2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

evt yaaa nasıl bişey olcaklar,kime benzicekler..
yada kimseye benzemeyip kendilerine has mı olcaklar
şiiişşşşşş ufaklıklar daha çok minnacıksınız..hadi büyüyünde gelin yahu

evt yaaa nasıl bişey olcaklar,kime benzicekler..
yada kimseye benzemeyip kendilerine has mı olcaklar
şiiişşşşşş ufaklıklar daha çok minnacıksınız..hadi büyüyünde gelin yahu

Biran önce geçsin (sağlıkla,hayırlısıyla) şu zaman haziran gelsin çarçabuk da göreyim susamımı

Valla keşkeöyle kolay verebilsem oğlumda 31kilo almıştım bunda herhalde 40-50artık Allah ne verdiysekolay veremedim oğlumda ozandan 91 kiloya dogum yaptım şimdi 65 kiloyum napmam lazım fikri olan varmı
İlk gebelikte hemen çıkmaz ama ikinci gebelikte daha ilk gunden lap diye çıkar göbek benim oglumda hemen çıkmıştı cok dikkate ettim seker,tuz,hamur ısini çıkarmıştım hayatımdan birde 9 ay yatıp bı dünya hormon ilacı iğnesi kullandım buna rağmen 13 kilo almak benim icin buyuk basarı 88 le girdim dogu,a 80 le ciktim 5 kiloda memeden kesilincenotomatikman gitti ama lohusayken 6 kilo almıştım onuda rejim ve sporla verdim dahada verecektim hamile kaldım bundada cok dikkat etmeye calisiyorudm zaten bulantidan doğru dürüst yiyemiyorum yine hedefim 13 kiloyu geçmemek

GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ umarım güne iyi başlamışsınızdır ? BEN iyi değilim karın ağrıntısıyla (öyle ki bebeğim düştü sandım )bide hafif mide bulantısı eşlik etti onu bide üşüyorummm inş siz iyi başlamışsınızdır.

Son düzenleme:
kızlar hamilelikte bitki çayı yasak demişti doktorum bana. boğazlarım acıyor bir kaç gündür grip geliyor sanki yavaş yavaş..

Ihlamur da diğer bitki çayları gibi düşüğe neden olurmu ki bileniniz varmı?

Ihlamuru çok aşırıya kaçmadıkça içebiliriz diye biliyorum..
hatta burda da bi arkadaş yazmıştı,kendi doktoruna sorup..

günaydın eylülgülü nasılsın bişey soracam karınağrıntısıyla çocuk düşermi biraz tuaf soru ama içim içimi yiyo :44:

benide buraya ekleyebilirmisiniz?
Bursa Yaş:24 13.06.2014 ilk hamileliğim.

Teşekkürler

gunaydın kızlar nasılsınız biz yorgunuz uyumak istiyorumm yemek bizde hc yok sabhları bulantım oluyor

Teşekkür ederim pufpuf cevap yazdığın için. Dün çok ayakta değildim aslında ama sıkıntı yapıyorum, yüksek tansiyonum var ve şu sıra işte bazı problemlerim var elimden geldiğince takmayıp bebeğimi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Birde düşüğün korkusu üstüste geliyor. Bugün 15:20de, kendi doktoruma gitmiyorum. Sorunlu gebeliklerde iyi bi doktor oldu için bi denemek adına gideceğim bugün.

rica ederim canım
işte bak,hep deniyor ya streste büyük dert diye!!ama bazen elimizde olmuyo ne yazık ki..
ama az kalmış sayılır randevuya,hadi bakalım..

eşim inanılmaz fanatik Bjk'li babam ise hasta Fb'li..
kızım olursa bile yavrum,arada kalır kesin ama bide oğlum olursa var yaaaaa..
çocuğum,eşim ve babam aynı ortamdayken fena olur

Günaydııııııınnnn anne adayları :):):):):)

Yılın en güzel ayında doğum yapmak herkese nasip olmaz :):):) Galiba biraz özeliz :):):)

ben neden yokum acaba:2:

gunaydın kızlar nasılsınız biz yorgunuz uyumak istiyorumm yemek bizde hc yok sabhları bulantım oluyor

GÜNAYDIN İYİ ÇOK ŞÜKÜR SABAH BİRAZ SIKINTILIYDIM ŞİMİD ŞÜKÜR CNM . inarnırmısın aksam 7 gibi uyudum sabah yedi de hala uykusuz olarak kalktım sürekli uyku istiyo cnmmm benimde oluyo sabahları bulantı sonra yok oluyo yavaş yavaşsen nasılsın bu arada cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…