2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yaa kızlar ben sürekli uyumak uzanmak istiyorum evden çıkmak istemiyorum hiç bişe yapasım yok.. çalıştığım için çok zorlanıyorum keşke diyorum şuan da evde olsaydım pijamalarımla otursaydım kadın proğramlarını izleseydim inanılmaz bir uyuşukluk var üstümde

Biliyorum canımbu benim ikinci hamileliğim umarım diyer arkadaşlardanda bugün güzel haberler alırız

aaay bende bende..
bende diyorum onları..

Doktora gidicek bütün annelerden güzel haberler gelir inşallllaaaaahhhhh......

Ben dün gitmiştim kalp atışını duyamadık 10 gün sonra tekrar çağırdı bende 10 gün duramıycam hem doktorun tavırlarıda pek hoşuma gitmedi öğleden sonra başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

Slm kızlar ben de haziran annesi olacağım inş 15 kasım da kalbini dinleyeceğim bebeğimin çok heyecanlı ve mutluyum . Tüm anne adaylarının hayırlısı ve sağsalim bebeklerini kucaklarını almaya nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

inşallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışlarını umarım güzel haberler alırsın..

maşallah canım o zaman ben de bebe yağı kullanmaya başlıyayım

2014'ün güzel anneleri hangi doktorlara gidiyorsunuz?? hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

Kızlar bu hamileleik takvimleri çok hızlımı gelişiyor banamı öyle geldi.

Bir baktım ben 7 haftalık olmuşum şaşırdım

evde ev hanımları da 24 saat kadın programı izliyo snki tatlım yemek bulaşık ütü temizlik hamile olunca ev işleri tatil olmuyor maalesef en çok da yemek yapmak zoruma gidiyor walla annem yakınımda olsa da biraz destek olsa keşke

Kızlarr dün gece kahverengi akıntım oldu birkaç defa tekrarlayınca acile gittik eşimle..Doktor bebeğime baktı şükür bir sorun yok.1 tane iğne verdi birde progestan yazdı.Yalnız kan sonçlarım hemen çıkmadığı için doktora gösteremedim beta hcg.me baktılar ve 144.000 civarı çıkmış..Laborutuvardaki kadın çok yüksek diyince endişelendim bi fikriniz var mı kızlar yüksek mi yada yüksek olunca ne olurki?

canım öncelikle qeçmiş olsun..
sen kesenin içinde bebeği qörmüşmüydün?
fazla yüksek olunca dış qebelik diye duymuştum ben:26:
ama belki senin ikiz falandır ondan da bu kadar yükselmiş olabilir:26:

HAYIRLI CUMALAR ANNELERRR...
Bebeğimin cinsiyeti belli olunca bu cici takımdan kuzuma örücem
fotoğrafçılıkla ilqileniyorum kuzuma qiydirip qiydirip çekerim

ben gittim ama durum çok kötü bebeğimin kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj olucam.bu defa çok umutluydum ama yine olmadı.inşallah sizin iyi haber olur

selam kızlar

bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmmm...baştan popoya 5,27 mm olmuş.
anlatılmaz bir duyguymuş bu senin içinden başka birine ait kalp atışlarının duyulması...o kadar güçlüydü ki hiç susmasın istedim.

slm kızlar 24 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim, 2 yaşında bi kızım var, 7+2 haftalık 2.bebeğime hamileyim, antalyada yaşıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…