- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
Kızlarr dün gece kahverengi akıntım oldu birkaç defa tekrarlayınca acile gittik eşimle..Doktor bebeğime baktı şükür bir sorun yok.1 tane iğne verdi birde progestan yazdı.Yalnız kan sonçlarım hemen çıkmadığı için doktora gösteremedim beta hcg.me baktılar ve 144.000 civarı çıkmış..Laborutuvardaki kadın çok yüksek diyince endişelendim bi fikriniz var mı kızlar yüksek mi yada yüksek olunca ne olurki?
ayy hele ben yorgunluk uykusuzluk baş ağrısıda yapıyo bende. Iş güç yok gözümde şimdi olsada uzansam peteğin köşesinde :)
selam kızlar
bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmmm...baştan popoya 5,27 mm olmuş.
anlatılmaz bir duyguymuş bu senin içinden başka birine ait kalp atışlarının duyulması...o kadar güçlüydü ki hiç susmasın istedim.
selam kızlar
anlatılmaz bir duyguymuş bu senin içinden başka birine ait kalp atışlarının duyulması...o kadar güçlüydü ki hiç susmasın istedim.
canım öncelikle qeçmiş olsun..
sen kesenin içinde bebeği qörmüşmüydün?
fazla yüksek olunca dış qebelik diye duymuştum ben:26:
ama belki senin ikiz falandır ondan da bu kadar yükselmiş olabilir:26:
ben gittim ama durum çok kötü bebeğimin kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj olucam.bu defa çok umutluydum ama yine olmadı.inşallah sizin iyi haber olur
ben gittim ama durum çok kötü bebeğimin kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj olucam.bu defa çok umutluydum ama yine olmadı.inşallah sizin iyi haber olur
böyle değişik çok kıyafet var..
bende alcam bir iki tane kesin
Eki Görüntüle 845622 Eki Görüntüle 845621 Eki Görüntüle 845620 Eki Görüntüle 845619 Eki Görüntüle 845616 Eki Görüntüle 845617 Eki Görüntüle 845618
Kızlarr dün gece kahverengi akıntım oldu birkaç defa tekrarlayınca acile gittik eşimle..Doktor bebeğime baktı şükür bir sorun yok.1 tane iğne verdi birde progestan yazdı.Yalnız kan sonçlarım hemen çıkmadığı için doktora gösteremedim beta hcg.me baktılar ve 144.000 civarı çıkmış..Laborutuvardaki kadın çok yüksek diyince endişelendim bi fikriniz var mı kızlar yüksek mi yada yüksek olunca ne olurki?
canım çok üzüldüm geçmiş olsunben gittim ama durum çok kötü bebeğimin kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj olucam.bu defa çok umutluydum ama yine olmadı.inşallah sizin iyi haber olur
canım çok üzüldüm geçmiş olsun
boşuna ümitlendirmek istemiyorum ama bi arkadaşıma bi doktor böyle söylemiş kürtaj yapmamız lazım demiş o da 4 seneden sonra buldu inanmak istememiş başka bir doktora gitmiş ve bebek yaşıyormuş aslan gibi bu yvrucak demiş doktor çok sinirlenmiş şimdi doğdu bebeği ve maşallah çok da sağlıklı uzun lafın kısası kürtaj olmadan önce bi doktora daha gitsen diyorum
selam kızlar
İkiz olursa yuksek olur diye biliyorum bende ama 2. Ayı bitiriyorsun yuksek olması normal değilmi?yinede en iyi yorumu doktorun yapar hayırlısı olsunKızlarr dün gece kahverengi akıntım oldu birkaç defa tekrarlayınca acile gittik eşimle..Doktor bebeğime baktı şükür bir sorun yok.1 tane iğne verdi birde progestan yazdı.Yalnız kan sonçlarım hemen çıkmadığı için doktora gösteremedim beta hcg.me baktılar ve 144.000 civarı çıkmış..Laborutuvardaki kadın çok yüksek diyince endişelendim bi fikriniz var mı kızlar yüksek mi yada yüksek olunca ne olurki?
