yoksa verckmym bilemedm
Çok geçmiş olsun canım. Bizim doktor ateşi 38 i geçmiyosa ateşine müdahale etmememizi söylüyo. Vücudun savunma sistemi bağışıklığı gelişir diye.Kizlar tatilimi cok gzl gecio derken son gun ateşlendi bebisim otelin dr Una gtrdk bogaznda kizarklklar var brzda ates var calpol verin dedi okdr huysuzlaninca 1 gun erken cktk otelden yolda bi aglama krizi 1 saat suaturamadk konyada bi hastaneye gttk hemen dr a sol kulagnda ve bogaznda iltihap var dedi dr antibiyotik şurup. Ve agizdan damla verdi atesi de yükselir diye fitil ve pedifen verdi gece ates 39.3 e kdr ckti fitile dustu calpolvar diye pedifen almamistm 6 saatte bi fitil verdm düşmüştü sbh yibe 38.4 olmstu suan daha ii keske gtmeseydk. Diyorum smdi ;( sindi atesi 37.1 bole olursa fitil vermyimmi en son 5.30 da verdm 11.30 gbi vermm lazm normlde ama atesi yoksa vermiyimmi yoksa verckmym bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?