- 18 Nisan 2015
- 158
- 352
- 18
- 42
Yazılanları okuyunca derin bi nefes alıyorum: yalnız değilim diye...iyi ki varsınızhepimiz ayniyiz canim kimse iplemiyo bizi gunduz bak aksam bak gece kalk bi de hasta oldunmu ustune ayvayi yedin dedim dun gece hem hasta hem anne olmak zormus diye
hepimiz ayniyiz canim kimse iplemiyo bizi gunduz bak aksam bak gece kalk bi de hasta oldunmu ustune ayvayi yedin dedim dun gece hem hasta hem anne olmak zormus diye
Evet ben de rahatliyorm canm yoksa kafayi yerimYazılanları okuyunca derin bi nefes alıyorum: yalnız değilim diye...iyi ki varsınız
Onlar rahatini hic bozmasin zaten Allahim yaaha benimki yurutecine koy diyip duruyo ya da emekleyerek mutfaga geliyo o kasar oyuncak kenarda duruyo otur oynat yok birakcakmisim isimi sonra oturdum cok tel elimdeymis okuz bunlarin hepsi
Ben normalde survivor izlerdim ana uzun zamandir Ecenin huysuz saatlerine denk geldigi icin izleyemiyorum bugun dizi vardi sevdigim eve geldi maci acti ben dizi izlemiyecekmiyiz dedim mac var yarin izleriz dedi ben de gittim Eceyi uyuttum geldim mac bitmis hadi yatalim dedi ben birsey demedim gitti yatti aman yatsinlar da kafa dinleyeyim azicikkurtlar vadisi izledi mac iLedi simdi yine istedigini izliyo bana sormak yok izlicenmi diye ondan sonra tel elinde oluyo
Evet canim yuruyunce biraz daha rahat oluyor insallah rahatlayacagiz az kaldi benim kizim hep bende uyku disinda hic oyalanmiyor esim gec geliyor yemek yiyiyoruz hemen gece oluyor pazar gunleri evde oluyor o zamanda disari cikiyoruz biraz dinleniyorum kv ya da anneme o kadar kiziyorum ki bazen hic destek olmuyorlar kvyi cagarsam gelir aslinda ama yardimci olamaz beni daha cok yoruyor cok konusuyor hetseye karisiyor annem sadece kardesimin cocuguna adamis kendini ben hic umrunda degilim iki sokak var aramizda ama cani sıkılinca oturmaya geliyor kimsenin beni dusundugu yok sanki ben evlat degilim cok kirginim aslinda ama yine de esimden Allah razi olsun kiziyorum ama yine de yeri geldiginde beni zor durumda birakmiyor kizim huysuzlaninca falan yemek yapma ne olsa yeriz sen canini sikma yeter diyor o bile yetiyor banaBende ayni kizimin ise zarari yok ama tay duruyo olur olmadik yerlere varip dikiliyo bugun 4 gibi evi supurdum bi tarafdan da yemek yapacam supurgeyi ortaya koydum oynasin diye iynomadi bi yandan soganlari dogradim tezgahda o bekler ev carsamba pazari gibiydi allahtan uyudu hem yemek yaprim hem ev sildim tozu bile alamadim daha o da yarina daha banyo yikanacak esim ise yardimci olmuyo ama biraz bakiyo idare ediyo o da uyaninca biraz asagi goturdu rahatladim ben bos gemen bos buluuyum kizi eline tutusturuyom artik biraz yurusede rahatlasak ya en tehlijeli yorucu dinemleri bu komsum da diyo zaten yuruyunce biraz rahat edecen diye en yorucu zamanlari bu diyo
Hep ayniyiz canim uzme kendini ben de oyleyim aslinda ama yine de guclu durmaya calisiyorum yalniz olmak zor Allah hepimizin yatdimcisi olsun bebislerimizde duzene girsin insallah bir de ben de dolmusum az once yazdim icimi doktum sana sen de bunalmissin zaten sonra gordum bu yazini kusura bakma canimBen iki gundur acayip gerginim vede barut ficisi gibiyim canim cok skiliyo hrrgun basa don ev isi oda cogu yarim yamalak yardim eden kimsem yok ailem uzakta artik kafayi yemek uzereyim ben ne zaman zaten boyle negatif olsam kizima da yansiyo oda daha bi yorucu oluyo kendimi en acilinden toparlamam lazim
