2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
[QUOçok beğendim hatta "oslew, post: 41062967, member: 223568"]3-2-1 hatta bu 4-3-2-1 unu 4 bardaktan biraz fazla koydum ama yag sanki biraz fazla geldi ya da daha un istiyodu bilemedim :) bayada buyuyo bunlar biraz bekledi az buyuduEki Görüntüle 1535463 Eki Görüntüle 1535464 [/QUOTE]
Ben cok beğendim tarifi hatta kardeşler de çok beğendi sınav günü yemek için yapar misin abla dediler ben de soz verdim yapacam

a101 de plastik tabak bardak vardi aldim rengarenk oyjuye hemen oyuncak yapti tabi :) Eki Görüntüle 1535490
ay renkler be kadar güzel öyle

Bende hergün deniyodum gökçede öyleydi. Ben üstelediği. İçin korkuyodu. Belkide yavruö. Bi hafta denemedim hiö sonuç bu:)
Sende bi ara ver istersen unutur belki korktuğumu
Ben aslında arasıra deniyodum ama şu sıra abarttım sanırım bende biraz ara vereyim o zamn

Sitenin adı tam olarak be canım bakalım bi geç derken Ramazandan sonramı yoksa iftar sonrası falanmı

Senin k.v firsati ganimet e cevirmis

Canim nefis yemek tarifleri sitenin adi.link nasıl ekleniyor yazarsan ekleyebilirsin. Canım ben poğaça için dedim şimdiden yapmayalım on gün kalıcı yapıp atarım dondurucular. Kızımın doğum gününü haziranın on dördüncü ogleden sonra yapacam gelecek kişiler hep çalışıyor. A 101 de bugun piece vardı aldım pembelerini kullanacam

eşimi bi görebilsem bırakıcam da adam ortada yok. işten sonra doktora derslerine gidiyo. 9 da geliyo yemeğini yiyo uyuyo. uyanık olduğunda da ders çalışıo. çocuk sahibi olmak neden sadece kadınşarın hayatını değiştirio ki. ben evlenmeden önce ünlü düşünür hadisenin dediği gibi prensesler gibiydim baba evinde. yok arkadş oğlumu böyle alıştırmıycam. yardım etsin karısına. o da insan evladı sonuçta

ahh ahh bı ben mı yapamıyorum dogum gunu
@ayferzey sen bak kıra dusuklugu olucak kv dusunmuyor vs dıyorsun ama benım kı gıbı bırı olsaa bak cocuguna bı dogumgunu bıle yapamıyorum , nıye onun yuzunu gormemek ıcın, ınanın katlanamıyorum yaa !!!

geçmiş olsun. ben hem park yatak hem mobilya beşik aldım. hep park yatakta uyudu diğerini hiç kullanamadık boşa almışım

Benim esimOTE="floven, post: 41064539, member: 634541"]eşimi bi görebilsem bırakıcam da adam ortada yok. işten sonra doktora derslerine gidiyo. 9 da geliyo yemeğini yiyo uyuyo. uyanık olduğunda da ders çalışıo. çocuk sahibi olmak neden sadece kadınşarın hayatını değiştirio ki. ben evlenmeden önce ünlü düşünür hadisenin dediği gibi prensesler gibiydim baba evinde. yok arkadş oğlumu böyle alıştırmıycam. yardım etsin karısına. o da insan evladı sonuçta[/QUOTE]
Benim esim de ayni canim o yuzden sik sik anneme kaciyorum kardeslerim daha cok bakiyor cocuga bi de baska cocuk istiyor ben tabi o istedigi icin degil sirf kizim icin istiyorum baska cocuk arkadasi olsun bi de seviyorum bebisleri.

Aynen canim sadece kadinlarin hayati degisiyor kisitlaniyor ben de sinir oluyorum bu duruma esim herseyini rahatlikla yaparken dusa girmek bile benim icin cok zor ben de bazen ogullarima siz boyle yapmayin evlendiginizde diyorum bazen hic umursamiyor esim kizim agliyorsa al diyorum durmuyor diyor dursa neden sana bak diyeyim diyorum hatta bu aksam mutfaga girdim bulasik icin kizim durmuyor geliyor bacaklarima yapisiyor al diyorum gelip aliyor tekrar cocuk yanima geliyor en sonunda soylenmeye basladim bes dakika bakamiyorsun diye aldi kucagina hapis etti cocugu o da agliyor esim mac izliyor ya oyuncaklariyla oynat birseyler yap dedim sonra oyuncaklariyla oynatti

