- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sevindim canımm rabbim bu bebişini kucagına almayı nasip etsin biz daha keseyi görmedik benm de yumurtalama sonrası dölenme sanırım ya bişi soracam şimdi hesaplara göre 20 haziranda kvusacaz kısmet olursa gec dölenme oldugu için mi daha mı gec gelecekanlatabildim inaşllah derdimi canım
Kızlar nacizane tavsiyem 9 ay dikkatli sağlıklı besleneceksiniz ve bıkacaksınız. Ilk 3 ay bebek sizden beslenmiyor ki şu an. Şimdilik canınız ne isterse onu yiyin. Ondan sonra zaten dikkat etmek zorundasınız. 20. Haftadan sonra bebeğin beyin gelişimi çok aktifleşiyor o zaman ceviz felan yerseniz çok daha iyi olur. Benim 2 yaşında oğlum var. Bir 9 ay, üste birde 2 sene emzirme die dikkat ediyorsunuz temelli bıkıyor insan dikkat ede ede :) tabi yinede siz bilirsiniz :)
Iyi akşamlar :)
Kızlar nacizane tavsiyem 9 ay dikkatli sağlıklı besleneceksiniz ve bıkacaksınız. Ilk 3 ay bebek sizden beslenmiyor ki şu an. Şimdilik canınız ne isterse onu yiyin. Ondan sonra zaten dikkat etmek zorundasınız. 20. Haftadan sonra bebeğin beyin gelişimi çok aktifleşiyor o zaman ceviz felan yerseniz çok daha iyi olur. Benim 2 yaşında oğlum var. Bir 9 ay, üste birde 2 sene emzirme die dikkat ediyorsunuz temelli bıkıyor insan dikkat ede ede :) tabi yinede siz bilirsiniz :)
Iyi akşamlar :)
saol canım tsk ederim ilk bebeiğimiz oldugundan bilemyoruz bide dr suunu ye bunu ye diyip strese koyuyor tavsiyelerine ihtiyac var bende öle düşünüyorum insan bıkar ya sunu ye bunu yeme
saol canım tsk ederim ilk bebeiğimiz oldugundan bilemyoruz bide dr suunu ye bunu ye diyip strese koyuyor tavsiyelerine ihtiyac var bende öle düşünüyorum insan bıkar ya sunu ye bunu yeme
şuanda dikkat etme sebebim kilo almamak şimdiden kilo almaya başlarsam doğuma yuvarlanarak giderim heralde :) ilk 3 ay ne yiyosak kendimize yiyomuşuz
Kızlar ilk aşerme ne zaman oluyor bilmiyorum ama dün deli gibi Adana çekti canım. Ben bilmem eşim bilir yarışmasında 90 cm lik Adana lar lop lop boğaza indirilirken resmen ekran başında aşerdim. Gözüme perde indi. Bugün dışarı çıkıp bir buçuk adana yedik ve gözümün perdesi kalktı. Ekmekli yedim, ekmek yemesem iyiydi...
Bu arada şiddetli kabızlık başladı, günde 20-30 adet kuru erik felan yiyorum ama bana mısın demiyor. Diyetisyene giderken de benzer bir durum olmuştu, işte o zaman diyetisyenim bana sabah aç karınla akşamdan bardağa ıslattığın kuru kayısıları yememi önermişti ve düzelmişti. Bakalım yarın denicem işe yarayacak mı...
O konuda kesinlikle hemfikirim. Ama doğum yapınca kilolar bir şekilde veriliyor.
63 le hamile kaldım 86 la doğuma gittim.
Şimdi 61 e düşmüştüm. Şu an 64 kg :)
aşermedenmi piskolojikmi bilmiyorum ama benimde geçenlerde iskender canım çekti 1.5 porsiyon yediğim halde yetmedi utandım tekrar söylemeye o derece.... kabızlık bendede oldu kuru incir ve kayısı yiyiyorum iyi geliyor bu dönemde ıkınmamak gerekiyormuş dikkat et cnm
ESMERSIRINE canım sen bayramdan sonra gideceksin sanırım doktora...
Garsonlar da eminim bana şey demişlerdir:
Garıya bak loo erkek gibi kebap yiyooo
Garson diyor ki soğan piyazı ister misiniz eşimden hiç ses çıkmıyor,
hemen atladım, soğan piyazı mutlaka olsun dediim.
bende sol taraftan sol kasıgım ayrı bir arıyor ne çalışmaymıs yerleş artık yavrum diyorum ben
güzel anneler ve şirin bebekleri öncelikle hepinizin bayramını kutluyoruzmusmutlu bir bayram gecirmeniz dileğiyle ii beslenin ama fazla kacırmayın hepinize ii bayramlar bebişlerimiz rabbime emnanet bende bir korku var çözemedim bebeğimi rabbim bana bagıslasın inşallah
kızlar şimdi bende olan belirtileri yazıyorum
-sol kasık batması
-arada bir bele agrı girmesi sonra gecmesi
-yüzde kuruluk ve sivilce
-beyaz akıntı
-süte düşkünlük
-iştahım önce acıktı ama yavaş yvaş kapanıyor
-sık acıkma
-sabah ac karnına hafif mide bulantısı
Kizlar 3. Gebeligini yasayan bir anne olarak daha önce arkadasinda dedigi gibi kendinizi cok sartlandirmayin. Zararlı seyleri cikarin hayatinizdan ve zararli olmayacak seylerle ( midye, kokorec, sucuk, salam vs.) Beslenin yeter. Bebek zaten ilk 3 ay siz kilo bile verseniz büyümeye devam ediyor. Ama sunuda söylemeden gecmeyeyim. Ben mesela folbiol+elevit+gnc balik yağı almaya basladim.belki diceksiniz neden balik degilde balik yağı? Ben ulkemizde ki denizlerin cok temiz olmadigini ve malesef baliklarda omega 3 den daha cok civa olduğunu düşünüyorum. Onun icin baligin govdesinden elde edilmis bilindik bir markanın balik yağını içiyorum. Kizimda da icmistim her seyi maşallah hızlı oldu.sizlerede kullanmanizi oneririm