Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum canımbu benim ikinci hamileliğim umarım diyer arkadaşlardanda bugün güzel haberler alırızHosgeldin sen buraya yaz bı gun icin diger topige gitme cok az hamile gunünü tamamlar
27. Hafta cok gecmis benim ilk bebgim 11. Haftada ikili test icin gittigimde esım doktor a erkekli demişti o da net bı sekilde hayır demişti sonrada daha belli degil 2 hafta sonra söylerim demişti ama biz anlamıştık kız oldugnu 13. Haftada kız demişti 2. Bebeğimde 15. Haftada erkek oldugnu söylemişti bakalım bu ne zaman belli olacak
Karin ağrılar normal rahim buyudukce olur gecen gun banada oldu agriyla birlikte surekli akıntım varmış gibi oluyordu
Cok kucuk oldug icin duyulmuyor bidahaki sefere insallah büyümüş olcak o aman güm güm duyarsın
yaa kızlar ben sürekli uyumak uzanmak istiyorum evden çıkmak istemiyorum hiç bişe yapasım yok.. çalıştığım için çok zorlanıyorum keşke diyorum şuan da evde olsaydım pijamalarımla otursaydım kadın proğramlarını izleseydim inanılmaz bir uyuşukluk var üstümde
Doktora gidicek bütün annelerden güzel haberler gelir inşallllaaaaahhhhh......
Ben dün gitmiştim kalp atışını duyamadık 10 gün sonra tekrar çağırdı bende 10 gün duramıycam hem doktorun tavırlarıda pek hoşuma gitmedi öğleden sonra başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
maşallah canım o zaman ben de bebe yağı kullanmaya başlıyayımhoşbuldum:))evet keseyi gördük biz çok şükür 1 cm dedi doktor kalp atışları için de pazartesi inşallah.. kaşıntılara gelince de bebe yağını normalde de kullanırım ben zaten tüylenme yapmıyo ama badem yağı için aynı şeyi diyemiycem ciddi kıllanma yapıyo ben zaten ara ara kaşlarımda boşluklar felan var oraya sürüyorum saçlarıma felan da bakım yapıyorum badem yağı ile ama ciltte ciddi kıllanma yapar bence..
[sıze=3]aaay bende bende..
Bende diyorum onları..[/sıze]
evde ev hanımları da 24 saat kadın programı izliyo snki tatlım yemek bulaşık ütü temizlik hamile olunca ev işleri tatil olmuyor maalesef en çok da yemek yapmak zoruma gidiyor walla annem yakınımda olsa da biraz destek olsa keşkeyaa kızlar ben sürekli uyumak uzanmak istiyorum evden çıkmak istemiyorum hiç bişe yapasım yok.. çalıştığım için çok zorlanıyorum keşke diyorum şuan da evde olsaydım pijamalarımla otursaydım kadın proğramlarını izleseydim inanılmaz bir uyuşukluk var üstümde
2014'ün güzel anneleri hangi doktorlara gidiyorsunuz?? hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Kızlar bu hamileleik takvimleri çok hızlımı gelişiyor banamı öyle geldi.
Bir baktım ben 7 haftalık olmuşum şaşırdım
Kızlarr dün gece kahverengi akıntım oldu birkaç defa tekrarlayınca acile gittik eşimle..Doktor bebeğime baktı şükür bir sorun yok.1 tane iğne verdi birde progestan yazdı.Yalnız kan sonçlarım hemen çıkmadığı için doktora gösteremedim beta hcg.me baktılar ve 144.000 civarı çıkmış..Laborutuvardaki kadın çok yüksek diyince endişelendim bi fikriniz var mı kızlar yüksek mi yada yüksek olunca ne olurki?
Ben de topu topu 300 gr. aldım ama bildiğin hafiften şişti karnım ))))) Oleeeeeeeeeeeeeeeey o zaman.Br tek bende değilmiş
belinaymine 10.30da gidecekti.Haydi iyi haberlerle gelir umarım.....
Adet sancısı gibi ağrılar başladı yine.Alttan alttan ağrıyor ))
Benim de 15.30.....Rabbim gzel haberlerini alayım da döneyim inşallaaaaah......
Eki Görüntüle 845612
HAYIRLI CUMALAR ANNELERRR...
Bebeğimin cinsiyeti belli olunca bu cici takımdan kuzuma örücem
fotoğrafçılıkla ilqileniyorum kuzuma qiydirip qiydirip çekerim