2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hepimiz ayniyiz canim kimse iplemiyo bizi gunduz bak aksam bak gece kalk bi de hasta oldunmu ustune ayvayi yedin dedim dun gece hem hasta hem anne olmak zormus diye

Aynen eskiden esim gelse de azck dinlensem diye beklerdm.bakiyo sagolsun ama cok yoruluyo diye ustelemiyorm ben de tatil gunleri bakiyo sadece:)haftaici de oynatip oyalar bikac saat o kadar.alistirdm kendimi dinlenmemeyeesim emreyi oyalarken ben is yapiyorm sonra emreyi alip oyaliyorm o dinleniyosen dinlenmycekmisin diyen yok tabivalla gece yataga girnce her yerim agriyo

kurtlar vadisi izledi mac iLedi simdi yine istedigini izliyo bana sormak yok izlicenmi diye ondan sonra tel elinde oluyo
Ben normalde survivor izlerdim ana uzun zamandir Ecenin huysuz saatlerine denk geldigi icin izleyemiyorum bugun dizi vardi sevdigim eve geldi maci acti ben dizi izlemiyecekmiyiz dedim mac var yarin izleriz dedi ben de gittim Eceyi uyuttum geldim mac bitmis hadi yatalim dedi ben birsey demedim gitti yatti aman yatsinlar da kafa dinleyeyim azicik

Bende ayni kizimin ise zarari yok ama tay duruyo olur olmadik yerlere varip dikiliyo bugun 4 gibi evi supurdum bi tarafdan da yemek yapacam supurgeyi ortaya koydum oynasin diye iynomadi bi yandan soganlari dogradim tezgahda o bekler ev carsamba pazari gibiydi allahtan uyudu hem yemek yaprim hem ev sildim tozu bile alamadim daha o da yarina daha banyo yikanacak esim ise yardimci olmuyo ama biraz bakiyo idare ediyo o da uyaninca biraz asagi goturdu rahatladim ben bos gemen bos buluuyum kizi eline tutusturuyom artik biraz yurusede rahatlasak ya en tehlijeli yorucu dinemleri bu komsum da diyo zaten yuruyunce biraz rahat edecen diye en yorucu zamanlari bu diyo

Ben iki gundur acayip gerginim vede barut ficisi gibiyim canim cok skiliyo hrrgun basa don ev isi oda cogu yarim yamalak yardim eden kimsem yok ailem uzakta artik kafayi yemek uzereyim ben ne zaman zaten boyle negatif olsam kizima da yansiyo oda daha bi yorucu oluyo kendimi en acilinden toparlamam lazim

Evet canim yuruyunce biraz daha rahat oluyor insallah rahatlayacagiz az kaldi benim kizim hep bende uyku disinda hic oyalanmiyor esim gec geliyor yemek yiyiyoruz hemen gece oluyor pazar gunleri evde oluyor o zamanda disari cikiyoruz biraz dinleniyorum kv ya da anneme o kadar kiziyorum ki bazen hic destek olmuyorlar kvyi cagarsam gelir aslinda ama yardimci olamaz beni daha cok yoruyor cok konusuyor hetseye karisiyor annem sadece kardesimin cocuguna adamis kendini ben hic umrunda degilim iki sokak var aramizda ama cani sıkılinca oturmaya geliyor kimsenin beni dusundugu yok sanki ben evlat degilim cok kirginim aslinda ama yine de esimden Allah razi olsun kiziyorum ama yine de yeri geldiginde beni zor durumda birakmiyor kizim huysuzlaninca falan yemek yapma ne olsa yeriz sen canini sikma yeter diyor o bile yetiyor bana

Hep ayniyiz canim uzme kendini ben de oyleyim aslinda ama yine de guclu durmaya calisiyorum yalniz olmak zor Allah hepimizin yatdimcisi olsun bebislerimizde duzene girsin insallah bir de ben de dolmusum az once yazdim icimi doktum sana sen de bunalmissin zaten sonra gordum bu yazini kusura bakma canim

Benim esim de ayni canim o yuzden sik sik anneme kaciyorum kardeslerim daha cok bakiyor cocuga bi de baska cocuk istiyor ben tabi o istedigi icin degil sirf kizim icin istiyorum baska cocuk arkadasi olsun bi de seviyorum bebisleri.[/QUOTE]
aynen annemde daha çok vakit geçiriyorum. durumumuz çok benzer

erkeklerin mizacı bu diycem ama burda okuyorum da herşeyiyle ilgilenen babalar da var. biz de bu şans yok. eşim iyi bir insan ama yardımcı bir baba değil. işin garip tarafı kabul de etmez. bir de iki sene içinde ikinci çocuğu yap diyo kv. oldu mersi canım

ben aile konusunda şanslıyım. annem babam kardeşlerim herşeyiyle ilgilenirler. sadece emziririm. anneme gidince en az on gün kalıom. ne yapalım eşim de yardım etsin kalmayım o kadar. kapıdan girer girmez yorgunum diye söylenmeye başlıyo ki bişey istemeyim. ben üç sene günde 260 km yol gittim geldim bi kere söylenmedim. aman bu konuda çok doluyum.

Aynen :) bizde bi park yatak bi dolap tamam. Ama büyüsün istediğim çocuk Odasını alıcam kuzuma :)

evet canım. Ucunu görmüştüm ama şimdi damak iyice şişmiş . Görünmüyo şişlikten. İshal ateş kusma huysuzluk. 2 gün sürdü ama zormuş gerçekten.
Benim eşimde hep yoğun mesailer var sürekli. Haftanın 4-5 günü yalnız yenek yiyorum hemen hemen. Bıktım artık zaten hiç bişey yiyesim gelmiyor. Geçiştiriyorum helva ekmek. Yumurta falan.
Gökçenin uykuları düzenli olmasa rezil olurdum heralde. Şimdi en azından uyurken hallediyorum az buçuk yemek yiyebiliyorum.
Hadi maddi bi yardımları yok en azından psikolojik destek olsalar o bile yetecek

Günaydın bayanlar.
Ekmek alayım diye bime gittim piknik seti varmış. Çantası çok güzel içi kaplamalı olanlardan. Tabak bardak seyi plastik birde piknik örtüsü vardı. Örtüyü aldım gökçeyle dışarı çıkınca sererim otururuz diye. Almak isteyen varsa bakın derim güzeller.
Birde fisherın kuleleri var 7.50 lira. Play skoolun vardı evde onları çok seviyodu bunlarıda aldım dayanamadım

Hira iki haftadr huysuz bnmde snirlerm tavan yapmis durumda dun evdeydi esim bnm yuzume bakinca sok oldu cnku cok uykuszdum gozlerim kuculmustu birazda aglamistm oyuzden tabi.bn calisirken hep ev temzligine yardm ederdi istdn ckinca elini surmedi. En son bn hamileyken yapmisti temzlik. Dun oyle bi temzlk yaptiki bal dok yala bnyoyu tuvaleti bile cifledi kapi bile sildi soktaym hla bide sabahn korunde ise gtti uzuldm gderken cok yoruldu dye bugunde salonu beraber ysparz dedi gelince acaba kafasina bisrymi dustu yda bnm son zamnlardaki tavirlarimdan

Bnde bakcaamm ama aksma gdeblirm anca ins kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…