- 26 Nisan 2008
- 198
- 16
Selam herkese
çok mutluyum ve herkesle paylaşmak istedim. Ben anne oluyorummmm... Allah herkese nasip etsin
Hadi hayirli olsun canim hoşgeldin aramıza..kac haftalik bebisin
güzel anneler ve şirin bebekleri öncelikle hepinizin bayramını kutluyoruzmusmutlu bir bayram gecirmeniz dileğiyle ii beslenin ama fazla kacırmayın hepinize ii bayramlar bebişlerimiz rabbime emnanet bende bir korku var çözemedim bebeğimi rabbim bana bagıslasın inşallah
Garsonlar da eminim bana şey demişlerdir:
Garıya bak loo erkek gibi kebap yiyooo
Garson diyor ki soğan piyazı ister misiniz eşimden hiç ses çıkmıyor,
hemen atladım, soğan piyazı mutlaka olsun dediim.
3 hafta 6 günlük benim bebişim...
Selam kızlar cicibici anneler bayramınız mübarek olsun....miğde bulantılarınız başladımı benim henüz yok yemek yiyince bazen oluyor drlar bulantılar sağlıklı gebeliğe işaret diyor endişeleniyorum kaçıncı haftadan sonra başlar bilen varmı? bide kasık ağrıları olan varmı ne yoğunlukta ?? bende aykta fazla kalınca oluyor.
Ben su an 5+6 haftaligim..mide bulantisi genellikle aciktigimda oluyor fakat daha istifar etmeye baslamadim sadece icten bi bulanti...kasik agrisi ayni senin gibi çok ayakta durunca veya çok yürüdüğümde oluyor canım
Aycanım ya içimi rahatlattın yalnız değilmişim endişe ediyodum bende allah razı olsun rabbim sağlılıklı sıhattli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin benim başta biraz sıkıntılarım oldu kahverengi akıntı ağrı falan dr korkuttu beni düşük tehlikesi diye oyüzden herşeyden endişeleniyorum.
Canim ona bakarsan benim uc gün arayla kirmizi kan geldi kahverengi lekeleri zaten hic sorma.ama bebegim iyi cok şükür.allahın izniyle hicbirsey olmaz.kac haftaliksin sen su an
Selam herkese
çok mutluyum ve herkesle paylaşmak istedim. Ben anne oluyorummmm... Allah herkese nasip etsin
benim yaşadığım yerde bir tane özel hast.var oraya gidiyorum 2 dr var ikiside birbirinden berbat pzt ist. gidicem burda düşük tehliken var deyip hastaneye yatırdı adam beni korkum cabası sonra başka bir dr özel muayneneye gittim ama oda pek içime sinmedi ben tam 6+4 canım. senin birde dr sana kanama için bişye dedimi
Kanama için normal dedi..bende anlamadım.yoğunluğuna göre ciddi mi değil mi karar veriliyor..takma kafana canım herşey güzel olacak iyi düşün iyi olsun.bebeğinin o minicik kalbini dinleyebildin mi
benim yaşadığım yerde bir tane özel hast.var oraya gidiyorum 2 dr var ikiside birbirinden berbat pzt ist. gidicem burda düşük tehliken var deyip hastaneye yatırdı adam beni korkum cabası sonra başka bir dr özel muayneneye gittim ama oda pek içime sinmedi ben tam 6+4 canım. senin birde dr sana kanama için bişye dedimi
inşallah canımAllahın izni ile yarın annemlerin yanına ist. gidicem pzt de orda kardeşimin dr. muhtemelen orda duyucam inşallah
benim yaş 30 bandırmadayım.
senin kaç haftalık tam olarak nerdensin yaş?
Ben 23 yasindayim ankarada yasiyorum.bebegim saat 12 den sonra 6+0 oldu allahin izni ile cumartesi kalbini dinlemeye gitcez.sadece keseyi ve icindeki minigimi gordum kalbini duymadigim için daha içim rahat degil...
çok memnun oldum canım Allahın izni ile kalp atışlarınıda duyarsın duyarız mutlaka yaz haber ver biz keseyi gördük ama bebeği falan göstermediler burdazaten ne dedikleri bellli değil pazartesi herşeyi netleşicek allahın izni ile zaman geçmek bilmiyor çok heycanlanıyorum. hayırlısı ile kalp atışlarını duyayım benimde içim ozaman rahat edecek.
Bende çok memnun oldum canım.Devlet hastanesinde benimde göremediler canim.kendi doktorum isinde bayagi profosyonel tam 5+1 de bebegimide keseyide gördüm.insallah hayirli habrler veririz birbirimize.tabiki haber verir..cumumartesi gideriz ama belki pazartesiye erteler doktor bilmiyorm.haber veririm ama..bu arada adim kader
çok memnun oldum canım Allahın izni ile kalp atışlarınıda duyarsın duyarız mutlaka yaz haber ver biz keseyi gördük ama bebeği falan göstermediler burdazaten ne dedikleri bellli değil pazartesi herşeyi netleşicek allahın izni ile zaman geçmek bilmiyor çok heycanlanıyorum. hayırlısı ile kalp atışlarını duyayım benimde içim ozaman rahat edecek.
Kizlar 3. Gebeligini yasayan bir anne olarak daha önce arkadasinda dedigi gibi kendinizi cok sartlandirmayin. Zararlı seyleri cikarin hayatinizdan ve zararli olmayacak seylerle ( midye, kokorec, sucuk, salam vs.) Beslenin yeter. Bebek zaten ilk 3 ay siz kilo bile verseniz büyümeye devam ediyor. Ama sunuda söylemeden gecmeyeyim. Ben mesela folbiol+elevit+gnc balik yağı almaya basladim.belki diceksiniz neden balik degilde balik yağı? Ben ulkemizde ki denizlerin cok temiz olmadigini ve malesef baliklarda omega 3 den daha cok civa olduğunu düşünüyorum. Onun icin baligin govdesinden elde edilmis bilindik bir markanın balik yağını içiyorum. Kizimda da icmistim her seyi maşallah hızlı oldu.sizlerede kullanmanizi oneririm