- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
çok şükür birşey olmamış ya bebeğine önemli olan bu sağlıklı olsun da bir tane de yeter dimi amaAllah razi olsun canim iliski yasakti zaten sadece yurudum biraz oyle agir is yaptigim falanda yok bastan beri ikiz olma ihtimali var denildi hep 3 dr. En son tek denildi ikiz baslamis gebelik ama su an tek denildi belki lekelenmeler falan ondandir denildi ama ilk kez kipkirmizi kan gordum bugun Allah korusun herkesi bidaha gostermesin İns. Bebegim iyiymis cok sukur kanama icinde ilac ve istirahat dedi haftaya tekrar cagirdi
merhaba pretty rose sanırım doğum tarihlerimiz aynı Rabbim nasip ederse
sevgili anne adaylarım ben bir şey sormak istedim bugun
doktara gittim 5+5 miş bebişim. her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum ve tansiyonum yüksek çıkıyor doktor bana tansiyon ilacı verdi ve ecopirin diye bir hap verdi be doktora sordum her hamileye veriyoruz dedi ama ben çok stres yaptım içmiyorum sizlere de böyle ilaçlar verdiler mi cvp verirseniz sevinirim
Kurtaj sonrasi uc kez adet oldum hep 35. Gunlerde, 10 gun once gittim doktora 4+4 demisti sanirim. Keske temmuzu hazirani hic onemli degil beni birakmasin yeter. Herkesin bebegi annelerini birakmasin tabiki :)
çok şükür birşey olmamış ya bebeğine önemli olan bu sağlıklı olsun da bir tane de yeter dimi ama
Allah razi olsun canim iliski yasakti zaten sadece yurudum biraz oyle agir is yaptigim falanda yok bastan beri ikiz olma ihtimali var denildi hep 3 dr. En son tek denildi ikiz baslamis gebelik ama su an tek denildi belki lekelenmeler falan ondandir denildi ama ilk kez kipkirmizi kan gordum bugun Allah korusun herkesi bidaha gostermesin İns. Bebegim iyiymis cok sukur kanama icinde ilac ve istirahat dedi haftaya tekrar cagirdi
Uyuyorum uyuyoruuum günler çabuk geçsin diyeee
bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye
seni özlediğim kadar beni özlüyormusun
sen de rüyalarında beni görüyor musun
bebişime gelsin
efkarlandım yaw nasıl geçer bu 9 ay
Ya aklima şuphe düstu benim cok bulantim olmuyo sadece sabah kotu oluyorum uyaninca o da midem bos oldugu icin sadece safra cikiyo.. alakasi var mi cidden bebişimin sagligiyla?
Canim zannetmem bunu her discinin bilceni ben de yeni duydum 5-6yildir cocuklari olmayan bi tanidigim tup bebek merkexine gitmis orda genetikci soylemis bilgin olsn..çok şaşırdım ilk defa duydum evet o eski dolgulardan tam 4 tane var bende ve hormonlarım dengesiz olduğu için hamile kalamamıştım. Bunu bir dişçiye sorayım ben sağol cnm bilgi verdiğin için 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi herhalde böyle bir şey.
ayy ben onu nar suyu diye duymustumm nari yiyordum yaa dikkat ediyim madem sarimsagi da cok yerdim..saol cnm uyarin icin..Kızlar ufak binot nar ve maydanoz hamilelikte yenmemeli gereken gıdalar nar kanamayı artırır maydanoz ödem söktürücü ve hamileliğin ilk üç ayında bebeklere zararı varmış aman dikkat edin tüketmeyinbide sarımsak tütekmemekte fayda varmış
Büyü de gel çocuk büyü de geeel :)Uyuyorum uyuyoruuum günler çabuk geçsin diyeee
bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye
seni özlediğim kadar beni özlüyormusun
sen de rüyalarında beni görüyor musun
bebişime gelsin
efkarlandım yaw nasıl geçer bu 9 ay
canım geçmiş olsun .inşallah devam etmez progestana başladınmı.bende bugün kıpkırmızı gördüm baya tedirgindimi durdu inşallah başka olmaz.hepimize Allahım yardım etsin inşallah...
doktara gittim 5+5 miş bebişim. her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum ve tansiyonum yüksek çıkıyor doktor bana tansiyon ilacı verdi ve ecopirin diye bir hap verdi be doktora sordum her hamileye veriyoruz dedi ama ben çok stres yaptım içmiyorum sizlere de böyle ilaçlar verdiler mi cvp verirseniz sevinirim
bilemedim napcağımı canım acaba bir tane daha kullansam yan etki yaparmı. gerçi başımıda döndürdü ama.senin kaç haftalık kalp atışı duyulmuştu hatırlıyomusun ?
Kızlar birde keseyi görenler içinde bebeği gördümü mesela 5 haftalık olanlar.
Haa canin yok endise etme demek istediim midem bulaniyo bi sorun mu var acaba diye dusunmeyin bu bebeginizin saglikli oldugunu gosteriyo yoksa hic mide bulantisi cekmeden cok saglikli bebekler doguran tanidiklarim da var..benim de sabahlari oluyo bulantim ama cikarmadim hic simdi de hic bulantim yok istahim acildi :)
ayy ben onu nar suyu diye duymustumm nari yiyordum yaa dikkat ediyim madem sarimsagi da cok yerdim..saol cnm uyarin icin..
merhaba pretty rose sanırım doğum tarihlerimiz aynı Rabbim nasip ederse
Canim bende yuksek tansiyon var, gecen sefer hamile iken yukselmisti. Kalp hastasiyim ayni zamanda o zaman bi ilaca baslamisti kardiyolog ona hep devam ettim. Gecen hafta ise doktorun yaninda 20 cikinca yine kardiyolojiye gonderdi beni bu kez hamilelikte en guvenli hapi yazacagim ve bi bakacagiz dusurecek mi, yoksa bebegi kaybedersin dedi. İcmemezlik yapma gunde 3adet tansiyon ilaci iciyorum ben, seninkinden farkli bir tanesi zaten kalp hastaligimla ilgili daha cok. Bebegini ilactan koruyacagim derken tansiyondan etkileme derim ben.
Bende kurtaj sonrasi hic olmadim caniminsaallah bu kez kucagmza aliriz