aaaa sen neden böyle hissediyorsun ki canım?
benim hiç bu tarz hislerim yok,hatta aksine mutlu hissediyorum,eşim çok yardımcı oluyo,ailem desen öyle..tedirginliğim endişem olmasa herşey nerdeyse mükemmel
Bulantılar yüzünden herhalde
Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo
Bebeğim artık yaşamıyo
Msj göndermiyorum28 istanbul ilk 15 Haziran
Tamamdır ekledim
Geçtiğimiz sayfalarda rica etmiştim. İsteyenler bilgilerini özel mesaj ile iletmeleri durumunda hemen listeye ekleneceklerdir
Tamamdır ekledim
Bende ozel mesaj gonderemiyorum 27 yasindayim ilk bebegim olacak Allah kismet ederse 19 haziran beklenen dogum vanda yasiyorum benide ekler misiniz
hoşgeldin :) umarım hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagınaarkadşlar arnıza yenı katıldım bende 7 haflaık bır anne adayıyım
arkadşlar arnıza yenı katıldım bende 7 haflaık bır anne adayıyım
Bebeğim artık yaşamıyo
hoşgeldin :) umarım hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagına
amın ınşalhhh cnm bu hamılılık takvımı nasıl yapılıyo..
kızlar bebeğimin kalp atışlarını 9. haftada duycm böyle geç duyan varmı.:26:
allahım sabır versın eminmisin? kanaman mı var noluyo
benim önceki iki hamileliğimde de 7.haftanın sonuna geliyorduk bebekte görünmedi,kalp atışıda duyulmadı ve sonradan ilaçların bazılarını kestik (aspirin,progestan) düşük oldu malesef..
ama ben araştırırken nette forumlarda çok gördüm,okudum 8-9.haftalarda da gören..
:26::26:
yanı ben haftaya 9. haftamda duyucm ALLAHım kısmet ederse .. geçen hafta keseyı gördük 2 hafta sonra kalp atışalrını dınleylm dedı 1 hafta bıttı haftaya kalp atışlrını için gitcem ınşl bebegm sağlıklıdır ınşl duyrm ALLAH ım