2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Beni anlatmisin nerdeyse

Bakiciya kizinla ilgili konusabilirsin ama tanidiga bisey soylenmez kirilir mi yanlis anlar mi acaba diye. Bence kulak tika hemen tadin rahat edersin

degil mi yaay bi siz icimi rahatlatiyosunuz etrafimdakiler hep olumsuz seyler soyluyo

Aynen canm uyutup doyurup goturmeme ragmen 1 2 saati gecti mi durmuyo.arabada da durmuyo .eve gelince dayak yemis gibi oluyorm.evde daha rahatim anlayacagn

Biz de eltimle ayni binadayz ama bi problemimiz yok kv bir iki kiyas yapti cevabni verdm bisey demiyo artk:)bi de eltim buyuk gelin o yuzden ona daha cok gelip gidiyolar ben arada kayniyorum.ama halalar fena ve kv de ayni binaya tasinmak istyo en kisa zamanda.o zaman kotu olur iste.zirt pirt gelir cocugu goturmeye kalkar surekli.uzak olmak en iyisi yoksa kavga ederiz

Kizlar bebislere suyu nasil veriyorsunuz. Suluk kullaniyorum ama alistirma bardagina gecsem mi diye dusunuyorum

Ben alistirma bardagiyla veriyorm canm suluk kullanmadm.aventin bardagni kullanyorm.normal bardakla da iciyo zaten arada

Aynen

biz aventin kullaniyoz suluk 3 dwliklilerden oylemi alistirma bardagi dedigini ucu nasil baktim anlayamadim

Hayırlı geceler herkese öncelikle geçmiş olsun dileklerınız için çok tesekkur ederım zorlu bir haftayı ateşli iğneli gecırdik son iğnemiz yarın birdaha hastalık yaşamayız inşaallah hazırlıklarım tam olduğu için ve bugun ateşi düştüğü için doğum günümüzü kutladık çok şükür olsun rabbime oğlusumun doğum günü uzunca bir aradan sonra yıllardır uğraş verdiğim hasretle beklediğim uğruna ne acılar çektiğim baranım doğdu bugün teyzeleri hersey istediğim gibi oldu kalabalık misafirlerimiz oldu eğlendik darısı sizlerin başına

Çıldırcam ya çocuk susmuyo. Sürekli mızırdanıyo. Karnını doyurdum altını değiştirdim napıcam ne istiyo anlamadım ki. Sallayarak uyumak bedir bilmiyo. Ben sallayıncq kafasını sağa sola atıyo. Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama keşke biraz sallasaymışım çocuğu napıcağımı şaşırdım

canım herşey çok güzel görünüyo baranda çok bi tatlı maşallah iyiki doğmuş her yaşı gülücüklerle geçsin inşallah

Kizlar tatilimi cok gzl gecio derken son gun ateşlendi bebisim otelin dr Una gtrdk bogaznda kizarklklar var brzda ates var calpol verin dedi okdr huysuzlaninca 1 gun erken cktk otelden yolda bi aglama krizi 1 saat suaturamadk konyada bi hastaneye gttk hemen dr a sol kulagnda ve bogaznda iltihap var dedi dr antibiyotik şurup. Ve agizdan damla verdi atesi de yükselir diye fitil ve pedifen verdi gece ates 39.3 e kdr ckti fitile dustu calpolvar diye pedifen almamistm 6 saatte bi fitil verdm düşmüştü sbh yibe 38.4 olmstu suan daha ii keske gtmeseydk. Diyorum smdi ;( sindi atesi 37.1 bole olursa fitil vermyimmi en son 5.30 da verdm 11.30 gbi vermm lazm normlde ama atesi yoksa vermiyimmi yoksa verckmym bilemedm

canım çok geçmiş olsun evde de olsa hastalanıyorlar üzme kendini böyle böyle alışacaklar herşeye en azından bir kaç gün ii geçmiş ateş genelde üç gün in çık şeklinde oluyor ama inşallah sizinki düşmüştür bence fitil değilde şurup versen daha ii fitil daha hızlı sonuç verdiği için daha yüksek ateşte veriliyo diye aklımda kalmış benim

Çok geçmiş olsun canım. Bizim doktor ateşi 38 i geçmiyosa ateşine müdahale etmememizi söylüyo. Vücudun savunma sistemi bağışıklığı gelişir diye.

E emiragam canım her şey çok güzel görünüyor ellerine sağlık.. iyi ki doğmuş paşa..

L Lilium3 geçmiş olsun canım fitili yüksek ateşlerde ver şuan ateşi çok yüksek değil duruma göre verirsin.. eğer 11:30 da bu şekilde ilerlerse sadece şurubunu verebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…