- 23 Nisan 2008
- 642
- 0
maşaallah bulantının kalp atışlarıyla başladığını bilmiyordum bak öğrenmiş oldum ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM
güzel haberlere devam oyyyy maşallah
Ayyy canımmm çok güzel bir haber bu çokk sevindim :)) gerçkten güzel habere ihtiyacımız vardı)) inşaalah sağlıklı olarak bebeklerimizi hep beraber kucağımıza alırız )
gözünaydın canım akşam korkmuştun ama güzel haberlere sevindim.
Arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını 29 ekimde duymuştum ama 2 gündür 30 ekim ve bugün sabahları olan mide bulantım kesildi ve sanki ani çok acıkmalarımda kesildi emin değilim ama ...( acaba bebeğe bişey olmuş mudur çoookkk korkuyrm (
Arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını 29 ekimde duymuştum ama 2 gündür 30 ekim ve bugün sabahları olan mide bulantım kesildi ve sanki ani çok acıkmalarımda kesildi emin değilim ama ...( acaba bebeğe bişey olmuş mudur çoookkk korkuyrm (
Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo
Ohh bee cok sukur valla sabahtan beri aklimdaydin masallah diyelim o zmn bebisimize :)Canlarim hastaneden geliyorum
Bebegimin kesesini gördük
Dr herşey yolunda yerleşme kanaması olmuştur dedi :)
20 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.. düşük riskim falan yokmuş cok sevindim Allaha şükürler olsun ♥
Rabbim hepimize burda mutlu haberler paylaşmayı nasip etsin ♥
Kizlar ilk randevumuzu aldik cumartesi gunune. Dua edin bi problem yok desin doktor.:18:
Canlarim hastaneden geliyorum
Bebegimin kesesini gördük
Dr herşey yolunda yerleşme kanaması olmuştur dedi :)
20 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.. düşük riskim falan yokmuş cok sevindim Allaha şükürler olsun ♥
Rabbim hepimize burda mutlu haberler paylaşmayı nasip etsin ♥
Yaa kizlar bende acayip istahsizlik var dun bugun agzimin tadi bozuldu yaa ceviz fln yiyim meyve yiyim diye zorluyrm kendimi ama yiyemiyrm nasi napsak ki :/
Yaa kizlar bende acayip istahsizlik var dun bugun agzimin tadi bozuldu yaa ceviz fln yiyim meyve yiyim diye zorluyrm kendimi ama yiyemiyrm nasi napsak ki :/
Canım böyle ufak değişimlerle kendinizi üzme kimisinde hiç mide bulantısı olmayabiliyor,yada çok kısa sürebiliyor belki atlattın bu bulantıyı belkide yarın tekrar başlıycak dur bakalım hemen kötü düşünme
bende de çoğunuz gibi bulantı olmuyor diye..
ara sıra giren kramplar 2 gündür yok denecek kadar az diye..
iştahımda artış/azalış bişey olmadı diye..
ve bunlar gibi bisürü şey.. hep korkuyorum,endişe duyuyorum acaba sorun mu var diyorum..
ama böyle yapmamamız lazım aslında,sonuçta herşey Allah'tan.. olumlu düşünmeye çalışmalı,kendimizi dinlememeliyiz..
aaah bi başarabilsek..
Ayyy cok sevindim canim yaa,kac haftaliktin
yaşamadan bilinmez belki ama ben herşeye razıyım.. yeterki sağlıklı bi bebiş olsun..
sevdiğin başka şeylerle karıştırıp ye..
yani mesela,örnek : meyveleri sütle karıştır meyveli süt..
cevizleri fındıkları döv ez onuda bi yiyeceğin içine at,ye..
bunun gibi..
Özel msj ile bilgilerinizi iletmenizi rica ederim
cnm msj atamiyorum sana 27 yasindayim ankara dt 9 haziran