2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
çok şükür birşey olmamış ya bebeğine önemli olan bu sağlıklı olsun da bir tane de yeter dimi ama

Son düzenleme:
Uyuyorum uyuyoruuum günler çabuk geçsin diyeee
bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye
seni özlediğim kadar beni özlüyormusun
sen de rüyalarında beni görüyor musun
bebişime gelsin
efkarlandım yaw nasıl geçer bu 9 ay

Kurtaj sonrasi uc kez adet oldum hep 35. Gunlerde, 10 gun once gittim doktora 4+4 demisti sanirim. Keske temmuzu hazirani hic onemli degil beni birakmasin yeter. Herkesin bebegi annelerini birakmasin tabiki :)

Bende kurtaj sonrasi hic olmadim canim insaallah bu kez kucagmza aliriz

canım geçmiş olsun .inşallah devam etmez progestana başladınmı.bende bugün kıpkırmızı gördüm baya tedirgindim şimdi durdu inşallah başka olmaz.hepimize Allahım yardım etsin inşallah...

Canım yaa çok tatlısın..
Şu dönemi atlatalım gerisi çabuk geçer inşallah...

Ya aklima şuphe düstu benim cok bulantim olmuyo sadece sabah kotu oluyorum uyaninca o da midem bos oldugu icin sadece safra cikiyo.. alakasi var mi cidden bebişimin sagligiyla?

Haa canin yok endise etme demek istediim midem bulaniyo bi sorun mu var acaba diye dusunmeyin bu bebeginizin saglikli oldugunu gosteriyo yoksa hic mide bulantisi cekmeden cok saglikli bebekler doguran tanidiklarim da var..benim de sabahlari oluyo bulantim ama cikarmadim hic simdi de hic bulantim yok istahim acildi :)

Canim zannetmem bunu her discinin bilceni ben de yeni duydum 5-6yildir cocuklari olmayan bi tanidigim tup bebek merkexine gitmis orda genetikci soylemis bilgin olsn..

ayy ben onu nar suyu diye duymustumm nari yiyordum yaa dikkat ediyim madem sarimsagi da cok yerdim..saol cnm uyarin icin..

Büyü de gel çocuk büyü de geeel :)
Ben de bunu söylüyrm :))

canım geçmiş olsun .inşallah devam etmez progestana başladınmı.bende bugün kıpkırmızı gördüm baya tedirgindimi durdu inşallah başka olmaz.hepimize Allahım yardım etsin inşallah...

Allah korusun İnsallah son kanamamiz olur bebeklerimizi saglikla kucagimiza alana kadar progestan kullaniyodum zaten cnm devam et dedi

Ecopirin kan sulandırıcı bi ilaç. Ben 7 ay kullandım. Bebeğin tutunması için bebeğe daha fazla kan gitmesi için kullanman gerek.
Doktorun verdiği ilaçları ihmal etmeyin derim.

Canim merhaba,ben 5+2 gunlukken kesenin icinde gormustum bebegimi,7+4 iken de o minik kalbi atmaya baslamis doktorum dinletmisti,yalniz benim hic bulantim olmadi,ne aserme ne bulanti var,kasilmalarim oluyor bazen,bulanti olmamasi normaldir degil mi bilgisi olan paylasrsa sevinirim,kontrole pztesi gidicem

Canım benim oglumdada hiç bulantım olmamıştı sadece dişimi fırçalarken midem bulanıyordu onun dışında hiç bulantı yaşamadım bence bu bi lütuf bulantınız olmaması ne mutlu ama bu hamileliğimde bulantım oluyo sıkma canını hamileliğinin tadını çıkar

ayy ben onu nar suyu diye duymustumm nari yiyordum yaa dikkat ediyim madem sarimsagi da cok yerdim..saol cnm uyarin icin..

Rica ederim canım beni Dr uyardı sizinle paylaşmak istedim bide turuncu hurma varya yaş hurma oda bebek için çok yararlıymış hemde kanamaları engelliyormuş kanaması olan arkadaşlara tavsiye ediyorum ben hergüne 2-3tane yiyorum belki ondan çok şükür kanamam velan yok sizlerde yiyin işallah şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…