Bizim park Yatak da yayiuor tirmanmak istiyor ama korkuyo cunku icine dusuyo bizimki kanz park yatak sadece sallamasi biraz zor

Doganin kanunu canim erkekte meme yok esime bi kez bak dedim ben de meme yok dedi; )
Allahım bahaneye bak:)
Bende eşime biraz bak çocuğa mutfağı toplayım diyodum. Çocuk uyuduktan sonra toplarsın ben oynatmayı beceremiyorum diyo. Be adam çocuk uyuduktan sonrada mı iş yapayım ben.
Zaten yapayalnızım burda. Ailem başka şehirde. Eşimin ailesi desen sürekli bi eleştirme durumu. Eşimle evlenmedimde onlara devşirme gittim sanki. Eşim yokken gidip gelmiyorum. Daha evi tek başıma çekip çevirmeye alışamadan çocuk olmuş.
İyi bi cinnet geçirdim. bi süre çocuğu aldım yanına oturdum çocuk nasıl oynatılır gösterdim. Tvyi kapattım tlfnda elinden aldım tabi.
Şimdi çocuğun bi sıkıntısı yoksa benimişim varken oyalıyo. Sıkıntısı varsa da mutfağı topluyo. Bazen aspiratörü bişe siliyo yağ çözücüyle iyice eli alıştı
O akşama kadar işte yoruluyosa bende evde yoruluyorum.
Tehtit ettim birazda tabi her akşam yorgunum yorgunum diyince yardım etsem iyi olur dedi heralde:))

Oğlum olursa kesinlikle böyle yetiştirmicrm. Eşine yardım etsin yazık bize

aha benimki yurutecine koy diyip duruyo ya da emekleyerek mutfaga geliyo o kasar oyuncak kenarda duruyo otur oynat yok birakcakmisim isimi sonra oturdum cok tel elimdeymis okuz bunlarin hepsi

Selamlar herkeslere, ancak okuyorum.. @Akaibu hayırlı olsun diş gelmişti di mi? (Yoksa karıştırdım mı, kafam güzel)
Buaralar çok zorlanıyorum..eşim hep geç geliyor.nil bi dakika durmuyor..hep ilgi alaka..galiba çok yoruluyorum..ne ailem ne eşim ne onun ailesi kimse farkında değil.kimse gözümün içine bakmıyor çünkü...

kurtlar vadisi izledi mac iLedi simdi yine istedigini izliyo bana sormak yok izlicenmi diye ondan sonra tel elinde oluyo

Biz de yataklari birlestirmistik bizim yataga yuvarlanip dusuyodu ama park yatak kurtarici oldu cok da sevdi sipa:)kremsantili kurabiyenin tarfni atarm canm.1 bardak sivi yag 1 paket kremsanti yarm paket kadar kabartma tozu damla cikolata ve un konuyo sadece.un kurabiyesi gbi oldu fena degl yani.basit oldgu icin onu sectm

Bizde bebek odası alacaktık ama arkadaşım park yatak almam için beni ikna etti şimdi iyiki park yatak almışız diyorum. Düşme tehlikesi yok en azından. Tabi tırmanmazsa :)

Aynen canm.bizim kv tutturdu ben alcm odasni diye o aldi zaten bana kalsa park yatak bi de dolap alcktm.en alt katta yattimi tirmanmasi cok zor zaten

Saol canm.Aynen ben de alt katta yatryorm .karyolasinin yatagi park yatagn ara kati gibiydi dusun.tirmanip dusmesn diye bizm yataga birlestirdk bu defa da bizim yataga yuvarlanp dusuyodu

3-2-1 hatta bu 4-3-2-1 unu 4 bardaktan biraz fazla koydum ama yag sanki biraz fazla geldi ya da daha un istiyodu bilemedim :) bayada buyuyo bunlar biraz bekledi az buyuduEki Görüntüle 1535463 Eki Görüntüle 1535464

Olabilr canm ben unu 4 bardak koymadm daha dogrusu olcmedm ele yapsmycak kadar iste.

Isin zormus valla canm.benm esim de aksamlari pek bakamaz ama alip oyalamasi bile yetiyo bana.haftasonlari ve tatillerde bakar ama.onun da cocugu tek basima mi yaptim

hepimiz ayniyiz canim kimse iplemiyo bizi gunduz bak aksam bak gece kalk bi de hasta oldunmu ustune ayvayi yedin dedim dun gece hem hasta hem anne olmak zormus diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…