2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
peki kesenin içinde bebeği gördünüz mü canım?bende kesede bebekte görünmemişti,o yüzden 7.haftanın sonundan sonra beklemeye gerek yok denmişti (zaten sonra kendiliğinden düşük oldu)
Allah korusun,sen duyarsın inş..

bak burayıda incele..
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-204927.html

keseyi gördük cnm kucuktu kese dr gayt ıyı dedı 2 hafta sonra gl kalp atışlrını dınlylm dedı hrhngı bır sorun yok dedı ınşl hyrlısıyla kucagma alrım bebegmı

Akşam bulantı için hastaneye gittim serum verceklerdi
Dr bebeğin kalp atışında sorun var dedi sabah detaylı ultrasona girdim
Pazar günü küt küt atan minik kalp artık tek çizgi ve dıııt:KK14:
Artık yok kürtaj mı olcam ilaç mi vercek off:KK14:

Çok üzüldüm canım ne zor bi şeydir çok iyi bilirim... Rabbim bi daha yaşatmasın...

kızlar bebeğimin kalp atışlarını 9. haftada duycm böyle geç duyan varmı.:26:

canım hiç korkma anladığım kadarıyla sen 7. haftada gitmişşin şimdi gitsende muhtemelen duyarsın ama doktorun emin olmak istemiştir. ben gittiğimde karından baktı göremedi alttan baktı gördü sende görürsün inşallah canım kalbini ferah tut. giderken idrara sıkışık git daha iyi görünür

canım hiç korkma anladığım kadarıyla sen 7. haftada gitmişşin şimdi gitsende muhtemelen duyarsın ama doktorun emin olmak istemiştir. ben gittiğimde karından baktı göremedi alttan baktı gördü sende görürsün inşallah canım kalbini ferah tut. giderken idrara sıkışık git daha iyi görünür

aaa öylemı cnm bunu bılmıyodum çok tşkr edrm ayrıca vajinal ultrasn bebeğe zaralımı düşük riski çokmu sızcevajınlden bakmk ıstrse korkyrm

inan ki kendime olmuş gibi üzüldüm,içim burkuldu canım,Allah güç kuvvet versin inş..yaşamış biri olarak bu duyguyu,iyi anlıyorum seni..umarım tekrarı asla olmaz bir daha..

aaa öylemı cnm bunu bılmıyodum çok tşkr edrm ayrıca vajinal ultrasn bebeğe zaralımı düşük riski çokmu sızcevajınlden bakmk ıstrse korkyrm

vajinal ultrasonun bebeğe,hamileliğe hiçbir zararı yok..hatta vajinal daha net bakıldığı,görüldüğü için tercih ediliyor..korkma o konuda..

Canimmm 9. Haftamda ayni durumu yasamis biri olarak seni coook iyi anliyorum :KK43:( Allah sabrini veriyor. Sormak istedigin bisey olursa yardmci olmak isterim

Özel msj ile bilgilerinizi iletmenizi rica ederim :KK34:

Canim ben telefondan girdigim icin msj atamiyorum benide eklermisin
Sat: 22 eylül 2.bebegim olucak ins. Yaş 24 baska ne gerekliydi :)

Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo :KK14:

Inanmıyorum çok çok üzüldüm gerçekten :KK43:(
Neden öyle olmuş ki dr bişey demedi mi
Kanaman falan varmı insallah kürtaj yapmazlar

Son düzenleme:
Evet gunümüz aynı,bulantım hiç yok bu benim 3. Hamileliğim normalde bu hafta başlaması gerekirdi bekliyorum bende başlasın diye,pek hamile gibi hissetmiyorum kendimi o yuzden dün gittim doktora cok sukur minikden olsa keseyi gördük,bı dün karin ağrısı yasadım o da normal hamilelikte ara ara olur sendeki belirtiler neler?

MAŞAALLAH miniğine benim de pek belirtim yok sadece iştahlıyım sık idrara çıkıyorum o kadar keseyi de görmedim daha bulantı sıfır
dün bende sağlık ocağına gittim bhcg 5950 olmuş o biraz rahatlattı senin kaç şuanda?

Merhaba Arkadaşlar

sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.

İnsan "Anne" olacağını duyunca bu hissi yaşayan herkes ile konuşmak bu duyguyu paylaşmak istiyor.

Asla anne olmaya hazır olmam sanıyordum. Meğer varlığını duymak bile kalbimi, beynimi bedenimi hazırlamaya yetiyormuş.

Tahmini bebeğimin hayatımıza renk katma tarihi 20 Haziran..Umarım Allah benim ve sizlerinde sağlıklı, hayırlı kucağımıza almayı nasip eder.

Abimin esindede erken doğum riski vardi
Dr ona da progestan vermisti az önce whatsapptan yazdım evi yakin progestan varmi die yok ne oldu dedi bende anlattim hemen gitmiş nöbetçi eczane bulmuş bana getiriyo yoldaymis canim abim yaa arabasida yok ziyan oldu canim benim hemen ilacim gelsin 2 tane içicem
senin için dua etmiştim canım inşallah bi yakını yardımına koşar diye elhamdülillah

Canım çok geçmiş olsun. Aynı acıyı ben de 8 haftalıkken yaşamıştım. Ben kürtaj oldum ve hiçbirşey hissetmedim.

kızlar ustune görme nasıl oluyor spermler3 gun yaşıyorsa yumurtlama geç oluyorsa nasıl yetıısıyor anlatırmısınız
üstüne görme adet kanaması değil canım yerleşme kanaması sen aynı zamana geldiği için farkına varamıyorsun ama kanın yapısı farklı oluyor zaten çok sık görülen birşey de değilmiş

Kizlar ilk randevumuzu aldik cumartesi gunune. Dua edin bi problem yok desin doktor.:18:

C.tesi günü baya kontrole gidecek annemiz var,herkes musmutlu gelir inş..

Merhaba Arkadaşlar

sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.

İnsan "Anne" olacağını duyunca bu hissi yaşayan herkes ile konuşmak bu duyguyu paylaşmak istiyor.

Asla anne olmaya hazır olmam sanıyordum. Meğer varlığını duymak bile kalbimi, beynimi bedenimi hazırlamaya yetiyormuş.

Tahmini bebeğimin hayatımıza renk katma tarihi 20 Haziran..Umarım Allah benim ve sizlerinde sağlıklı, hayırlı kucağımıza almayı nasip eder.

güzel anlatmışsın arkadaşım,hayırlı olsun sanada..
insan iyi-kötü her türlü tecrübeyi paylaşarak hem rahatlıyo,hem deneyim kazanıyo..bu çok önemli bişey..

X