bulantıya razıyım valla orda olduğunu hatırlatıyo neticede. hareketini de ultrasonda gördük tabi hissetmeye çook var :) bi daha geldiğinde kolları bacakları uzamış olucak bisürü hareket yapıcak dedi doktorum.
haha bi de eşim ben kustukça gülüyo ona ne diyosun :) ooh oh kus iyi oluyo sana kusmasan ay bişey mi oldu die vır vır yapıosun diyo :))
Cook guzel bir duygu ,hicbirsey eskisi gibi olmuyor kalp atisini duyduktan sonra. Cok hizli atiyor ruya gibi bi andi benim icin
aaaa nasıl güzel bir haberle geldin üfürüğümçok çok çok mutlu oldum inşallah sağlıkla alırsın miniğini kucağına bu sayede buralara daha çok takılırsın dimiiii
bEnimkide mideM bulanınca seviniyor.
dahA göremEdiğimiz için baK orada bebeğiiz diyor..
aleM bu adamlar Yaa
aynen canım ben de bu ay da hamile kalamazsam lazere başlıycaktım araştırıyordum ama çok şükür umudum kesildiği anda geldi bebişim:)jiletle devam ediyorum şimdilik
Kasiklarinizda agri var mi arkadaslar ?gun sonunda isten eve donerken cok agir oluyor agrilar dinlenjmce geciyor. Ama huzursuz oluyorum dr kist vs yok dedi ama kasik agrilarini sormayi unuttum heyecandan.
ayneN başlarda içiyordum mide bulantılarım bAsladı yarım litre ancak içebiliyorum
Ben iki hamileligimdede ögurmekden canım çıkacak gibi olurdu yerleri yumruklardim,bunda böyle bisey yok normal bulantım var insallah hersey yolundadirSelam kızlar bu sabah ilk bulantıyı yaşadım öğürdüm tükürdüm hep daha da olmadı son 1 hafta sonra kalp atışlarını inşallah duyarım
Kasiklarinizda agri var mi arkadaslar ?gun sonunda isten eve donerken cok agir oluyor agrilar dinlenjmce geciyor. Ama huzursuz oluyorum dr kist vs yok dedi ama kasik agrilarini sormayi unuttum heyecandan.
Uyuyorum uyuyoruuum günler çabuk geçsin diyeee
bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye
seni özlediğim kadar beni özlüyormusun
sen de rüyalarında beni görüyor musun
bebişime gelsin
efkarlandım yaw nasıl geçer bu 9 ay
her zaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama oluyor canım ona göre hesaplayabilirsin mesela hamiş olmasaydın hangi gün adet olacaktın onu hesapla sonra 14 gün öncesi işte yumurtlama günün oluyor
özelden yazmaya calısıyorm canım ya
Kubra canim sen ates olcme yontemini dene derim ben...
Ates olcme yontemi adli foruma gidersen bircok kisi yardimci olacaktir sana...
Bende elimden geldigince yardimci olmaya calisirim...
Ilk tablomu olusturdugum ay hamile kaldim
Normalde 14. Gunlerde yumurtlama olur diyorlar ya ..
Oyle birsey olmayabiliyor...
Misal ben 22. Gunumde yumurtladim... dongum 28 idi...
Atesimden anladik kizlarla...
Doktora giderekte onaylattim...
canım ya nasıl olcak nasıl yapcam yardım edermısın nolursunn :)
Kızlar belimde çok ağrı var acaba bi sıkıntı olabilirmi
Evet aynen ama şimdi çok şiddetliaynı ağrı yatınca oluyor kalkmak işkence gibi geliyor sanki belim kopacakmış gibi acıyor benimde
kızlar kasıklarımda ara ara agrılar oluyo normal mı 9+2 gunluk hamileyım
Ben iki hamileligimdede ögurmekden canım çıkacak gibi olurdu yerleri yumruklardim,bunda böyle bisey yok normal bulantım var insallah hersey yolundadir