2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
selamlar ben de bugün gördüm kesemi elhamdülillah içinde de pirinç tanesi kadar bebeğim vardı 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilecekmişiz doktorum öyle söyledi 6+2yiz inşallah Allah miniklerimizi korusun

gazdır canım o yaa kafana takma boşver veririz doğumdan sonra

gazdır canım o yaa kafana takma boşver veririz doğumdan sonra

Valla keşkeöyle kolay verebilsem oğlumda 31kilo almıştım bunda herhalde 40-50artık Allah ne verdiysekolay veremedim oğlumda ozandan 91 kiloya dogum yaptım şimdi 65 kiloyum napmam lazım fikri olan varmı

ben hala bebeği ve kalp atışlarını görmedim,duymadım o yüzden bekleyişim tedirgin olarak sürmekte
sende durum ne?

Sakin ol lutfen .. bu cok onemli yani biliyorym cok zor o psikolojiden cik. Deneyimlerini unut gunduz is var aksamda ilgibi cekebilecek seyler bul. Zaman gectikce kaygilarimiz azalacak zaten insallah. Ben cumartesi gordum kalbini dinledim guzel anlar yasadim bin sukur.

Valla keşkeöyle kolay verebilsem oğlumda 31kilo almıştım bunda herhalde 40-50artık Allah ne verdiysekolay veremedim oğlumda ozandan 91 kiloya dogum yaptım şimdi 65 kiloyum napmam lazım fikri olan varmı

bende normalde sabahlar tartiliyorum ilk ögendigimde 58 kg dim.
suan sabahlari 59 kg. bayram arasinda aldim 2 kg :) ama kusmadan dolayi 59a dustum
bugun doktorda tartildim tabi ayakkabilarimla falan 60.5 kg geldi :) kahvaltiyida yeni yapmistim..
biraz moralim bozuldu acikcasi hamilelige 5 kg fazlalikla basladim cok degil ama sürekli yemeye dvm edersem baya alicam galiba
doguma 68kg la girmek istiyorumm insallah fazla asmam düzenli ögünlerimi yapmak istiyorum..
suan bulantilarim falan dvm ettigi icin sürekli ekmek yiyorum
siyah ekmekten baska ekmek yemeyen ben suan beyaz ekmek hastasiyimm napicam bilmiyorumm

Sen gene ekmek yiyormuşsunuz ben yeşil ekşi elma. Meyve bide kahvaltıyı güzel yapıyorum yani yemeden. Alıyorum daha kötüama her bulduğum fırsatta uyuyorum oğlum öğlen uykusundayatınca felan bende uyuyorum sabah 9 kalkıyorum önceden 7-8 gibi uyanıyodum

ben zorda kaldgmda iciorum mecbur yoksa yataga bagli yasiorm yakinda banyoda yatip kalkcam (gunde 7 8 kes en az..serumlar ilaclar anca ise dahi yaramiyor o derece agir geciyor allah yardimcimiz olsun insallah

Annemde bir iki haftaya sende öyle lursun diyor. Korkuyorum çünkü o haplar düşüğe sebep olur diye. Çünkü geçen hafta bi arkadaş keşke bulansaydımda o ilaçları içmeseydim diyordu

Kaç günlerdir yoktum internet kotam dolmuştu onu ödedim E cepten de rahat olmuyo diye girmedim hiç ama maşallah her konuya değinmişsiniz valla bravo!:)))

Gecen hafta pazartesi gunu doktoruma gittim nihayet :) 9 hafta 2 günlük dedi doğumun haziran 1 dedi. Şimdi 10 hafta 2günlük olmuş oluyorum ama burdaki profıl ayarıma doğum 1 haziran yazdım ama 11 haftalıksın sen bayaaan diyo anlayamadım??

