- 26 Nisan 2008
- 198
- 16
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok güzel bi haber..
günün ilk güzel haberi hatta..
maşallah
evde ev hanımları da 24 saat kadın programı izliyo snki tatlımyemek bulaşık ütü temizlik hamile olunca ev işleri tatil olmuyor maalesef en çok da yemek yapmak zoruma gidiyor walla annem yakınımda olsa da biraz destek olsa keşke
Allah korusun cnm kötü şeyler getirme aklına Hayırlısıyla sağlıklı doğum yaparsınbenim sabah saat: 10:30 da inşallah güzel haber alırız bende çok heyecanlıyım.benim yaşımda var.38 yaşındayım daha önce 5 kere düşük yaptım.bunu da kaybederim diye çok korkuyorum
Kızlar benim bebeğim kesede göründükalp atışlarında gördük ama duyamadıkçok derindenmiş pat bidaha gidicem inşallah ozandan duyarız
canım çok üzüldüm geçmiş olsun
boşuna ümitlendirmek istemiyorum ama bi arkadaşıma bi doktor böyle söylemiş kürtaj yapmamız lazım demiş o da 4 seneden sonra buldu inanmak istememiş başka bir doktora gitmiş ve bebek yaşıyormuş aslan gibi bu yvrucak demiş doktor çok sinirlenmiş şimdi doğdu bebeği ve maşallah çok da sağlıklı uzun lafın kısası kürtaj olmadan önce bi doktora daha gitsen diyorum[/a
allah hayırlısını versin inşallah diyecek bişey yok biliyorum ama rabbimin takdiri işte şükretmekten başka bişey yapamayız tabiyki üzülecen ama işte ne diyelim allah sabır versin sana ve eşine
İkiz olursa yuksek olur diye biliyorum bende ama 2. Ayı bitiriyorsun yuksek olması normal değilmi?yinede en iyi yorumu doktorun yapar hayırlısı olsun
canım ultrasonda gördüm tek bebeğim bugün kendi doktorumla görşücem inşallah bir sorun yoktur.
İnşallah öyledir canım ya moralimi bozdu evet baktım netten normal görünüyor.
Keşke öyle olsa ama maalesef ikiz değil tatlım.Teşekkür ederim çok :))
gördüm canım bebeğimide gördüm kalp atışını da duydum Allah'a şükür.Sanırım laborantın abartması yani inşallah öyledir.Bugün sorucam doktoruma..
hayırlısı olsun tek ya da ikiz sağlıklı olsun da canım bana bile doktor geçenlerde 8. haftasında ikiz ama biri bozulmuş dedi başka bi doktora gittik o ikiz değil bağlantı öyle görünmüş olabilir dedi insan tedirgenleşiyo anne adayı kalbini ferah tutarsa herşey yolunda olur Allah'ın izniyle herşen en hayırlısı olsun bizlere
Bazen doktor yorumları da farklı olabiliyor bu konuda Prof. Cok iyi bı doktora gitmen gerekiyorsağol ben bütün testleri yaptırdım hiçbir sorun yok neden düştüğünü bilemiyoruz
yaa tüm testler temiz,bişey yok deniyor..
peki kurban olduğum Allah'ım neden oluşuyo bu tekrarlayan düşükler böyle? oooffff inan çok üzüldüm,bu haberlere en az kendim kadar üzülüyorumne desek boş onuda biliyorum..
2. mi oluyor bu senin canım?
Arkadaşlar hamilellk döneminde baş ağırırmı ? Bilgisi olan varmı:44:
Arkadaşlar hamilellk döneminde baş ağırırmı ? Bilgisi olan varmı:44:
ilk haftalarda başağrısı yaşayanlar oluyor. Endişelenme canım
canim normalden fazla uyuyosan oluyo sanirim. Bnm de bi kac gundur uykudan uyaninca cok agriyo basim
daha olacak o zaman benim . Ama bebeğimi kucağımda düşündümde az kaldı diyorum :)
hayır canım yanlış anlama ben senin işin kolay benimki zor falan demedim kadın olmak hertürlü zor Allah hepimize kolaylık versinben ev hanımları 24 saat kadın programları izliyor demiyorum canım sadece ben bunları yapmak istiyorum diyorum lafı hemen başka yöne çekme istersen.. çalışan bayanlar ne yapsın peki ev işleri temizlik ayrıca kurumun işleri saat 8 den 5 e kadar masa başısın uyumak istersen uyuyamazsın miden bulansa dinlenemezsin biz napalım.. ayrıca eve git yemek bulaşık ütü temizlik de cabası yaaaa
arkadaşlar hamilellk döneminde baş ağırırmı ? Bilgisi olan varmı:44:
ben de şu mide kaynamasından rahatsızım. Ama hiç şikayet etmiyorum. O iyi olsun da, katlanırım elbet.
çok iyi yaparsın canım hadi bekliyoruz hayırlı haberlerini..Doktora gidicek bütün annelerden güzel haberler gelir inşallllaaaaahhhhh......
Ben dün gitmiştim kalp atışını duyamadık 10 gün sonra tekrar çağırdı bende 10 gün duramıycam hem doktorun tavırlarıda pek hoşuma gitmedi öğleden sonra başka doktora gitmeyi düşünüyorum.