2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ben ev hanımları 24 saat kadın programları izliyor demiyorum canım sadece ben bunları yapmak istiyorum diyorum lafı hemen başka yöne çekme istersen.. çalışan bayanlar ne yapsın peki ev işleri temizlik ayrıca kurumun işleri saat 8 den 5 e kadar masa başısın uyumak istersen uyuyamazsın miden bulansa dinlenemezsin biz napalım.. ayrıca eve git yemek bulaşık ütü temizlik de cabası yaaaa

benim sabah saat: 10:30 da inşallah güzel haber alırız bende çok heyecanlıyım.benim yaşımda var.38 yaşındayım daha önce 5 kere düşük yaptım.bunu da kaybederim diye çok korkuyorum
Allah korusun cnm kötü şeyler getirme aklına Hayırlısıyla sağlıklı doğum yaparsın
Kızlar benim bebeğim kesede göründükalp atışlarında gördük ama duyamadıkçok derindenmiş pat bidaha gidicem inşallah ozandan duyarız

ne kadarklık cnmsenin

benim bu altı olmuştu diğer beş tanesi düştü bununda kalp atışları durdu.bu gidişle ben hiç anne olamıycam.çünki artık yaşımda var ilerledi

hayır canım yanlış anlama ben senin işin kolay benimki zor falan demedim kadın olmak hertürlü zor Allah hepimize kolaylık versin

arkadaşlar hamilellk döneminde baş ağırırmı ? Bilgisi olan varmı:44:

evet ağrıması normalmiş,benim de ağrıyor araştırmıştım biraz,damarlar genişliyormuş sebebi buymuş sabredecez napalım vucudumuz değişiyor doğuma hazırlıyor bizi

basım dönuyor benımde enteresan bicimde,
progstoron kullanıyorum ılac olarak ondna sanırım.

su3 ayı saglıkla bi atlatsaydık insallah, ikili testi vs.
guzel olacaktı..
cok sukur artık bulantım olmuyor kızlar ama oyle herseyı yıyemıyorum.

çok iyi yaparsın canım hadi bekliyoruz hayırlı haberlerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…