2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sağol cnm . Bu ay muharrem ayı olduğu için 1 5 i farketmez ne zaman istersen tutabilirsin

İnşallah canımmm

Maşallahhhh hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsünüz inşallah canım

evet canım ilk kez bu hafta duyduk kalp atışını... bebeğide görememiştik bu haftada net bi görüntü yoktu doktorun deyimi ile yağ dokusunun çok olması sebebi ile görüntü bozuk

eyvah eyvah göremiyonuz mu kilo mu görememek mi ya o kadar stres bende de var bi de bu mu ekleniyo. Arkadaşlar 167 boy 66 kilom var sizce durum görebilirmiyim ???????

evet canım ilk kez bu hafta duyduk kalp atışını... bebeğide görememiştik bu haftada net bi görüntü yoktu doktorun deyimi ile yağ dokusunun çok olması sebebi ile görüntü bozuk

hııımmm eee iyi bari,en azından herşey yolunda..
gördünüz rahatlamışsındır
darısı başıma bu hafta umarım...

eyvah eyvah göremiyonuz mu kilo mu görememek mi ya o kadar stres bende de var bi de bu mu ekleniyo. Arkadaşlar 167 boy 66 kilom var sizce durum görebilirmiyim ???????

yağ dokusu sebep görmemeye ama sen merak etme bence bende senin boyundayım ama kilo çokkkk daha fazla

Allah iyiliğini versin,sen ona fazla kilo mu diyosun

hııımmm eee iyi bari,en azından herşey yolunda..
gördünüz rahatlamışsındır
darısı başıma bu hafta umarım...

evt çok rahatladım daha ailelere bile söylemedim ne olur ne olmaz diye artık bugün yarın söylerim
umarım sende isteyen herkeste bu duyguyu yaşar ama benden tavsiye çok heyecan yapmayın tabi nasıl olacak onu bende bilmiyorum

kızlar ben bütün gün bilgisayarın başında oturmak zorundayım ve odamda swich ve modem gibi cihazlar var çok rahatsız oluyorum benim gibi çalışanlar var mı.bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum

Kızlar doktordan geliyorum. 6+5 günlükmüşüz :):):):)

Kalp atışlarımızı (kıpraşlarımızı) gördük çok şükür :):):)

Herşey yolundaymış şükürler olsun :)

kızlar ben bütün gün bilgisayarın başında oturmak zorundayım ve odamda swich ve modem gibi cihazlar var çok rahatsız oluyorum benim gibi çalışanlar var mı.bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum

aynen arkadaşlar bende bütün gün masa başındayımmm bi sorun olmaz inş cnm ya ben gittiğimde sorayım bunu bi

8. Haftadayım ve yarım saatte bır bişeyler yiyorm hemde öyle böyle bır acıkma deil resmen kazı çalışması yaplıyo midemde ve çok sinirleniyorum her şeye.

bende tüm gün pc başındayım iş gereği cnm

Kızlar doktordan geliyorum. 6+5 günlükmüşüz :):):):)

Kalp atışlarımızı (kıpraşlarımızı) gördük çok şükür :):):)

Herşey yolundaymış şükürler olsun :)

böyle sizlerden duydukça bende nasıl hevesleniyorum,nasıl bian önce görmek duymak istiyorum bi bilseniz...

bu arada hayırlı olsun canım

bende tüm gün pc başındayım iş gereği cnm

böyle sizlerden duydukça bende nasıl hevesleniyorum,nasıl bian önce görmek duymak istiyorum bi bilseniz...

bu arada hayırlı olsun canım

Saolasın tatlıımm :):):):) Keyifliyim bu güna yahuuuu :):):):)

8. Haftadayım ve yarım saatte bır bişeyler yiyorm hemde öyle böyle bır acıkma deil resmen kazı çalışması yaplıyo midemde ve çok sinirleniyorum her şeye.

Canim bizde 10+ 1 deyiz aynen asiri acikma ve en ufak birseye sinirlenme bende de var..
Ama yememek icin ise kendimi zorluyorum...
Az yagli birsey bile kaldirmiyor vucudum

arkadaşlar benim bebek 6 hafta 6 günlük ve ben oruç tuturoyum bugun bi sorun olmaz dimi tecrubelilerden cevap bekliyorummmm... :18:
Bende oruç tutmak istiyorum ama oğlum sabah erkenden ayag dikdig icin cesaret edemiyorum,ben bı sakıncası olcagni sanmıyorum sonuçta gunler kısa aksam erken okunuyor yinede bı doktoruna danis istersen

Benim doktor yarın söyleyecek ne kadarlık olduğunu.
Zararlı bişey derken ne yemek istiyorsun bakimmmm :)

Evet hiçbiri birbirine benzemiyor.benimde canım sürekli birşeyler yemek istiyor.
Senin zararlı şeyden kastın ne canım . :44:
Sosisli yemek istiyorum:) bol ketcap mayonez birde bol turşu neyse onun yerine simdi doner aldım icine bol ketcap mayonez sıktım iki aksamdirevdeki yememden tiksinip yiyemiyordum elhamdulilah doydu karnım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…