Güzel haberlerinizi bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz) Hadi zıplatın bzi mutluluktaaaaaaan
belinaymine şu anlarda kontrolde.Umuyorum güzel haberlerle gelir
Bende yarin ilk gidicem kizlar. Ve ilk bebegimi kaybettgm icin bende cok korkuyorummm.
Umarim kotu bsey duymayiz. Cuma saati giriyor cok dua edelim kizlarr
bizden önce sen varsın canım benim...bugün...saat 3 gibi
hadi bakalım
Bende yarin ilk gidicem kizlar. Ve ilk bebegimi kaybettgm icin bende cok korkuyorummm.
13.15 de canim once sen mujdeli haberleri vereceksin insallah :)
bizde çok korkuyoruz :18: yarın çok kontrolü olucak anne var..
evet,senden yarım saat kadar önce benim kontrol..
ooofff şimdiden kalbim deli gibi..
Vallahi kalbim pıt pıt.Kalkıp gideceğim şimdi nerdeyse
pufpuff bu arada eti puflarımı aldııııııım bir güzel yedim sayende
hoşbulduk canımm ben de bugün tam 7 haftalık oldu biz pazartesi gidecez kalp atışları için 5.5 haftalık ta gitmiştim ilk doktora bir hafta 10 gün sonra kalp atışlrı için gel dedi çok heyecanlıyım pazartesiyi iple çekiyorum.. benim de kaşıntılarım hafiften var duştan sonra felan bebe yağı sür nemlendir sık sık cildini..Hosgeldin canim amiinn.benim de ilk ve 6+2 yiz :)
ayy gidin gidin habersiz bırakmayın bizibende cok korkuyordum gördüm bebeşi rabbim kucağımıza almayı nasip eder ben artık yavaş yavaş kıyafetlere bakıcam dayanamıyorum
Hosgeldin canim amiinn.benim de ilk ve 6+2 yiz :)
ooooy naptın?daha çok erken değil mi kızAllah iyiliğini versin
gerçi bende zor tutuyorum kendimi ama tutucamda..cinsiyet öğrenene dek bişeycik almak yok!aldırmıyorumda kimseye..
ooooy naptın?daha çok erken değil mi kızAllah iyiliğini versin
gerçi bende zor tutuyorum kendimi ama tutucamda..cinsiyet öğrenene dek bişeycik almak yok!aldırmıyorumda kimseye..
aramıza hoşgeldin canım benim de pazartesi randevum daha keseyi bile göremedim inşallah müjdeli haberlerimizi arka arkaya duyarız canım sen keseyi gördün mü?hoşbulduk canımm ben de bugün tam 7 haftalık oldu biz pazartesi gidecez kalp atışları için 5.5 haftalık ta gitmiştim ilk doktora bir hafta 10 gün sonra kalp atışlrı için gel dedi çok heyecanlıyım pazartesiyi iple çekiyorum.. benim de kaşıntılarım hafiften var duştan sonra felan bebe yağı sür nemlendir sık sık cildini..
Kızlaaaaaar hadi bakalım ben duş vs. anca hazırlanırım yavaş yavaş.Umuyorumki güzel haberler veririm size dönüşte :18: Dikkat edin kendinizeeee
aramıza hoşgeldin canım benim de pazartesi randevum daha keseyi bile göremedim inşallah müjdeli haberlerimizi arka arkaya duyarız canım sen keseyi gördün mü?
bebe yağı tüylenme yapmaz mı canım ben de çok korkuyorum çatlaklardan doktorlar buğday özlü krem kullanın diyor ama ben çatlak da tüy de istemiyorum
Kızlaaaaaar hadi bakalım ben duş vs. anca hazırlanırım yavaş yavaş.Umuyorumki güzel haberler veririm size dönüşte :18: Dikkat edin kendinizeeee