Benim esim de ayni canim o yuzden sik sik anneme kaciyorum kardeslerim daha cok bakiyor cocuga bi de baska cocuk istiyor ben tabi o istedigi icin degil sirf kizim icin istiyorum baska cocuk arkadasi olsun bi de seviyorum bebisleri.[/QUOTE]Benim esimOTE="floven, post: 41064539, member: 634541"]eşimi bi görebilsem bırakıcam da adam ortada yok. işten sonra doktora derslerine gidiyo. 9 da geliyo yemeğini yiyo uyuyo. uyanık olduğunda da ders çalışıo. çocuk sahibi olmak neden sadece kadınşarın hayatını değiştirio ki. ben evlenmeden önce ünlü düşünür hadisenin dediği gibi prensesler gibiydim baba evinde. yok arkadş oğlumu böyle alıştırmıycam. yardım etsin karısına. o da insan evladı sonuçta
erkeklerin mizacı bu diycem ama burda okuyorum da herşeyiyle ilgilenen babalar da var. biz de bu şans yok. eşim iyi bir insan ama yardımcı bir baba değil. işin garip tarafı kabul de etmez. bir de iki sene içinde ikinci çocuğu yap diyo kv. oldu mersi canımAynen canim sadece kadinlarin hayati degisiyor kisitlaniyor ben de sinir oluyorum bu duruma esim herseyini rahatlikla yaparken dusa girmek bile benim icin cok zor ben de bazen ogullarima siz boyle yapmayin evlendiginizde diyorum bazen hic umursamiyor esim kizim agliyorsa al diyorum durmuyor diyor dursa neden sana bak diyeyim diyorum hatta bu aksam mutfaga girdim bulasik icin kizim durmuyor geliyor bacaklarima yapisiyor al diyorum gelip aliyor tekrar cocuk yanima geliyor en sonunda soylenmeye basladim bes dakika bakamiyorsun diye aldi kucagina hapis etti cocugu o da agliyor esim mac izliyor ya oyuncaklariyla oynat birseyler yap dedim sonra oyuncaklariyla oynatti
ben aile konusunda şanslıyım. annem babam kardeşlerim herşeyiyle ilgilenirler. sadece emziririm. anneme gidince en az on gün kalıom. ne yapalım eşim de yardım etsin kalmayım o kadar. kapıdan girer girmez yorgunum diye söylenmeye başlıyo ki bişey istemeyim. ben üç sene günde 260 km yol gittim geldim bi kere söylenmedim. aman bu konuda çok doluyum.Selamlar herkeslere, ancak okuyorum.. @Akaibu hayırlı olsun diş gelmişti di mi? (Yoksa karıştırdım mı, kafam güzel)
Buaralar çok zorlanıyorum..eşim hep geç geliyor.nil bi dakika durmuyor..hep ilgi alaka..galiba çok yoruluyorum..ne ailem ne eşim ne onun ailesi kimse farkında değil.kimse gözümün içine bakmıyor çünkü...
Aynen :) bizde bi park yatak bi dolap tamam. Ama büyüsün istediğim çocuk Odasını alıcam kuzuma :)Aynen canm.bizim kv tutturdu ben alcm odasni diye o aldi zaten bana kalsa park yatak bi de dolap alcktm.en alt katta yattimi tirmanmasi cok zor zaten
Isin zormus valla canm.benm esim de aksamlari pek bakamaz ama alip oyalamasi bile yetiyo bana.haftasonlari ve tatillerde bakar ama.onun da cocugu tek basima mi yaptim
evet canım. Ucunu görmüştüm ama şimdi damak iyice şişmiş . Görünmüyo şişlikten. İshal ateş kusma huysuzluk. 2 gün sürdü ama zormuş gerçekten.Selamlar herkeslere, ancak okuyorum.. @Akaibu hayırlı olsun diş gelmişti di mi? (Yoksa karıştırdım mı, kafam güzel)
Buaralar çok zorlanıyorum..eşim hep geç geliyor.nil bi dakika durmuyor..hep ilgi alaka..galiba çok yoruluyorum..ne ailem ne eşim ne onun ailesi kimse farkında değil.kimse gözümün içine bakmıyor çünkü...
Bnde bakcaamm ama aksma gdeblirm anca ins kalirGünaydın bayanlar.
Ekmek alayım diye bime gittim piknik seti varmış. Çantası çok güzel içi kaplamalı olanlardan. Tabak bardak seyi plastik birde piknik örtüsü vardı. Örtüyü aldım gökçeyle dışarı çıkınca sererim otururuz diye. Almak isteyen varsa bakın derim güzeller.
Birde fisherın kuleleri var 7.50 lira. Play skoolun vardı evde onları çok seviyodu bunlarıda aldım dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?