- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazdır canım o yaa kafana takma boşver veririz doğumdan sonraKızlarbide benim karnımıgören herkes 3-4 aylık gibi duruyo diyo ve moralim bozuluyor kilom aslında aynı ama karnımçok şiş ilk hamileliğimde hiç belli degildi 4 aylıkken yeni yeni çıkıyordu benim durumumda olan varmı öyle çok fazla yemek yiyen biride değilim
gazdır canım o yaa kafana takma boşver veririz doğumdan sonra
ben hala bebeği ve kalp atışlarını görmedim,duymadım o yüzden bekleyişim tedirgin olarak sürmekte
sende durum ne?
Hoş geldin canım
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Valla keşkeöyle kolay verebilsem oğlumda 31kilo almıştım bunda herhalde 40-50artık Allah ne verdiysekolay veremedim oğlumda ozandan 91 kiloya dogum yaptım şimdi 65 kiloyum napmam lazım fikri olan varmı
bende normalde sabahlar tartiliyorum ilk ögendigimde 58 kg dim.
suan sabahlari 59 kg. bayram arasinda aldim 2 kg :) ama kusmadan dolayi 59a dustum
bugun doktorda tartildim tabi ayakkabilarimla falan 60.5 kg geldi :) kahvaltiyida yeni yapmistim..
biraz moralim bozuldu acikcasi hamilelige 5 kg fazlalikla basladim cok degil ama sürekli yemeye dvm edersem baya alicam galiba
doguma 68kg la girmek istiyorumm insallah fazla asmam düzenli ögünlerimi yapmak istiyorum..
suan bulantilarim falan dvm ettigi icin sürekli ekmek yiyorum
siyah ekmekten baska ekmek yemeyen ben suan beyaz ekmek hastasiyimm napicam bilmiyorumm
ben zorda kaldgmda iciorum mecbur yoksa yataga bagli yasiorm yakinda banyoda yatip kalkcam (gunde 7 8 kes en az..serumlar ilaclar anca ise dahi yaramiyor o derece agir geciyor allah yardimcimiz olsun insallah
canım sanırım çatlakların oluşuyor hemen nemlendirici bi yağa başla mesela banyo sonrası bebeyağı falan kullan bence....
Kaç günlerdir yoktum internet kotam dolmuştu onu ödedim E cepten de rahat olmuyo diye girmedim hiç ama maşallah her konuya değinmişsiniz valla bravo!:)))
Gecen hafta pazartesi gunu doktoruma gittim nihayet :) 9 hafta 2 günlük dedi doğumun haziran 1 dedi. Şimdi 10 hafta 2günlük olmuş oluyorum ama burdaki profıl ayarıma doğum 1 haziran yazdım ama 11 haftalıksın sen bayaaan diyo anlayamadım??
Allah'ıma binlerce şükür hiçbir problemi yok bebişimin, folik asit verdi doktor işte standart malum... Onun dışında hersey ıyı Allah hepımızın bebiklerini saglıklı sıhhatlı bı sekılde kucaklarımıza almayı nasıp eder ınsallah, herkesın rahat kolay bir hamilelik gecırmesını dılerım kızlar..
He bide ultrasona girerken yengem yanımdaydı, telefonu ona verdım bebişin kalp atıslarını telefona ses kaydına aldırdım bence sızde yapın yaa dınleye dınleye delı oluyorum haha!! hadı optummmmmmmmm
Kaç günlerdir yoktum internet kotam dolmuştu onu ödedim E cepten de rahat olmuyo diye girmedim hiç ama maşallah her konuya değinmişsiniz valla bravo!:)))
Gecen hafta pazartesi gunu doktoruma gittim nihayet :) 9 hafta 2 günlük dedi doğumun haziran 1 dedi. Şimdi 10 hafta 2günlük olmuş oluyorum ama burdaki profıl ayarıma doğum 1 haziran yazdım ama 11 haftalıksın sen bayaaan diyo anlayamadım??
Allah'ıma binlerce şükür hiçbir problemi yok bebişimin, folik asit verdi doktor işte standart malum... Onun dışında hersey ıyı Allah hepımızın bebiklerini saglıklı sıhhatlı bı sekılde kucaklarımıza almayı nasıp eder ınsallah, herkesın rahat kolay bir hamilelik gecırmesını dılerım kızlar..
He bide ultrasona girerken yengem yanımdaydı, telefonu ona verdım bebişin kalp atıslarını telefona ses kaydına aldırdım bence sızde yapın yaa dınleye dınleye delı oluyorum haha!! hadı optummmmmmmmm
eyvah eyvah göremiyonuz mu kilo mu görememek mi ya o kadar stres bende de var bi de bu mu ekleniyo. Arkadaşlar 167 boy 66 kilom var sizce durum görebilirmiyim ???????
kıslar bıdıgımla biz geldikkkk nasılsınız puf puf daha gitmedinmi dr'aa
Kızlar, yarın doktora gideceğim ama işte farketmemişim bende lekelenme olmuş. Sanırım 6+0 dayım. Bu normal mi korkmam gerekiyor mu? İçim çok tedirgin geçen sefer 7. Haftadan sonrasını görmek nasip olmadı bu kezde olacak diye korkuyorum. Bu ikinci randevum olacak ve başka bir doktora gideceğim. Ne yapayım acile gitmeli miyim acaba?
Sakin ol lutfen .. bu cok onemli yani biliyorym cok zor o psikolojiden cik. Deneyimlerini unut gunduz is var aksamda ilgibi cekebilecek seyler bul. Zaman gectikce kaygilarimiz azalacak zaten insallah. Ben cumartesi gordum kalbini dinledim guzel anlar yasadim bin sukur.
Günaydın hamişllerrr gününüz aydın olsun :)
sağlıklı günler herkese :)
söylemeden geçemicem..
profil foton bi harikaaaaaaaaaaa,ne kadar tatlı bi bebiş o yahu baktıkça bakasım geliyor valla..