kızlar bende bulantı vekusmalarımın doruk noktasındayım. ve dün serum takıldı bugn az biraz daha iyiyim... AAllah hepimizin yardımcısı olsunn...
http://www.kadinlarkulubu.com/adim-...resimlerimizi-paylasalim-61.html#post32499565
Kızlar bu konuya ultrason resimlerimizi koyalımmı ne dersiniz ??
Rabb ' imin izni ile bugun 10+0 olduk
Darisi basiniza kizlar
ya ben lazere gidiyodum hamilelik olunca yarıda kaldı haliyle doğumdan sora devam etcem ama şimdi hangi yöntemle alsam bilmiyrm yine jilet mi kullansam lazerdeki gibi diyorum ama o da hemen çıkıyo..Kizlar bir sorum olacak...
Epilasyon yapaniniz var mi ?
Dusuk tehlikem yok cok sukur ama yinede korkuyorum ...
Tuylerinizi nasil aliyorsunuz ?
Kizlar bir sorum olacak...
Epilasyon yapaniniz var mi ?
Dusuk tehlikem yok cok sukur ama yinede korkuyorum ...
Tuylerinizi nasil aliyorsunuz ?
merhaba pretty rose sanırım doğum tarihlerimiz aynı Rabbim nasip ederse
sevgili anne adaylarım ben bir şey sormak istedim bugun
doktara gittim 5+5 miş bebişim. her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum ve tansiyonum yüksek çıkıyor doktor bana tansiyon ilacı verdi ve ecopirin diye bir hap verdi be doktora sordum her hamileye veriyoruz dedi ama ben çok stres yaptım içmiyorum sizlere de böyle ilaçlar verdiler mi cvp verirseniz sevinirim
saol cnmGözün aydın canım
aynen cnm günler geçmk bilmiyor dediğin gibiSelam hamişlerrrr,
Bend e geçen cuma keseyi gördüm, ve o zamandan beri zaman geçmek bilmiyor. Doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama o 2 hafta gelemedi hala... Bu perşembe gidip bebişimizin kalp atışlarını duymayı umut ediyorum.))
Beklemek çok zor zaman geçmiyor..
Ben akşama ağda yapıcım yarın işallah bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem oyüzden akşamçok işm varaslında şimdi birazdaha fazla acıyoama ertemiz yöntem
Epilasyona aliskinim ben ... agda tek yapabilecegimi zannetmiyorum...
Doktoruma danisicam ins. 19 gun sonra randevum
allahın izniyle biz seninle aynı doğum yapacağız canım senin durum nasıl şimdi nasıl gidiyor hamilelik
Merhaba arkadaslar... ben de katildim araniza
Merhaba arkadaslar... ben de katildim araniza[/QUO
Hoşgeldin cnm,nasıl gidiyo hamilelik
merhaba ben aradım ama facede bulamadım linki atabılırmısın canım :)
hosbulduk cok tesekkur ederim. Allah yavrularimizi korusunHosgeldin canim....
Rabb'im anali babali buyutsun
iyi gidiyor henuz saskinligimi atamadim ama mutluyum. Midem kotu benim bulanti yok ama yanma hazimsizlik cok yoruyor beni siz nasilsiniz gerci okuyorum ogrendigim gunden beri yazdiklariniziMerhaba arkadaslar... ben de katildim araniza[/QUO
Hoşgeldin cnm,nasıl gidiyo hamilelik