- 18 Nisan 2012
- 542
- 71
Kızlar çok şükür miniciğimi gördüm, dinledim. Tam 7 haftalığız ve boyumuz 1 cm'den birazcık fazla. Maşallah ona
aynıyız roselda ben de gördüm kalp atısını tek dileğim sağlığı
Bebeğimin kalbi küt küt atıyor teyzeleri çok şükür Allah'a giderken çok korkmuştum ama çok mutluyum anlatamam tarifi yok Rabbim sırada diyer bekleyere nasip etsiin 6+5günlükmüş melegim
Kızlarbide benim karnımıgören herkes 3-4 aylık gibi duruyo diyo ve moralim bozuluyor kilom aslında aynı ama karnımçok şiş ilk hamileliğimde hiç belli degildi 4 aylıkken yeni yeni çıkıyordu benim durumumda olan varmı öyle çok fazla yemek yiyen biride değilim
Bende surekli pc basindayim. Ama baska bi alternatifimde yok. Insallah cok etkilemez.. :18:
Benim de rahmim ters ama her seferinde karından görebiliyoruz. Hem de çok çok erkenden görüyoruz biz. Rahmin açısından mı kaynaklanıyor bilmiyorumki
Benimki de 7 haftalıktan ziyade 10-12 haftalık gibi duruyor. Çok şişkinlik var
teşekkür ederim tüm hamileleri inşallah sağlıcakla kavuştursun rabbim bebeğinerabbım sağ salım kavustursun ınsallah
bende evlenmeden 3 ay önce lazere gittim 3 seansa ütüleme yöntemiyle. evlendikten sonra bir türlü fırsat olmadı bir daha gitmeye. tabi tam seansı bitirmediğim için öyle azalma olmadı pekhala jilet yapıyorum acaba ağdaya başlasam mı ki kararsız kaldım. kuaföre özel bölge için hiç gitmedim aslında şimdiden alışsam iyi olacak belki doğuma kadar seyrekleşir.
canım sanırım çatlakların oluşuyor hemen nemlendirici bi yağa başla mesela banyo sonrası bebeyağı falan kullan bence....Kizlar karni kasinan var mi ?
Cok kasiniyor utanmasam milletin icinde iken bile kasiyicam yani