2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
rica ederim canım :KK19:
işte bak,hep deniyor ya streste büyük dert diye!!ama bazen elimizde olmuyo ne yazık ki..
ama az kalmış sayılır randevuya,hadi bakalım..

Öyle maalesef, ben çok duygusalım her şeyi de takarım kafama. Böyle olmak iyi bi şey değil aslında ama huy işte. Evet az kaldı randevuya, odaklanamıyorum bugün işe, umarım iyi haberler alırım hoş bu hafta bi şeklide geçerde bir dahaki hafta benim için önemli olan, bu duygu hiç bitmesin istiyorum.

Öyle maalesef, ben çok duygusalım her şeyi de takarım kafama. Böyle olmak iyi bi şey değil aslında ama huy işte. Evet az kaldı randevuya, odaklanamıyorum bugün işe, umarım iyi haberler alırım hoş bu hafta bi şeklide geçerde bir dahaki hafta benim için önemli olan, bu duygu hiç bitmesin istiyorum.

aynı bensin sende :nazar:

merhaba bende haziran annesi olucam beni de listenize ekler misiniz 22 yaşındayım ilk bebeğim tahmini doğum tarihim 18 haziran 2014 izmir

Ecopirin kan sulandırıcı bi ilaç. Ben 7 ay kullandım. Bebeğin tutunması için bebeğe daha fazla kan gitmesi için kullanman gerek.
Doktorun verdiği ilaçları ihmal etmeyin derim.

Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için bende kullanmaya başladım. kan inceltici yararlı değildir dedi benimde kafam karıştı iyice. daha önce düşük y:KK14:panlar kullanıyormuş öyle biliyorum ama benim ilk gebeliğim sizinde ilk gebeliğiniz mi?

Ecopirin kan sulandırıcı bi ilaç. Ben 7 ay kullandım. Bebeğin tutunması için bebeğe daha fazla kan gitmesi için kullanman gerek.
Doktorun verdiği ilaçları ihmal etmeyin derim.

Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için bende kullanmaya başladım. kan inceltici yararlı değildir dedi benimde kafam karıştı iyice. daha önce düşük yapanlar kullanıyormuş öyle biliyorum ama benim ilk gebeliğim sizinde ilk gebeliğiniz mi?

günaydın eylülgülü nasılsın bişey soracam karınağrıntısıyla çocuk düşermi biraz tuaf soru ama içim içimi yiyo :44:
Bu karin ağrısı regli ağrısı gibimi?oylesyse normal hamilelikte ara ara olur rahim buyudukce agrir benimde gecen gun ağrıdı öyle seyler düşünme yogun kanaman olmadıkça korkma

bu karin ağrısı regli ağrısı gibimi?oylesyse normal hamilelikte ara ara olur rahim buyudukce agrir benimde gecen gun ağrıdı öyle seyler düşünme yogun kanaman olmadıkça korkma

cnm yok regl ağrısıda oluyo normal karın ağrısı bu . Kanamam yok çok şükür allahıma . Ya görümcem korkutuyo o zaman beni :KK43: :KK43:

GÜNAYDIN İYİ ÇOK ŞÜKÜR SABAH BİRAZ SIKINTILIYDIM ŞİMİD ŞÜKÜR CNM . inarnırmısın aksam 7 gibi uyudum sabah yedi de hala uykusuz olarak kalktım sürekli uyku istiyo cnmmm benimde oluyo sabahları bulantı sonra yok oluyo yavaş yavaşsen nasılsın bu arada cnm

yakınız ya aynı belirtileri yasıyoz nagişş :KK6:sabahları bulantı ve uyku hali bıraksan eve gidip uyuyacam kalp atışını duydunmu :KK51:

merhaba bende haziran annesi olucam beni de listenize ekler misiniz 22 yaşındayım ilk bebeğim tahmini doğum tarihim 18 haziran 2014 izmir

yakınız ya aynı belirtileri yasıyoz nagişş :KK6:sabahları bulantı ve uyku hali bıraksan eve gidip uyuyacam kalp atışını duydunmu :KK51:

yok cnm daha duymadım 15 kasımda gideceğim bende çok tırsıyorum ya :18::18: Sabah akşam su içiyorum ben bu arada normalde bu kkadar su içmezdim. Bide arkadaşlar kan sulandırıcı ilaç kullanıyolarmıs bebek için o bende yok herhalde kanlıyım ben onun için dimi :KK52:

yok cnm daha duymadım 15 kasımda gideceğim bende çok tırsıyorum ya :18::18: Sabah akşam su içiyorum ben bu arada normalde bu kkadar su içmezdim. Bide arkadaşlar kan sulandırıcı ilaç kullanıyolarmıs bebek için o bende yok herhalde kanlıyım ben onun için dimi :KK52:

tırsma duyarsın inşallah insan heyecanlanıyor bize 5 hafta sonraya gun verdi bizi bir müddet görmek istemiyor drmuz:KK9::KK9:folik asit kullanıyorum sütten tiksindim ben kızlar ya içemiyorum :2:

kızlar ya benim mide bulantım geçmiyor bitürlü :KK43: cuma kontrolüm var inşallah bir aksilik olmaz :KK43: kötü bir haber almam :KK43:(((

tırsma duyarsın inşallah insan heyecanlanıyor bize 5 hafta sonraya gun verdi bizi bir müddet görmek istemiyor drmuz:KK9::KK9:folik asit kullanıyorum sütten tiksindim ben kızlar ya içemiyorum :2:

aynen cnm ilk gittiğimde bana da 3 hafta sonra gel dedi sık sık kontrola gidenlerden değilim. Bi de kalp atışlarını duysam bebeğimin içim rahat olacak inş. Sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik cnm. Bu arada nerdensin bursamı

canım beni de ekler misn yaş 21 malatya ilk çocuk 6 haziran :)

X