peki kesenin içinde bebeği gördünüz mü canım?bende kesede bebekte görünmemişti,o yüzden 7.haftanın sonundan sonra beklemeye gerek yok denmişti (zaten sonra kendiliğinden düşük oldu)
Allah korusun,sen duyarsın inş..
bak burayıda incele..
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-204927.html
Akşam bulantı için hastaneye gittim serum verceklerdi
Dr bebeğin kalp atışında sorun var dedi sabah detaylı ultrasona girdim
Pazar günü küt küt atan minik kalp artık tek çizgi ve dıııt
Artık yok kürtaj mı olcam ilaç mi vercek off
Bende ozel mesaj gonderemiyorum 27 yasindayim ilk bebegim olacak Allah kismet ederse 19 haziran beklenen dogum vanda yasiyorum benide ekler misiniz
Eklendi listeye
kızlar günaydın
ben sabahları çok acıkıyorum artık
kızlar bebeğimin kalp atışlarını 9. haftada duycm böyle geç duyan varmı.:26:
canım hiç korkma anladığım kadarıyla sen 7. haftada gitmişşin şimdi gitsende muhtemelen duyarsın ama doktorun emin olmak istemiştir. ben gittiğimde karından baktı göremedi alttan baktı gördü sende görürsün inşallah canım kalbini ferah tut. giderken idrara sıkışık git daha iyi görünür
Özel msj ile bilgilerinizi iletmenizi rica ederim
Ben face sayfasina yazdim burdan msj yazamiyorum
aaa öylemı cnm bunu bılmıyodum çok tşkr edrm ayrıca vajinal ultrasn bebeğe zaralımı düşük riski çokmu sızcevajınlden bakmk ıstrse korkyrm
Özel msj ile bilgilerinizi iletmenizi rica ederim
Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo
Evet gunümüz aynı,bulantım hiç yok bu benim 3. Hamileliğim normalde bu hafta başlaması gerekirdi bekliyorum bende başlasın diye,pek hamile gibi hissetmiyorum kendimi o yuzden dün gittim doktora cok sukur minikden olsa keseyi gördük,bı dün karin ağrısı yasadım o da normal hamilelikte ara ara olur sendeki belirtiler neler?
senin için dua etmiştim canım inşallah bi yakını yardımına koşar diye elhamdülillahAbimin esindede erken doğum riski vardi
Dr ona da progestan vermisti az önce whatsapptan yazdım evi yakin progestan varmi die yok ne oldu dedi bende anlattim hemen gitmiş nöbetçi eczane bulmuş bana getiriyo yoldaymis canim abim yaa arabasida yok ziyan oldu canim benim hemen ilacim gelsin 2 tane içicem
Canim ben telefondan girdigim icin msj atamiyorum benide eklermisin
Sat: 22 eylül 2.bebegim olucak ins. Yaş 24 baska ne gerekliydi :)
üstüne görme adet kanaması değil canım yerleşme kanaması sen aynı zamana geldiği için farkına varamıyorsun ama kanın yapısı farklı oluyor zaten çok sık görülen birşey de değilmişkızlar ustune görme nasıl oluyor spermler3 gun yaşıyorsa yumurtlama geç oluyorsa nasıl yetıısıyor anlatırmısınız
Kizlar ilk randevumuzu aldik cumartesi gunune. Dua edin bi problem yok desin doktor.:18:
Merhaba Arkadaşlar
sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.
İnsan "Anne" olacağını duyunca bu hissi yaşayan herkes ile konuşmak bu duyguyu paylaşmak istiyor.
Asla anne olmaya hazır olmam sanıyordum. Meğer varlığını duymak bile kalbimi, beynimi bedenimi hazırlamaya yetiyormuş.
Tahmini bebeğimin hayatımıza renk katma tarihi 20 Haziran..Umarım Allah benim ve sizlerinde sağlıklı, hayırlı kucağımıza almayı nasip eder.
Bebeğim artık yaşamıyo
Bebeğim artık yaşamıyo