- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
İ iii oyle de olmuyo ki neysse acikmayi bekliim madem napiim..sevdiğin başka şeylerle karıştırıp ye..
yani mesela,örnek : meyveleri sütle karıştır meyveli süt..
cevizleri fındıkları döv ez onuda bi yiyeceğin içine at,ye..
bunun gibi..
Ben de o kdr aldim kilo ve benim ki daha 5 haftalik :)Arkadaslar bisi merak ediyorumkilo almaya basladinizmi ben 3 kilo aldim simdiden malesef. Ya biraz sigarayibirakmama bagliyorum ama istahimda acik 1 pakete yakin sigara iciyodm simdi hic kullanmiyom yarin 8. Haftama gircm sizde durumlar nasil
Canim bana oyle bise demedi doktor iliski serbest dedi onu sanirim riski olan kisilere soyluyolar hatta bazilarin uzun seyahatlari fln yasakliyolar..sadece 1 doktora mi gittin ?Kızlar birşey sorucam benim 10 gün önce doktor ilişkiyi yasaklamıştı kalp atışını duyana kadar bugünde duyamadık .tekrar 10 gün sonra çağırdı kontrole ve yine ilişki yasak dedi.
doktoru böyle söyleyen varmı ? sonuçta bukadar erken doktora gitmeseydik böyle birşeyden haberim olmayacaktı acaba ne gibi sakıncası olabiliyor.
Kızlar birşey sorucam benim 10 gün önce doktor ilişkiyi yasaklamıştı kalp atışını duyana kadar bugünde duyamadık .tekrar 10 gün sonra çağırdı kontrole ve yine ilişki yasak dedi.
doktoru böyle söyleyen varmı ? sonuçta bukadar erken doktora gitmeseydik böyle birşeyden haberim olmayacaktı acaba ne gibi sakıncası olabiliyor.
Kızlar birşey sorucam benim 10 gün önce doktor ilişkiyi yasaklamıştı kalp atışını duyana kadar bugünde duyamadık .tekrar 10 gün sonra çağırdı kontrole ve yine ilişki yasak dedi.
Arkadaslar bisi merak ediyorumkilo almaya basladinizmi ben 3 kilo aldim simdiden malesef. Ya biraz sigarayibirakmama bagliyorum ama istahimda acik 1 pakete yakin sigara iciyodm simdi hic kullanmiyom yarin 8. Haftama gircm sizde durumlar nasil
Arkadaslar bisi merak ediyorumkilo almaya basladinizmi ben 3 kilo aldim simdiden malesef. Ya biraz sigarayibirakmama bagliyorum ama istahimda acik 1 pakete yakin sigara iciyodm simdi hic kullanmiyom yarin 8. Haftama gircm sizde durumlar nasil
Ben de o kdr aldim kilo ve benim ki daha 5 haftalik :)
gerci gec yiyorum ondan kaynaklaniyo benimki de yeme saatlerime bi ayar vericem bakalim..
Sigarayi iyi ki birakmissin cnm kilo almani mutlaka etkilemistr ama faydali yiyecekleri yerken sinir koyma kilo nasilsa gider hamurisi cok tuketmemek gerekiyo..
Bulantin fln olmuyo o zmn senin ?
Ben bugun 9 haftaya girdim 20 gündür mide bulantisindan perisandim. Bi kahvaltı yapabiliordum sonra iptal artik kusmadan yemek borumda tahrisler olmus kanli kusuodum.o yüzden bu 20 günde 3 kilo verdim. Dr. Kilo verdiğim için değil yemek borum bu şekilde zarar gördüğü için ilaca başladı. 3 gündür kusmuyorum iyiyim ama istahim yok.bakalim bundan sonrasi ne olur
Bende esimin isinden dolayi burdayim.cerkezkoyde doktor ariyorum. Var mi tavsye edebilecegin bi doktor
Canim bana oyle bise demedi doktor iliski serbest dedi onu sanirim riski olan kisilere soyluyolar hatta bazilarin uzun seyahatlari fln yasakliyolar..sadece 1 doktora mi gittin ?
benimde aynı canım. dün gittim kalp atışı daha yok haftaya gel dedi.
Bizede keseyi gordukten sonra yasaklamisti doktor kalp atisini vajinal ultr gordu 15 gun sonra tekrar bakalim dedi ama yasagi hafta da 1 e cekti rahim kasilmalari zararveriyo olabilir ama ayrintili bilmiyorm
kızlar benim gibi hala daha hastaneye gitmeyen varmı?randevum çarşamba günü inş hem keseyi hemde kalp atışlarını duyarım
bende pek bilmiyorum.baştan başka bir dr. gidiyordum fazla ilgilenmeyince şimdi reyap hastanesine gidiyorum.daha önce orda aşılama ve tüp bebek yaptırmıştım.beni daha iyi tanıdıkları için orayı tercih ettim.dr. kemal yıldız
kızlar benim gibi hala daha hastaneye gitmeyen varmı?randevum çarşamba günü inş hem keseyi hemde kalp atışlarını duyarım
Cnm bana da doktorum kalp atisini duyana kadar iliskiye girmeyin dedi ama ayrica dusuklerin iliskiye girmekle alakasi olmadigini da anlatti.sadece iliskide cok zorlanmadan yapin dedi.ama kalp atisini duyana kadar demisti,gecen hafta duyduk.biz yine de korkuyoruz henuz yapmadik.Kızlar birşey sorucam benim 10 gün önce doktor ilişkiyi yasaklamıştı kalp atışını duyana kadar bugünde duyamadık .tekrar 10 gün sonra çağırdı kontrole ve yine ilişki yasak dedi.
canım senin kontrolün ne zaman, çok dua ediyorum senin için. Çok güzel olacak bu sefer :)
bence en güzeli geç gitmekmiş hem keseyi hem kalbi aynı anda duyarsın inşallah.çünkü kalp atışı duyulmadımı insan daha tedirgin oluyor.
Evet kalp atisindan sonra haftada 1 dediEvet canım tek doktora gittim ama bir kaç gün sonra başka bir doktora daha gitmek istiyorum.çok şükür riskli bir durumum yok.
canım hamilelik takviminde 7 haftalık görünüyorsun görünmedimi kalp atışı acaba bu ultrason cihazlarıyla alakalı olabilirmi?
banada keseyi gördükten sonra dedi canıım.kalp atışını duyduktan sonramı haftada 1 e çekti.?