2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
maşaallah bulantının kalp atışlarıyla başladığını bilmiyordum bak öğrenmiş oldum ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM

Amin canım çok sağol hepimizin inşallah . bende bilmiyordum bulantım neden yok diyordum demekki biraz zaman var.

güzel haberlere devam oyyyy maşallah

Sizlerdende duyarız inşallah güzel haberler..

Arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını 29 ekimde duymuştum ama 2 gündür 30 ekim ve bugün sabahları olan mide bulantım kesildi ve sanki ani çok acıkmalarımda kesildi emin değilim ama ...( acaba bebeğe bişey olmuş mudur çoookkk korkuyrm (

Ayyy canımmm çok güzel bir haber bu çokk sevindim :)) gerçkten güzel habere ihtiyacımız vardı )) inşaalah sağlıklı olarak bebeklerimizi hep beraber kucağımıza alırız )

Insallah canim benim ♥
Hepimizin dogurup bebeklerimizin resimlerini burda paylaşacağı günü hayal ediyorum çok güzel yaa ♥

gözünaydın canım akşam korkmuştun ama güzel haberlere sevindim.

Saol canim benim ♥♥ :)

Canım böyle ufak değişimlerle kendinizi üzme kimisinde hiç mide bulantısı olmayabiliyor,yada çok kısa sürebiliyor belki atlattın bu bulantıyı belkide yarın tekrar başlıycak dur bakalım hemen kötü düşünme

merhaba arkadaşlar bende bir haziran annesiyim .ilk bebeğim yola çıkmış ben 5 haftalık olunca fark edebildim ancak.umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi nasip etsin Rabbim bizlere.yanlız benim 1 haftadır şiddetli kasık ağrılarım oluyor sizce normalmi 7 haftama girdim.benim gibi hisseden oldumu?

bende de çoğunuz gibi bulantı olmuyor diye..
ara sıra giren kramplar 2 gündür yok denecek kadar az diye..
iştahımda artış/azalış bişey olmadı diye..

ve bunlar gibi bisürü şey.. hep korkuyorum,endişe duyuyorum acaba sorun mu var diyorum..

ama böyle yapmamamız lazım aslında,sonuçta herşey Allah'tan.. olumlu düşünmeye çalışmalı,kendimizi dinlememeliyiz..

aaah bi başarabilsek..

Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo

Oyyyy canim Allah( c.c.) yardimcin olsun ...
Offff cok uzuldum ya ..
Agliyorum resmen kendimi senin yerine koyuyorumda ...
Rabbim sabir versin ..
Simdi ne olacak peki ?

Ohh bee cok sukur valla sabahtan beri aklimdaydin masallah diyelim o zmn bebisimize :)

Ayyy cok sevindim canim yaa,kac haftaliktin

Yaa kizlar bende acayip istahsizlik var dun bugun agzimin tadi bozuldu yaa ceviz fln yiyim meyve yiyim diye zorluyrm kendimi ama yiyemiyrm nasi napsak ki :/

Yaa kizlar bende acayip istahsizlik var dun bugun agzimin tadi bozuldu yaa ceviz fln yiyim meyve yiyim diye zorluyrm kendimi ama yiyemiyrm nasi napsak ki :/

sevdiğin başka şeylerle karıştırıp ye..
yani mesela,örnek : meyveleri sütle karıştır meyveli süt..
cevizleri fındıkları döv ez onuda bi yiyeceğin içine at,ye..
bunun gibi..

Çok haklısın canım benim koruyacak olan RABBİM ama işte dediğin gibi bir başarabilsek ( çok taktım kafaya ben ((((

sevdiğin başka şeylerle karıştırıp ye..
yani mesela,örnek : meyveleri sütle karıştır meyveli süt..
cevizleri fındıkları döv ez onuda bi yiyeceğin içine at,ye..
bunun gibi..

canım senin kontrolün ne zaman, çok dua ediyorum senin için. Çok güzel olacak bu sefer :)

Arkadaslar bisi merak ediyorumkilo almaya basladinizmi ben 3 kilo aldim simdiden malesef. Ya biraz sigarayibirakmama bagliyorum ama istahimda acik 1 pakete yakin sigara iciyodm simdi hic kullanmiyom yarin 8. Haftama gircm sizde durumlar nasil

Kızlar birşey sorucam benim 10 gün önce doktor ilişkiyi yasaklamıştı kalp atışını duyana kadar bugünde duyamadık .tekrar 10 gün sonra çağırdı kontrole ve yine ilişki yasak dedi.

doktoru böyle söyleyen varmı ? sonuçta bukadar erken doktora gitmeseydik böyle birşeyden haberim olmayacaktı acaba ne gibi sakıncası olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…