Cok üzüldüm Allah sabır versin daha once düşüklerin olmus genetik testlerini yaptirmismiydin?neden oluyormuş belli değilmi?ben gittim ama durum çok kötü bebeğimin kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj olucam.bu defa çok umutluydum ama yine olmadı.inşallah sizin iyi haber olur
canım çok üzüldüm geçmiş olsun
boşuna ümitlendirmek istemiyorum ama bi arkadaşıma bi doktor böyle söylemiş kürtaj yapmamız lazım demiş o da 4 seneden sonra buldu inanmak istememiş başka bir doktora gitmiş ve bebek yaşıyormuş aslan gibi bu yvrucak demiş doktor çok sinirlenmiş şimdi doğdu bebeği ve maşallah çok da sağlıklı uzun lafın kısası kürtaj olmadan önce bi doktora daha gitsen diyorum
İkiz olursa yuksek olur diye biliyorum bende ama 2. Ayı bitiriyorsun yuksek olması normal değilmi?yinede en iyi yorumu doktorun yapar hayırlısı olsun
Cok üzüldüm Allah sabır versin daha once düşüklerin olmus genetik testlerini yaptirmismiydin?neden oluyormuş belli değilmi?
ooooffff yaaaaa inanmıyorumçok üzgünüm..
geçmiş olsun
ama başka bir doktora daha göstermeni tavsiye ederim bende,nolur nolmaz..
olmayan şeyler değil bunlar..
sağol üç dr. gittim hepsi aynı şeyi söyledi kalp atışları durmuş
sağol ben bütün testleri yaptırdım hiçbir sorun yok neden düştüğünü bilemiyoruz
dediğin doğru bende inanmadım tam üç dr. gittim hepsi aynı şeyi söyledi.zaten geçen hafta kalp atışlarını duyuyorduk bugün hiçbirşey yok
ay canım benim ne diyeceğimi bilemedim inşallah hemencik hamile kalırsın tekrardan genetik testlerini de ihmal etme ilk düşüğün değilmiş sanırım dualarım seninle inşallah kaybettiğin bebeklerin cennette şefaatcin olurlar.her şerde bizim göremediğimiz hayırlar saklıdır kendini fazla üzme lütfen yıpratma güçlü olmaya çalışdediğin doğru bende inanmadım tam üç dr. gittim hepsi aynı şeyi söyledi.zaten geçen hafta kalp atışlarını duyuyorduk bugün hiçbirşey yok
İkiz olursa yuksek olur diye biliyorum bende ama 2. Ayı bitiriyorsun yuksek olması normal değilmi?yinede en iyi yorumu doktorun yapar hayırlısı olsun
canım ultrasonda gördüm tek bebeğim bugün kendi doktorumla görşücem inşallah bir sorun yoktur.
Canim genelde ilk gebelik testlerinde yapiliyor ya bu test...
Genel olarak oldukca dusuk deger oluyor...
Ilk defa yaptirdigini dusunmus olabilir laboratuardaki kadin....
Senin degerlerin haftana gore olmasi gerektigi degerlerde ....
Endiselenmeni gerektirecek bir durum soz konusu dahi degil canim
Netten de bakabilirsin deger araliklarina
İnşallah öyledir canım ya moralimi bozdu evet baktım netten normal görünüyor.
sen yüreğini ferah tut kötü şeyler getirme aklına bence yüksek çıkınca ikiz olma ihtimali var ayrıca hastanelere göre değerler de değişebiliyor herşeyin güzel olucağınan inan canım
Keşke öyle olsa ama maalesef ikiz değil tatlım.Teşekkür ederim çok :))
canım öncelikle qeçmiş olsun..
sen kesenin içinde bebeği qörmüşmüydün?
fazla yüksek olunca dış qebelik diye duymuştum ben:26:
ama belki senin ikiz falandır ondan da bu kadar yükselmiş olabilir:26:
gördüm canım bebeğimide gördüm kalp atışını da duydum Allah'a şükür.Sanırım laborantın abartması yani inşallah öyledir.Bugün sorucam doktoruma..