- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
aynen canım ben de bu ay da hamile kalamazsam lazere başlıycaktım araştırıyordum ama çok şükür umudum kesildiği anda geldi bebişim:)jiletle devam ediyorum şimdilikya ben lazere gidiyodum hamilelik olunca yarıda kaldı haliyle doğumdan sora devam etcem ama şimdi hangi yöntemle alsam bilmiyrm yine jilet mi kullansam lazerdeki gibi diyorum ama o da hemen çıkıyo..
bakalım ne yorumlar gelcek diğer kızlardan
canım ekledim seni arkadaş olarak ben de katılmak istiyorum gruba okgizli grup olduğu için görünmüyo cnm ,beni ekle ekleyeyim seni,özelden atarım msj
kızlar faceye de bekleriz :)
Saol canim benim :)
Ben ikili ve üçlü testleri düşünmüyorum ama seker testi yaptiririm inşallah :)
9 ay hep birlikte burda gırgır şamata güzelce geçiririz insallah
Eylülde hamile kalmak isteyenler topigindemiydin canim?
Animsadim biraz ama çıkaramadım tam :)
Teşekkür ederim cnm bende seni tebrik ederim insallah hayirlisyla kucagimiza aliriz :)
Kızlar kocam bir aylığına Avustralya ya gitti. Kaldım bir başıma. Kusmuğumda boğulmam gece herhalde
Akintim hala devam ediyor, bi kalp atisini duysaydim icim rahatlicak ne gecmez 2 haftaymis. Zor tuttuyorum kendimi surekli onu dusunuyorum. Midem sanki inceden bulaniyor yada psikoljik bilemiyorum. Kafam karisik :)
Kizlaar siz yeterince su icebiliyo musunuzz?hamilelikte en az 2lt diyolar cok da onemliymiss.
Ben bugun denedm ama ancak 1.5 oldu)) zaten tuvalete cok gdiyorum. Bi de 2-3 lt su icersem orda kendme bi yasam alani olusturmam gerekcek heralde
inşallah duyarsın cnm ben çarşamba gidiyorum inşallahh ben 3 hafta bekledimm :)))
selam arkadaşlar.
ben kafayı yicem yakında sanırım. bi gün bulantıdan kusmaktan bitap düşüyorum bi gün de hiç bişey yok. aklıma abuk subuk şeyler geliyo sonra açıp ultrason videomu izleyip rahatlıyorum :)
bugün sabah kalktım her sabah gibi öğürdüm tükürdüm sonra zorla kahvaltı yaptım ve bulantım geçti. şu saate kadar da hiç bulantım olmadı. bişey yoktur dimiii :/
Cook guzel bir duygu ,hicbirsey eskisi gibi olmuyor kalp atisini duyduktan sonra. Cok hizli atiyor ruya gibi bi andi benim icin
tahmin edEbiliyorUm AZ cok nasIl hEyEcanlanAcağımı..
zor sahip oldugUm için iple çekiyorum.inşaLlah sorunsuz gEcer tüm gebEliğimiz..
bu arAdA Seninle aRamız 1 gün:)))
7/24 bulantı olmaz zaten.
beNce rahaT ol.eğer öyle olSaydı nice olurdu halimiz..
bnmde dün coKtU bugun daha az mEsela
Insallah cok guzel gecer bundan sonra ki surec.. sanirim uzuldun incindin zamaninda ama artik minnosun seninlearamizda bir gun var belki ayni gun bile dogururuz. Senin takvimindeki tarih esimin dogum gunu birde . O gun dogursam super olacak
ya bi de gördüm herşeyini kordonu bile oluşmaya başlamış boyu normalden daha uzun hatta kıpırdadı istemsizce şok olduk. ama o bulantı gidince işte benden de bişeyler gidiyo aklım çıkıyo. gerçi bugün hiç aç kalmadım az az yedim belki de ondan bulanmıyo. zofran içiyodum geçen hafta arada bulantım kesiliyo diye bıraktım. diyorum ya ben duman atmaya başladım :))
Su anda elimde bir litrelik sise var sabah da bir litre bitirdim 2 lt ile kapatirim gunu. Daha cok icerim aslinda ama midemi bulandiriyor.
bebEgin hareketlerini ancak 20. haftalarda hissedebilirmişiz.
aynNE bulantı cok zor.ama ne yapalım bir süre cekeceğiz.ben ilaç kullanmıyorUm.
saNa tavsiyem ac kalma acıkınca daha cOk oluyor.beN mümkün oldugUnca yatıyorum evde