2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canim genelde ilk gebelik testlerinde yapiliyor ya bu test...
Genel olarak oldukca dusuk deger oluyor...
Ilk defa yaptirdigini dusunmus olabilir laboratuardaki kadin....
Senin degerlerin haftana gore olmasi gerektigi degerlerde ....
Endiselenmeni gerektirecek bir durum soz konusu dahi degil canim
Netten de bakabilirsin deger araliklarina

Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayo da nasip eder insallah

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok güzel bi haber..
günün ilk güzel haberi hatta..
maşallah

bende kan testi yaptırdığımda benimde fazla çıktı doktor dış gebelik değil dedi. yoksa yoksa çiftmi geliyo acaba :):) allahım 15 kasımı iple çekiyorum hayırlısıyla görmeyi nasip et inş . tüm anne adaylarınıda inş

ben gittim ama durum çok kötü bebeğimin kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj olucam.bu defa çok umutluydum ama yine olmadı.inşallah sizin iyi haber olur

Kelimelerin kifayetsiz kaldigi noktalardan biri...
Rabbim sabir vesin arkadasim ne diyim...
Gercekten cok uzuldum..
Ins. Sonraki melegin sonsuza denk seninle olur ♥

ben gittim ama durum çok kötü bebeğimin kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj olucam.bu defa çok umutluydum ama yine olmadı.inşallah sizin iyi haber olur

çok üzüldüm cnm
Rabbim en yakın zamanda sana sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin

çok tatlılarr...
ama ben kendim örmeyi tercih ediyorumm
hem aşkla her ilmeğini dokumuş olucam
hemde kendi yaptığımı bebeğimin üzerinde qörmek beni daha çok mutlu edicek

sen yüreğini ferah tut kötü şeyler getirme aklına bence yüksek çıkınca ikiz olma ihtimali var ayrıca hastanelere göre değerler de değişebiliyor herşeyin güzel olucağınan inan canım

canım çok üzüldüm geçmiş olsun
boşuna ümitlendirmek istemiyorum ama bi arkadaşıma bi doktor böyle söylemiş kürtaj yapmamız lazım demiş o da 4 seneden sonra buldu inanmak istememiş başka bir doktora gitmiş ve bebek yaşıyormuş aslan gibi bu yvrucak demiş doktor çok sinirlenmiş şimdi doğdu bebeği ve maşallah çok da sağlıklı uzun lafın kısası kürtaj olmadan önce bi doktora daha gitsen diyorum

Kesinlikle katiliyorum canim....arkadasin tek doktorla bu karari vermesi bencede mantikli degil...
Bizim akrabalarda da oldu ucakla yolculuk yapti hemen doktora gitti...
Kalbi durmus dendi kurtaja alacaklardi bir doktora daha gitti yasiyordu...
Meger hastanenin cihazi bozukmus...
Net gostermiyormus falan filana yattilar...
2 yada 3 doktora gitmeden kurtaj olmayin kizlar ...
Rabbim hepimizin meleklerini bagislasin ♥♥♥

harika yaa sizin haberlerinizi duydukça daha da heyecanlanıyorum her seferinde kendi bebeğimin kalp atışı gibi seviniyorumve sabırsızlanıyorum ALLAHIM BEBEKLERİMİZİ YARATTIĞI HER ŞERDEN MUHAFAZA ETSİN İNŞALLAH ÖMÜRLERİ BOYUNCA...

ooooffff yaaaaa inanmıyorum çok üzgünüm..
geçmiş olsun

ama başka bir doktora daha göstermeni tavsiye ederim bende,nolur nolmaz..
olmayan şeyler değil bunlar..

İkiz olursa yuksek olur diye biliyorum bende ama 2. Ayı bitiriyorsun yuksek olması normal değilmi?yinede en iyi yorumu doktorun yapar hayırlısı olsun

Cok üzüldüm Allah sabır versin daha once düşüklerin olmus genetik testlerini yaptirmismiydin?neden oluyormuş belli değilmi?

cnm benim ne desem dilin sustuğu yerdeyim. çokçok gemiş olsun çok üzüldüm . hayırlısı il ebi sonraki bu acını sevince dönüştürür inş allahtan umut kesilmez

dediğin doğru bende inanmadım tam üç dr. gittim hepsi aynı şeyi söyledi.zaten geçen hafta kalp atışlarını duyuyorduk bugün hiçbirşey yok

sağol ben bütün testleri yaptırdım hiçbir sorun yok neden düştüğünü bilemiyoruz

sağol üç dr. gittim hepsi aynı şeyi söyledi kalp atışları durmuş

sağol ben bütün testleri yaptırdım hiçbir sorun yok neden düştüğünü bilemiyoruz

dediğin doğru bende inanmadım tam üç dr. gittim hepsi aynı şeyi söyledi.zaten geçen hafta kalp atışlarını duyuyorduk bugün hiçbirşey yok

yaa tüm testler temiz,bişey yok deniyor..
peki kurban olduğum Allah'ım neden oluşuyo bu tekrarlayan düşükler böyle? oooffff inan çok üzüldüm,bu haberlere en az kendim kadar üzülüyorum ne desek boş onuda biliyorum..
2. mi oluyor bu senin canım?

ay canım benim ne diyeceğimi bilemedim inşallah hemencik hamile kalırsın tekrardan genetik testlerini de ihmal etme ilk düşüğün değilmiş sanırım dualarım seninle inşallah kaybettiğin bebeklerin cennette şefaatcin olurlar.her şerde bizim göremediğimiz hayırlar saklıdır kendini fazla üzme lütfen yıpratma güçlü olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…