2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
8. Haftadayım ve yarım saatte bır bişeyler yiyorm hemde öyle böyle bır acıkma deil resmen kazı çalışması yaplıyo midemde ve çok sinirleniyorum her şeye.

Ben de 2 gündür herşeye sinirleniyorum ve hemen ağlıyorum çocuklar gibi kendime inanamıyorum bazen bu hormonlar ne hale getirdi bizi

Sosisli yemek istiyorum:) bol ketcap mayonez birde bol turşu neyse onun yerine simdi doner aldım icine bol ketcap mayonez sıktım iki aksamdirevdeki yememden tiksinip yiyemiyordum elhamdulilah doydu karnım:)

ohhhhhh afiyet olsun ye arada ufak kaçamaklar olur :KK53:
bende acıkıyorum çok ve canım yemekten çok ekmek arası şeyler istiyor.. :KK52:

Kızlar bende sürekli pc başında çalışıyorum bende perşembe gittiğimde sormak istiyorum acaba bi zararı olur mu? :44: yazarım buraya tekrardan dktorun söyleyeceklerini.

Sosisli yemek istiyorum:) bol ketcap mayonez birde bol turşu neyse onun yerine simdi doner aldım icine bol ketcap mayonez sıktım iki aksamdirevdeki yememden tiksinip yiyemiyordum elhamdulilah doydu karnım:)

bende de var bu istek. ev yemeklerini değil böle abur cubur yemek istiyorum bu aralar..hatta senin sölediklerin şuanda çokk cazip geldi bana canım mı çekti nee :KK52: :KK1:

bende de var bu istek. ev yemeklerini değil böle abur cubur yemek istiyorum bu aralar..hatta senin sölediklerin şuanda çokk cazip geldi bana canım mı çekti nee :KK52: :KK1:
Canınız çeker diye yazmak istememiştim aslında,neyse ufak bı kacamaktan bisey olmaz afiyet olsun:KK16:

ohhhhhh afiyet olsun ye arada ufak kaçamaklar olur :KK53:
bende acıkıyorum çok ve canım yemekten çok ekmek arası şeyler istiyor.. :KK52:
Saol canım her gun böyle yesek vay halimize,ama hamileyiz:KK49: bahanemiz var Afiyet olsun

Cok tesekür ederim canlar..darisi hepinizin basina insallahh, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
9 haftanin icindeyiz aslinda ama imzada 10.hafta gösteriyor :)

amin canım evet aslında dokuz haftayı bir gün bile geçsen onuncu haftaya girmiş oluyorsun

anlatış tarzından bile belli çok güzel duygu olduğu,heyecanlandığın..
peki canım,ilk kez mi duyuldu yoksa önceden duymuşmuydunuz?
kendimle kıyaslamaya çalışıyorumda o yüzden soruyorum..
ben 6.haftanın içindeyim,daha bebekte görünmedi kalp atışı da..

ilk kez duydum canım. bende geçen hafta gittim duyulmadı. ama bu hafta alttan baktı duyuldu.

wallahi okudukca size cok özeniyorum kizlar ben hala hic bisey yiyemiyorum serumlarla ilacla ayaktaym insallah bnde duzelirim biran once..bebekcagizmda 24 saat kusan anneden bikti artik :))

geçmiş olsun cnm,aman dikkatli ol da ilerlemesin bari..

benimde evde yatasım var oooyyyy ne güzel olurdu..
çalışmak is-te-mi-yo-rum

:KK47: :KK19: :KK20: :KK37:

Puff puff sen benim bi ara bebek sohbeti yaptigim pufpufsun degil mi ? Ayni donemde anne olacakmisiz ne guzel tesaduf :KK16:

Puff puff sen benim bi ara bebek sohbeti yaptigim pufpufsun degil mi ? Ayni donemde anne olacakmisiz ne guzel tesaduf :KK16:

evet evet o benimmmmmm :KK52:
sen nerelerdesin yahu,kayboldun ortadan.. :KK47:

aaaay 7.haftandaymışsın çok sevindimmmm hayırlı olsun,sağlıkla sorunsuzca gelsin sonu inş :nazar: :emir_bebek:

evet evet o benimmmmmm :KK52:
sen nerelerdesin yahu,kayboldun ortadan.. :KK47:

aaaay 7.haftandaymışsın çok sevindimmmm hayırlı olsun,sağlıkla sorunsuzca gelsin sonu inş :nazar: :emir_bebek:

Evet canim ben o ara atandim.is mevzusu yuzunden pek gelemedim buraya. Sonra kilo vereyim diye bebek isini erteledim 6-7 ay. Sonra bebek olunca geldim :21: amin canim cumlemiz sorunsuzca kavusalim minnoslaara :emir_bebek:

Kızlar bende sürekli pc başında çalışıyorum bende perşembe gittiğimde sormak istiyorum acaba bi zararı olur mu? :44: yazarım buraya tekrardan dktorun söyleyeceklerini.

Bende surekli pc basindayim. Ama baska bi alternatifimde yok. Insallah cok etkilemez.. :18:

Evet canim ben o ara atandim.is mevzusu yuzunden pek gelemedim buraya. Sonra kilo vereyim diye bebek isini erteledim 6-7 ay. Sonra bebek olunca geldim :21: amin canim cumlemiz sorunsuzca kavusalim minnoslaara :emir_bebek:

ben hala bebeği ve kalp atışlarını görmedim,duymadım o yüzden bekleyişim tedirgin olarak sürmekte :KK1:
sende durum ne?

benim işten çıkış saatim geldi..ben gidiyorummmmm :KK3:
yarın görüşürüz anneler iyi bakın kendinize de,miniklere de :emir_bebek:

X