2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnşallah... bulantıların olması iyiymiş gebeliğin iyiye gittiğine isaretmiş tabi hic bulantısı olmayanlarında gayet sağlıklı bebişleri olmuş..inşallah sağlıklı hamilelik yaşarız.

Benim ilk hamilelimde oğlumda hiç ama hiç bulantım olmamıştı sadece dişimi fırçalarken ögürmeler oluyordu okadarınada yani her hamile kusar mide bulantınız olurdiye bişey yok rahat olun en azından bende yoktu veoglumu sag salim kucağa aldım çok şükür

çok şükür canım lekelenme fln yok ondan bıraz içim rahat ınş da bırsey olmaz melegıme

İnşallah... bulantıların olması iyiymiş gebeliğin iyiye gittiğine isaretmiş tabi hic bulantısı olmayanlarında gayet sağlıklı bebişleri olmuş..inşallah sağlıklı hamilelik yaşarız.
Anne olmak ne kadar guzel bisey migdenin bulanmasina bile şükrediyorsun,cok sukur Rabb'imize

Anne olmak ne kadar guzel bisey migdenin bulanmasina bile şükrediyorsun,cok sukur Rabb'imize

Aynen öle valla öğürmekten içim dışıma çıkacaktı ona bile sevindim kendini hissettirdi yokladı miniğim birde hayırlısıyla kalp atışlarını duysam daha da rahatlıycam

kızlar kasıklarımda ara ara agrılar oluyo normal mı 9+2 gunluk hamileyım

tatlımm neredeyse aynı sayılırız bende 9+1 günlük hamileyim.normal hatta bende ara ara değil gerçekten çokk oluyor ama normalmiş meleklerimiz kendilerine yer açıyorr :)

kizlar bugun hepimizin ortak sorunu bel agrisi 9. 10.haftasi olan arkadaslara bakiorumda hepimizdeki sikinti ayni ama meleklerimiz iyi olsunda biz razi olalim

inşallah duyarsın cnm ben çarşamba gidiyorum inşallahh ben 3 hafta bekledimm :)))

İnşallah canım, bugünü atlattım mı bi şey kalmıyor. Tek tesellim hamilelik belirtilerim devam ediyor. Geçen sefer bi sorun oldugunu anlamıştım. Umarım bu kez olmaz bi 8-9 haftaya ulaşabilsem

Masallah diyelim o zmn :)
Hadi darisi kalp atislarina..sana yine iyi demis 1 hafta ben 3 hafta daha bekliycekmisim ama ben de dayanamam ki giderim gelecek hafta ben de :))

sanırım önlem için her hafta çağırıyor beni doktorum..düşüklerinmde de aynı doktora gitmiştim,geçmişi bildiği için heralde..bebek görünene kadarda böyle gider sanırım

Bende ayni seklde sadece keseyi gordm canim. 12.8 mm cik ) insallah kalp atisini da duycazz

aaay inşallah yaaa..bi duysam o pıtpıtları,doktor bi güzel herşey yolunda dese...aaaay aaaay

benim sat 10 eylüldü canım ama şöyle bişeyde var..ben hiç düzenli olamıyordum,hep söktürücü ile hastalanıyordum..muhtemelen geç döllenme yani,çünkü 10 eylüle göre doğru çıkmıyo benimkide..

mesela ben :18:
6.haftanın içindeyim..kese var bebek yok henüz..doktor haftaya görücez inş dedi..

Gözün aydın canım benim.

sağolasın canım

Rabb ' imin izni ile bugun 10+0 olduk
Darisi basiniza kizlar

en kocamanından büsbüyük aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugun ne söylemek isterdiniz meleklerinize ?

ben, baban.. hatta dayın,halan,amcan,dedelerin,anneannen,babaannen..
geri kalan büyüklü,küçüklü tüm aile..
seni nasıl büyük bi özlemle,büyük bi heves ve heyecanla bekliyoruz görmüyor musun?
biliyorum görüyorsun oralardan biyerlerden,duyuyorsun beni..
n'olur özlemimize bir son ver,gel bu defa sağlıkla..gör bak nasıl el üstünde tutulacaksın,nasıl sevileceksin..
sen bile "keşke daha önce gelseymişim" diyeceksin,gör bak..
uuufff zamanda geçmiyor ki kavuşayım sana,gıdım gıdım ilerliyor saatler..aklımdan çıkmadığın için olsa gerek,geçiremiyorum günleri..kontrol günleri kalbimde öyle bir heyecan var ki sorma gitsin..
endişe ve tedirginlikte cabası..
ama napalım,sabretmek beklemek ve tedirginliği bi kenara bırakmak lazım,Allah'ın takdiri..
sen yinede bekletme,üzme bizi canım..olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…