2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

bEnimkide mideM bulanınca seviniyor.
dahA göremEdiğimiz için baK orada bebeğiiz diyor..
aleM bu adamlar Yaa

Cook guzel bir duygu ,hicbirsey eskisi gibi olmuyor kalp atisini duyduktan sonra. Cok hizli atiyor ruya gibi bi andi benim icin

aaaa nasıl güzel bir haberle geldin üfürüğüm çok çok çok mutlu oldum inşallah sağlıkla alırsın miniğini kucağına bu sayede buralara daha çok takılırsın dimiiii

aaaa nasıl güzel bir haberle geldin üfürüğüm çok çok çok mutlu oldum inşallah sağlıkla alırsın miniğini kucağına bu sayede buralara daha çok takılırsın dimiiii

Canimmm benim cok tesekkur ederim. Insallah saglikla atlatirim bu sureci ogrendigim gibi burada aldim solugu . Cok ihtiyacim olacak buraya ozlemistim de ama sizleri

bEnimkide mideM bulanınca seviniyor.
dahA göremEdiğimiz için baK orada bebeğiiz diyor..
aleM bu adamlar Yaa

sen de görüceksin bebeğini o minnacık mercimekcik mi yapıyo bunca şeyi bana diceksin :) allah sağlıkla tamamına erdirsin de alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.

Kasiklarinizda agri var mi arkadaslar ?gun sonunda isten eve donerken cok agir oluyor agrilar dinlenjmce geciyor. Ama huzursuz oluyorum dr kist vs yok dedi ama kasik agrilarini sormayi unuttum heyecandan.

aynen canım ben de bu ay da hamile kalamazsam lazere başlıycaktım araştırıyordum ama çok şükür umudum kesildiği anda geldi bebişim:)jiletle devam ediyorum şimdilik

bende evlenmeden 3 ay önce lazere gittim 3 seansa ütüleme yöntemiyle. evlendikten sonra bir türlü fırsat olmadı bir daha gitmeye. tabi tam seansı bitirmediğim için öyle azalma olmadı pek hala jilet yapıyorum acaba ağdaya başlasam mı ki kararsız kaldım. kuaföre özel bölge için hiç gitmedim aslında şimdiden alışsam iyi olacak belki doğuma kadar seyrekleşir.

Kasiklarinizda agri var mi arkadaslar ?gun sonunda isten eve donerken cok agir oluyor agrilar dinlenjmce geciyor. Ama huzursuz oluyorum dr kist vs yok dedi ama kasik agrilarini sormayi unuttum heyecandan.

aynen benim de oluyor ağrılar ama bu aralar azaldı şükür. doktora sormuştum normal demişti netten okudum rahim genişlediği için bu ağrılar oluyormuş. işten eve gelince bir süre ayaklarımı dikip yatıyorum o zaman rahatlıyorum :) ağrılar normal yani canım

Selam kızlar bu sabah ilk bulantıyı yaşadım öğürdüm tükürdüm hep daha da olmadı son 1 hafta sonra kalp atışlarını inşallah duyarım
Ben iki hamileligimdede ögurmekden canım çıkacak gibi olurdu yerleri yumruklardim,bunda böyle bisey yok normal bulantım var insallah hersey yolundadir

bizde seni çok özledik, iyi ki geldin hem de böyle güzel bir konuyla

yanlış cevabına alıntı yapmışım hehehe

Son düzenleme:

rabbım sağ salım kavustursun ınsallah

özelden yazmaya calısıyorm canım ya

Kubra canim sen ates olcme yontemini dene derim ben...
Ates olcme yontemi adli foruma gidersen bircok kisi yardimci olacaktir sana...
Bende elimden geldigince yardimci olmaya calisirim...
Ilk tablomu olusturdugum ay hamile kaldim
Normalde 14. Gunlerde yumurtlama olur diyorlar ya ..
Oyle birsey olmayabiliyor...
Misal ben 22. Gunumde yumurtladim... dongum 28 idi...
Atesimden anladik kizlarla...
Doktora giderekte onaylattim...

canım ya nasıl olcak nasıl yapcam yardım edermısın nolursunn :)

aynı ağrı yatınca oluyor kalkmak işkence gibi geliyor sanki belim kopacakmış gibi acıyor benimde
Evet aynen ama şimdi çok şiddetli
kızlar kasıklarımda ara ara agrılar oluyo normal mı 9+2 gunluk hamileyım

Yok canım korkma Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz ben ilkhamileligimde11 haftanın sonuna kadar yaşamıştım kasık ağrısını ve Dr normal oldunu söylemişti kanaman leke felan olmadı sürece sıkıntı etme dinlen bolbol Rabbim bütün bebekleri korusun bizlere bağışlansın işallah

Ben iki hamileligimdede ögurmekden canım çıkacak gibi olurdu yerleri yumruklardim,bunda böyle bisey yok normal bulantım var insallah hersey yolundadir

İnşallah... bulantıların olması iyiymiş gebeliğin iyiye gittiğine isaretmiş tabi hic bulantısı olmayanlarında gayet sağlıklı bebişleri olmuş..inşallah sağlıklı hamilelik yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…