2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım bu ultrason resimleri beni çok heyecanlandırdı.:18:

O konuda birisi aşağıdaki şekilde mesaj yazmış çok hoşuma gitti.

bebeğin cinsel organları 14. hafta dolmadan gelişimini tamamlamaz. o yüzden özel hastanedeki doktor tahminde bulunsa bile değişebilir..

devlet hastanesinde 16 hafta dolmadan cinsiyet söylemezler..

eğer bir kere erkek dediyse büyük ihtimal pipiyi görmüştür yani tahmin doğrudur. ama kız dediyse 18-19. haftalarda tekrar baktırın derim, pipi saklanmış olabilir..

hareketlere gelinceeeee

ilk gebelikte 16. haftaya kadar hissedebilmeniz pek mümkün değil. sırt üstü yatıp elinizi rahminizin üzerine koyduğunuzda kalp atışı gibi pıt pıt gelen gerçekten sizin kalp atışınız.kan hacminiz arttığı için karnınızdan yankıyı hissdersiniz.

ama bir gün göz sekmesi gibi pıt pıt bir kaç ufak hareket hissederseniz, ufaklık size merhaba diyor, konuşun onunla:))

merak etmeyin, en geç 22 hafta olunca her hareketini anlıyor olacaksınız...hatta uyuyp uyandığını bile:))

30 lu haftaların sonunda, gece oda karanlıkken karnınıza ışık tuttuğunuzda yüzünü o tarafa çevirecek, sevinçten ağlayacaksınız..

doğuma yakın babaya göndermek için resim çekilirken yandan, ufaklığın karnınıza dayanan minik ayakları da fotoğrafta çıkacak...

Son düzenleme:
Kizlar bir sorum olacak...
Epilasyon yapaniniz var mi ?
Dusuk tehlikem yok cok sukur ama yinede korkuyorum ...
Tuylerinizi nasil aliyorsunuz ?

ya ben lazere gidiyodum hamilelik olunca yarıda kaldı haliyle doğumdan sora devam etcem ama şimdi hangi yöntemle alsam bilmiyrm yine jilet mi kullansam lazerdeki gibi diyorum ama o da hemen çıkıyo..
bakalım ne yorumlar gelcek diğer kızlardan

Selam hamişlerrrr,
Bend e geçen cuma keseyi gördüm, ve o zamandan beri zaman geçmek bilmiyor. Doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama o 2 hafta gelemedi hala... Bu perşembe gidip bebişimizin kalp atışlarını duymayı umut ediyorum. :KK66:))
Beklemek çok zor zaman geçmiyor..

Ben akşama ağda yapıcım yarın işallah bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem oyüzden akşamçok işm var:KK1::KK1:aslında şimdi birazdaha fazla acıyoama ertemiz yöntem

merhaba pretty rose sanırım doğum tarihlerimiz aynı Rabbim nasip ederse
sevgili anne adaylarım ben bir şey sormak istedim bugun

doktara gittim 5+5 miş bebişim. her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum ve tansiyonum yüksek çıkıyor doktor bana tansiyon ilacı verdi ve ecopirin diye bir hap verdi be doktora sordum her hamileye veriyoruz dedi ama ben çok stres yaptım içmiyorum sizlere de böyle ilaçlar verdiler mi cvp verirseniz sevinirim :KK14::nazar:

ayy inşallah canım sağlıcakla kucağımıza alırız ikimiz de :)
doktor o ilacı veriyosa canım bir bildiği vardır ihmal etme, tansiyon için de tuzdan uzak dur, gerçi normalde tuzu aramayan ben şimdi çok tuzlu yiyorum bulantıdan dolayı maalesef..sarımsak dengeleyiciymiş ama burda bi arkadaş ilk dönemlerde uzak durun dedi haberin olsun..
yani tek seçenek ilaç kalıyo sanırım cnm ..
benim de şekere dikkat etmem gerekiyomuş, tatlı falan yiyemiyorum zaten şükür de hamurişinden de vazgeçmem gerekecek bakalım inşallah sağlığına kavuşursun bi an önce ve inş dediğin gibi sadece anlık heyecandan yükseliyodur tansiyonun..

Son düzenleme:
Gözün aydın canım
saol cnm

Selam hamişlerrrr,
Bend e geçen cuma keseyi gördüm, ve o zamandan beri zaman geçmek bilmiyor. Doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama o 2 hafta gelemedi hala... Bu perşembe gidip bebişimizin kalp atışlarını duymayı umut ediyorum. :KK66:))
Beklemek çok zor zaman geçmiyor..
aynen cnm günler geçmk bilmiyor dediğin gibi

Ben akşama ağda yapıcım yarın işallah bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem oyüzden akşamçok işm var:KK1::KK1:aslında şimdi birazdaha fazla acıyoama ertemiz yöntem

Epilasyona aliskinim ben ... agda tek yapabilecegimi zannetmiyorum...
Doktoruma danisicam ins. 19 gun sonra randevum :nazar:

Eskiden bu yana süre gelen gebe kadının nar yemesi zararlıdır sözleri herkesin kafasını karatırıyor. Bilindiği üzere nar cennet meyvesi ve bir çok hastalığa da inanılmaz derece faydalıdır.Hamile bir bayanın fazla olmamakla beraber taze sıkılmış bir bardak nar suyu fayda sağlayacaktır.
Narın faydalarını ise şöyle anlatalım;Cilt kanserine yakalanma oranını azaltması, kalp hastalıklarını önlemesi, mideyi kuvvetlendirmesi, kandaki kolesterol ve şeker oranını düzenleyici etkisi olması bir kaç faydasından sadece bazıları. Nar eski çağlardan beri doğal bir antibiyotik olarak kullanılmakta. Bolca C vitamini, B vitamini, demir ve potasyum ihtiva ediyor. Bu nedenle bağışıklık sistemini güçlendirdiği de biliniyor. Ayrıca bağırsaklarda bulunan zararlı parazitlerle savaşmakta birebir.
kızlar ben haftada 1 bardak içiyorum açıkçası

Hosgeldin canim....
Rabb'im anali babali buyutsun :nazar:
hosbulduk cok tesekkur ederim. Allah yavrularimizi korusun

Merhaba arkadaslar... ben de katildim araniza :emir_bebek:[/QUO
Hoşgeldin cnm,nasıl gidiyo hamilelik
iyi gidiyor henuz saskinligimi atamadim ama mutluyum. Midem kotu benim bulanti yok ama yanma hazimsizlik cok yoruyor beni siz nasilsiniz gerci okuyorum ogrendigim gunden beri yazdiklarinizi :KK3:

X