- 30 Aralık 2009
- 415
- 0
- 37
İnşallah... bulantıların olması iyiymiş gebeliğin iyiye gittiğine isaretmiş tabi hic bulantısı olmayanlarında gayet sağlıklı bebişleri olmuş..inşallah sağlıklı hamilelik yaşarız.
Evet aynen ama şimdi çok şiddetli
Yok canım korkma Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz ben ilkhamileligimde11 haftanın sonuna kadar yaşamıştım kasık ağrısını ve Dr normal oldunu söylemişti kanaman leke felan olmadı sürece sıkıntı etme dinlen bolbol Rabbim bütün bebekleri korusun bizlere bağışlansın işallah
Anne olmak ne kadar guzel bisey migdenin bulanmasina bile şükrediyorsun,cok sukur Rabb'imizeİnşallah... bulantıların olması iyiymiş gebeliğin iyiye gittiğine isaretmiş tabi hic bulantısı olmayanlarında gayet sağlıklı bebişleri olmuş..inşallah sağlıklı hamilelik yaşarız.
çok şükür canım lekelenme fln yok ondan bıraz içim rahat ınş da bırsey olmaz melegıme
Olmaz işallah korkma normal karşılamalar çünkü meleğin büyüyor ve rahmini genişletiyor kendine yer açıyor o yüzdende ağrılar oluyo
normal olması içimi rahatlattı gercekten artık aklıma pek takmam :) ilk bebek olunca çok ustune dusuyo ınsan
Anne olmak ne kadar guzel bisey migdenin bulanmasina bile şükrediyorsun,cok sukur Rabb'imize
Gel bakalim pesimden topige...
gizli grup olduğu için görünmüyo cnm ,beni ekle ekleyeyim seni,özelden atarım msj
kızlar faceye de bekleriz :)
kızlar kasıklarımda ara ara agrılar oluyo normal mı 9+2 gunluk hamileyım
kızlar kasıklarımda ara ara agrılar oluyo normal mı 9+2 gunluk hamileyım
inşallah duyarsın cnm ben çarşamba gidiyorum inşallahh ben 3 hafta bekledimm :)))
Masallah diyelim o zmn :)
Hadi darisi kalp atislarina..sana yine iyi demis 1 hafta ben 3 hafta daha bekliycekmisim ama ben de dayanamam ki giderim gelecek hafta ben de :))
Bende ayni seklde sadece keseyi gordm canim. 12.8 mm cik) insallah kalp atisini da duycazz
pufpuf çok sevindim canım gözün aydın senin sat kaçtı canım
benim doktorum dün söylediğim tarihe göre küçük dedi 18 eylül sat ama 5 buçuk haftalık gibi demişti.
ama inan çok sevindim senden güzel haber duyduğuma.
bide prodestan kullanıyorum dünden beri ama kanamam var.
sıkıntılıyım dua edin
bilemedim napcağımı canım acaba bir tane daha kullansam yan etki yaparmı. gerçi başımıda döndürdü ama.senin kaç haftalık kalp atışı duyulmuştu hatırlıyomusun ?
Kızlar birde keseyi görenler içinde bebeği gördümü mesela 5 haftalık olanlar.
Gözün aydın canım benim.
Rabb ' imin izni ile bugun 10+0 olduk
Darisi basiniza kizlar
İnsallah duyarız senle günlerimiz aynı ben haftaya gitcem insallahAynen öle valla öğürmekten içim dışıma çıkacaktı ona bile sevindim kendini hissettirdi yokladı miniğim birde hayırlısıyla kalp atışlarını duysam daha da rahatlıycam
Bugun ne söylemek isterdiniz meleklerinize ?