Allah'ıma binlerce şükür hiçbir problemi yok bebişimin, folik asit verdi doktor işte standart malum... Onun dışında hersey ıyı Allah hepımızın bebiklerini saglıklı sıhhatlı bı sekılde kucaklarımıza almayı nasıp eder ınsallah, herkesın rahat kolay bir hamilelik gecırmesını dılerım kızlar..

He bide ultrasona girerken yengem yanımdaydı, telefonu ona verdım bebişin kalp atıslarını telefona ses kaydına aldırdım bence sızde yapın yaa dınleye dınleye delı oluyorum haha!! hadı optummmmmmmmm

Canım imzanda bir problem yok. 11 haftalıksın demiyor zaten, 11.haftanın içindesin diyor. Yani 10 hafta 2 günlük işte :) Bebişine maşallah bu arada

Şu ses kaydı almak iyi fikirmiş. Ben niye düşünemedim yahu. Şimdi 2 hafta daha beklemem gerek o sesi duymak için. Niye daha önce söylemedin?

Dogum tarihlerimiz ayni canim senin bat ne zamandi merak ettim...
Allah (c.c.) anali babali buyutsun...
Bir dahaki randevum 12+5 iken o zaman esim videoya alacak ...
Video daha iyi sanki goruntu +ses
Biran once gecse su gunler bebisimin hareketlerini daha net gorebilsem

eyvah eyvah göremiyonuz mu kilo mu görememek mi ya o kadar stres bende de var bi de bu mu ekleniyo. Arkadaşlar 167 boy 66 kilom var sizce durum görebilirmiyim ???????

tatlım karından görmek istiyorsan bol bol su iç muayaneden önce, karnını şişir suyla, daha rahat görünebiliyor. :))

günaydın hanımlar dün ben de gittim doktora çooookkk şükür duydum kalp atışlarını kalbim yerinden çıkacaktı nerdeyse.. yaa nasıl da bebişimin kalbi böyle pır pır diye seyiriyo yavrum benim yaa çok güzel bi duygu rabbim inşallah herkese nasip etsin.. bu arada ben de iki hafta sonra tekrar gitcem doktora o zaman videoya aldırcam eşime :))
dün bu arada doktoru beklerken hemşireyle sohbet ettim bulantıların var mı dedi var ama aşırı değil dedim.. bulantılar sizin için kötü olabilir ama bizim için iyidir dedi hormonların sağlıklı çalıştığını gösterir dedi bi de bebeğin de sağlıklı olduğunu gösterirmiş.. bunu duyan eşim ne zaman midem bulansa oh oh aşkım iyi iyi bulansın diyo yaa:))

kıslar bıdıgımla biz geldikkkk nasılsınız puf puf daha gitmedinmi dr'aa

canım benim kontrol c.tesi günü :18:

lekelenme bişey değil canım..önemli olan kırmızıya dönüşüp çoğalmaması,ona dikkat et..leke sonuçta yorulmaktan,çok ayakta kalmaktan yada bi ihtimal bebeğin yerleşmesinden kaynaklanabiliyor..bugün saat kaçta randevun?

unutamıyorum,bu kadar çok isterken aklımdan atamıyorum..napıcam bilmem
Allah'ım izin verir inşallahta bu kez sağlıklı ilerler herşey..

Günaydın hamişllerrr gününüz aydın olsun :)

sağlıklı günler herkese :)

söylemeden geçemicem..
profil foton bi harikaaaaaaaaaaa,ne kadar tatlı bi bebiş o yahu baktıkça bakasım geliyor valla..

söylemeden geçemicem..
profil foton bi harikaaaaaaaaaaa,ne kadar tatlı bi bebiş o yahu baktıkça bakasım geliyor valla..

Teşekkür ederim cnm bende çok beğeniyorum bu bebeği :)
inş. benim susamımda böle yumak yumak olur :) çok merak ediyorum biliyormusun nasıl birşey olacak bana mı benzeyecek yoksa babasına mı? çoookkk merak ediyorum çookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…