rica ederim canım
işte bak,hep deniyor ya streste büyük dert diye!!ama bazen elimizde olmuyo ne yazık ki..
ama az kalmış sayılır randevuya,hadi bakalım..
Öyle maalesef, ben çok duygusalım her şeyi de takarım kafama. Böyle olmak iyi bi şey değil aslında ama huy işte. Evet az kaldı randevuya, odaklanamıyorum bugün işe, umarım iyi haberler alırım hoş bu hafta bi şeklide geçerde bir dahaki hafta benim için önemli olan, bu duygu hiç bitmesin istiyorum.
Ecopirin kan sulandırıcı bi ilaç. Ben 7 ay kullandım. Bebeğin tutunması için bebeğe daha fazla kan gitmesi için kullanman gerek.
Doktorun verdiği ilaçları ihmal etmeyin derim.
Ecopirin kan sulandırıcı bi ilaç. Ben 7 ay kullandım. Bebeğin tutunması için bebeğe daha fazla kan gitmesi için kullanman gerek.
Doktorun verdiği ilaçları ihmal etmeyin derim.
Bu karin ağrısı regli ağrısı gibimi?oylesyse normal hamilelikte ara ara olur rahim buyudukce agrir benimde gecen gun ağrıdı öyle seyler düşünme yogun kanaman olmadıkça korkmagünaydın eylülgülü nasılsın bişey soracam karınağrıntısıyla çocuk düşermi biraz tuaf soru ama içim içimi yiyo :44:
bu karin ağrısı regli ağrısı gibimi?oylesyse normal hamilelikte ara ara olur rahim buyudukce agrir benimde gecen gun ağrıdı öyle seyler düşünme yogun kanaman olmadıkça korkma
bilgilerini iletirsen eklerim canım
GÜNAYDIN İYİ ÇOK ŞÜKÜR SABAH BİRAZ SIKINTILIYDIM ŞİMİD ŞÜKÜR CNM . inarnırmısın aksam 7 gibi uyudum sabah yedi de hala uykusuz olarak kalktım sürekli uyku istiyo cnmmm benimde oluyo sabahları bulantı sonra yok oluyo yavaş yavaşsen nasılsın bu arada cnm
yakınız ya aynı belirtileri yasıyoz nagişşsabahları bulantı ve uyku hali bıraksan eve gidip uyuyacam kalp atışını duydunmu
yok cnm daha duymadım 15 kasımda gideceğim bende çok tırsıyorum ya :18::18: Sabah akşam su içiyorum ben bu arada normalde bu kkadar su içmezdim. Bide arkadaşlar kan sulandırıcı ilaç kullanıyolarmıs bebek için o bende yok herhalde kanlıyım ben onun için dimi
tırsma duyarsın inşallah insan heyecanlanıyor bize 5 hafta sonraya gun verdi bizi bir müddet görmek istemiyor drmuzfolik asit kullanıyorum sütten tiksindim ben kızlar ya içemiyorum :2:
arkadaşlar soda zararlımı bebeğe ?