Ben face sayfasina yazdim burdan msj yazamiyorum
face sayfasının linki nedir?
Merhaba Arkadaşlar
sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.
İnsan "Anne" olacağını duyunca bu hissi yaşayan herkes ile konuşmak bu duyguyu paylaşmak istiyor.
Asla anne olmaya hazır olmam sanıyordum. Meğer varlığını duymak bile kalbimi, beynimi bedenimi hazırlamaya yetiyormuş.
Tahmini bebeğimin hayatımıza renk katma tarihi 20 Haziran..Umarım Allah benim ve sizlerinde sağlıklı, hayırlı kucağımıza almayı nasip eder.
senin için dua etmiştim canım inşallah bi yakını yardımına koşar diye elhamdülillah
Şehir neydi? :)
Listeyi yapacak arkadaşıma mesaj göndermek istedim.Ama henüz yeni üye oldğum için gönderemiyorum.Bilgilerim buradan yazayım ?
28 yaşındayım.İlk bebeğimiz.Antakyada yaşıyorum.Tahmini doğum 02-06-2014...
bende özel mesaj gönderemedim.bilgilerimi paylaşayım.
38 yaşındayım.daha önce 5 düşük yaptım.bu ilk bebeğim olacak.tekirdağda yaşıyorum.tahmini doğum 20-06-2014
Canlarim hastaneden geliyorum
Bebegimin kesesini gördük
Dr herşey yolunda yerleşme kanaması olmuştur dedi :)
20 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.. düşük riskim falan yokmuş cok sevindim Allaha şükürler olsun ♥
Rabbim hepimize burda mutlu haberler paylaşmayı nasip etsin ♥
amin canım yaaa inan çok sevindimCanlarim hastaneden geliyorum
20 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.. düşük riskim falan yokmuş cok sevindim Allaha şükürler olsun ♥
amin canım yaaa inan çok sevindim
dün gece korkuttun bizi ama haberler harika darısı başımıza kesenin içinde bebek görülüyor muydu?
Guzel hbr :) korkuttun bizi :)
yehuuuuu güzel bi habere ihtiyacımız vardı bugün
kötü bi haber aldık malum
canımmmm çok sevindim,darısı umarım kalp atışlarına :13:
sana geçmez şimdi 20 gün...
Tekurdag merkezde misiniz ?
Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo
maşaallah bulantının kalp atışlarıyla başladığını bilmiyordum bak öğrenmiş oldum ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIMArkadaşlar bende doktordan geldim kalp atışlarını duyamadık ama doktor kese gelişmiş dedi.10 gün sonra tekrar gidicez .Mide bulantım yok dedim mide bulantısı kalp atışlarıyla başlar dedi.tabi bazısında hiçte olmayabilir dedi.
Şuan için herşey yolunda çok şükür hafif lekelenmem olmuştu pazartesi onuda söyledim çok normal kırmızı ve parça parça olmadan herhengibir ilaca gerek yok dedi.
Benden haberler bukadar
Arkadaşlar bende doktordan geldim kalp atışlarını duyamadık ama doktor kese gelişmiş dedi.10 gün sonra tekrar gidicez .Mide bulantım yok dedim mide bulantısı kalp atışlarıyla başlar dedi.tabi bazısında hiçte olmayabilir dedi.
Şuan için herşey yolunda çok şükür hafif lekelenmem olmuştu pazartesi onuda söyledim çok normal kırmızı ve parça parça olmadan herhengibir ilaca gerek yok dedi.
Benden haberler bukadar
aslen tekirdağlıyım ama çorluda oturuyorum
Aaa cok guzellcanim senin en son kan degerin neydi ne zamandi.
amin canım yaaa inan çok sevindim
dün gece korkuttun bizi ama haberler harika darısı başımıza kesenin içinde bebek görülüyor muydu?
yehuuuuu güzel bi habere ihtiyacımız vardı bugün
kötü bi haber aldık malum
canımmmm çok sevindim,darısı umarım kalp atışlarına :13:
sana geçmez şimdi 20 gün...
Guzel hbr :) korkuttun bizi :)
evet evet bunu bende merak ediyorum?
bebek varmıydı göründü mü kesede Cleopatra'cım?