sağol cnm . Bu ay muharrem ayı olduğu için 1 5 i farketmez ne zaman istersen tutabilirsin
Kızlar biz cumartesi 8 haftamızı bitirdik. Kalp atışlarımızı duyduk hayırlısı ile... bir hafta önce kesemiz 15,4 mm iken bu hafta 21,8 mm olmuş. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın çok güzel eşimin gözleri doldu inanılmazdı.
ilk defa bu hafta duyduk kalbini bebişimin. geçen hafta keseyi görüp bebeği görememiştik ama bu birazda benim kilolu olmamdan kaynaklı sanırımhayatım boyunca en kilolu olduğum dönem ve hamileyimmm şükürler olsun
ya uufff evet yaaaa..
stres topu oldum yemin ediyorum..
aynı dertten muzdaribim kilo konusunda seninle,acaba benimde o yüzden geç mi duyulur ki? :26: kalp atışını ilk kez 8.haftanda mı duydun canım?bide kalp atışını duymasanda bebeği görmüşmüydün öncesinde?
[sıze=3]ya uufff evet yaaaa..
Stres topu oldum yemin ediyorum..[/sıze]
[sıze=3]aynı dertten muzdaribim kilo konusunda seninle,acaba benimde o yüzden geç mi duyulur ki? :26: Kalp atışını ilk kez 8.haftanda mı duydun canım?bide kalp atışını duymasanda bebeği görmüşmüydün öncesinde?[/sıze]
evet canım ilk kez bu hafta duyduk kalp atışını... bebeğide görememiştik bu haftada net bi görüntü yoktu doktorun deyimi ile yağ dokusunun çok olması sebebi ile görüntü bozuk
eyvah eyvah göremiyonuz mu kilo mu görememek miya o kadar stres bende de var bi de bu mu ekleniyo. Arkadaşlar 167 boy 66 kilom var sizce durum görebilirmiyim ???????
eyvah eyvah göremiyonuz mu kilo mu görememek miya o kadar stres bende de var bi de bu mu ekleniyo. Arkadaşlar 167 boy 66 kilom var sizce durum görebilirmiyim ???????
hııımmm eee iyi bari,en azından herşey yolunda..
gördünüz rahatlamışsındır
darısı başıma bu hafta umarım...
[sıze=3]allah iyiliğini versin,sen ona fazla kilo mu diyosun[/sıze]
kızlar doktordan geliyorum. 6+5 günlükmüşüz :):):):)
kalp atışlarımızı (kıpraşlarımızı) gördük çok şükür :):):)
herşey yolundaymış şükürler olsun :)
Kızlar doktordan geliyorum. 6+5 günlükmüşüz :):):):)
Kalp atışlarımızı (kıpraşlarımızı) gördük çok şükür :):):)
Herşey yolundaymış şükürler olsun :)
kızlar ben bütün gün bilgisayarın başında oturmak zorundayım ve odamda swich ve modem gibi cihazlar var çok rahatsız oluyorum benim gibi çalışanlar var mı.bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum
hadi gözün aydın cnmm allah mutluluğunu daim etsin inş :)
Maşallahgözün aydın canım darısı bize inşallah
kızlar ben bütün gün bilgisayarın başında oturmak zorundayım ve odamda swich ve modem gibi cihazlar var çok rahatsız oluyorum benim gibi çalışanlar var mı.bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum
Kızlar doktordan geliyorum. 6+5 günlükmüşüz :):):):)
Kalp atışlarımızı (kıpraşlarımızı) gördük çok şükür :):):)
Herşey yolundaymış şükürler olsun :)
bende tüm gün pc başındayım iş gereği cnm
böyle sizlerden duydukça bende nasıl hevesleniyorum,nasıl bian önce görmek duymak istiyorum bi bilseniz...
bu arada hayırlı olsun canım
8. Haftadayım ve yarım saatte bır bişeyler yiyorm hemde öyle böyle bır acıkma deil resmen kazı çalışması yaplıyo midemde ve çok sinirleniyorum her şeye.
Bende oruç tutmak istiyorum ama oğlum sabah erkenden ayag dikdig icin cesaret edemiyorum,ben bı sakıncası olcagni sanmıyorum sonuçta gunler kısa aksam erken okunuyor yinede bı doktoruna danis istersenarkadaşlar benim bebek 6 hafta 6 günlük ve ben oruç tuturoyum bugun bi sorun olmaz dimi tecrubelilerden cevap bekliyorummmm... :18:
Benim doktor yarın söyleyecek ne kadarlık olduğunu.
Zararlı bişey derken ne yemek istiyorsun bakimmmm :)
Sosisli yemek istiyorum:) bol ketcap mayonez birde bol turşu neyse onun yerine simdi doner aldım icine bol ketcap mayonez sıktım iki aksamdirevdeki yememden tiksinip yiyemiyordum elhamdulilah doydu karnım:)Evet hiçbiri birbirine benzemiyor.benimde canım sürekli birşeyler yemek istiyor.
Senin zararlı şeyden kastın ne canım . :44: