2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben gittim ama durum çok kötü bebeğimin kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj olucam.bu defa çok umutluydum ama yine olmadı.inşallah sizin iyi haber olur

Canım Allah sana sağlık versin, umarım bir daha o acıyı yaşamak nasip etmez. Kendine dikkat et, üzülme diyeceğim ama nasıl bir duygu olduğunu çok iyi anlayabiliyorum, atlatacaksın inşallah

zuhal'im
Çok sağol canım arkadaşım...

ama korkuyorum, hemde çoooooook fazla korkuyorum..
geçmişi,sebepleri biliyosun

yarın kontrolüm var,2.kontrol kalbim deli gibi..
dua et n'olur..

Hiç sıkma canını benim de geçmişim pek parlak değil maalesef ama bu kez güzel gidiyoruz bakalım kısmetse herşey yoluna girecek :)

Hiç sıkma canını benim de geçmişim pek parlak değil maalesef ama bu kez güzel gidiyoruz bakalım kısmetse herşey yoluna girecek :)

aaaay canım ya..umarım öyle olur..

kızlar bir sorum olacak,kalp atışlarını kacıncı haftalarda gördünüz acaba

korkulu rüyamız,sorumuz : kalp atışını ne zaman duyucaz? ooofffff..

benim bu altı olmuştu diğer beş tanesi düştü bununda kalp atışları durdu.bu gidişle ben hiç anne olamıycam.çünki artık yaşımda var ilerledi

öyle düşünme ablacım,lütfen..eminim sende okuyor duyuyorsundur Allah zamanı gelince veriyor..yaşa başa bakılmıyor ki..hem sorununuz yoksa,testler herşey temizse sabretmek lazım demekki sadece..

ben 6+6 duydum canm kalp atısnı 5 haftamda keseyi gördüm inşallah atışı devam eder sizde nasip eder rabbim

dediğin doğru bende inanmadım tam üç dr. gittim hepsi aynı şeyi söyledi.zaten geçen hafta kalp atışlarını duyuyorduk bugün hiçbirşey yok
canım çok üzüldüm elimizden bişey gelmiyo maalesef..
kendini bırakma hayata sımsıkı sarıl tüm testlerini yaptır ve öncelikle iyi bir doktor bul canım inşallah acılarını unutacaksın, inşallah sen de bebişini alıcaksın kucağına..

Sanirim kalp atislariin gorulmesi dollenme zamaniyla alakali.ikisi de 6haftalik hamilelerde erken dollenme olaninki daha once duyulur

keseyi bende bugun gördümde tek aklımda olan kalp atışları şu 1 haftayı bi atlatsam yeter stres yapmıyım diyorum ama olmuyo

cnm iyi düşün iyi olsun kötü şeyler aklına getirme sakın stres elbette olur kuşkuyu beraberinde getirir hemde . Allahım dualarımızı kabul etsin benimde 15 gün var kalbinin sesini dinlemeye allahım sağsalim ulaştırır inş cümlemizi

amin cümlemizin inşallah,baş ağrısı cekiyomusunuz benım 6-7 gundur var ılac almadım ınat ettım bılmıyodum gebelıgımı dun öğrenınce hiç almam bundan sonra ama dayanamıyorum

amin cümlemizin inşallah,baş ağrısı cekiyomusunuz benım 6-7 gundur var ılac almadım ınat ettım bılmıyodum gebelıgımı dun öğrenınce hiç almam bundan sonra ama dayanamıyorum

evet cnm çekiyorum iki gün hiç geçmedi sinizüt var oda tetikliyormus meğer . Ama başağrıları fazla olursa bebek için zararlıymış korkutmak gibi olmasın düşük ihtimali varmış .

cnm , benim sadece sabahları kalktığımda az miğdem bulanıyor.onun için de yanıma tuzlu kraker ve leblebi koyuyorum.yataktan kalmadan miğdemi bastırsın diye ağzıma atıyorum..

Sağol canım cevabın için. Benim midemdekilerin azıcığı bile eksilse hemen kaynamaya başlıyor. Hep bir şeyler yemem gerekiyor. Öyle çok yersem de ohoooo kiloları naparız

canını sıkma normal başağrısı bende de hep olur ilaç almıyorum çok çok dayanamazsam parol veya minoset alıyorum dr verdi tabi. sordum zararı yok dedi.sakın aklına kötü şeyler getirme :) şifa versin rabbim tez zamanda

Sağol canım cevabın için. Benim midemdekilerin azıcığı bile eksilse hemen kaynamaya başlıyor. Hep bir şeyler yemem gerekiyor. Öyle çok yersem de ohoooo kiloları naparız

canım ya benim ilk hamileleiğimde öle idi.tam 20 kilo almıştım.ama 1 senede verdim.hep bir şeyler yemek istiyordum... bunda daha öle olmadım..çünkü araya grip falan girdi.iştahım kaçtı halen daha tam iyileşemedim.ondan iştahım yok...doğumdan sonra psikolojim kilolardan dolayı çok bozulmuştu.emziriyorum diye rejim yapamıyordum..tam ilk kiloma döndüm hooop gene hamileyim..inşallah bu sefer boğazıma hakim olabilirm

Haha çok güldürdün beni Kilo vermeye o kadar uğraşıp, tam verince yine hamile kalmak... Kilo konusunda çok takıntılıyım ben Henüz kilo almadım ama bu boğaz beni korkutuyor Yemesem midem kaynıyor, yesem kendimi davul gibi hissediyorum, hemen şişkinlik oluşuyo. off çok değişik duygular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…