2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende yeni olduğum için ozel msj atamiyorum. 26 ilk adana 7 haziran. Tüm anne adaylarina güzel günler:KK66:

kızlar bebeğimin kalp atışlarını 9. haftada duycm böyle geç duyan varmı.:26:

benim önceki iki hamileliğimde de 7.haftanın sonuna geliyorduk bebekte görünmedi,kalp atışıda duyulmadı ve sonradan ilaçların bazılarını kestik (aspirin,progestan) düşük oldu malesef..

ama ben araştırırken nette forumlarda çok gördüm,okudum 8-9.haftalarda da gören..

:KK43: allahım sabır versın eminmisin? kanaman mı var noluyo

Akşam bulantı için hastaneye gittim serum verceklerdi
Dr bebeğin kalp atışında sorun var dedi sabah detaylı ultrasona girdim
Pazar günü küt küt atan minik kalp artık tek çizgi ve dıııt:KK14:
Artık yok kürtaj mı olcam ilaç mi vercek off:KK14:

:26::26:
benim önceki iki hamileliğimde de 7.haftanın sonuna geliyorduk bebekte görünmedi,kalp atışıda duyulmadı ve sonradan ilaçların bazılarını kestik (aspirin,progestan) düşük oldu malesef..

ama ben araştırırken nette forumlarda çok gördüm,okudum 8-9.haftalarda da gören..

yanı ben haftaya 9. haftamda duyucm ALLAHım kısmet ederse .. geçen hafta keseyı gördük 2 hafta sonra kalp atışalrını dınleylm dedı 1 hafta bıttı haftaya kalp atışlrını için gitcem ınşl bebegm sağlıklıdır ınşl duyrm ALLAH ım

:26::26:

yanı ben haftaya 9. haftamda duyucm ALLAHım kısmet ederse .. geçen hafta keseyı gördük 2 hafta sonra kalp atışalrını dınleylm dedı 1 hafta bıttı haftaya kalp atışlrını için gitcem ınşl bebegm sağlıklıdır ınşl duyrm ALLAH ım

peki kesenin içinde bebeği gördünüz mü canım?bende kesede bebekte görünmemişti,o yüzden 7.haftanın sonundan sonra beklemeye gerek yok denmişti (zaten sonra kendiliğinden düşük oldu)
Allah korusun,sen duyarsın inş..

bak burayıda incele..
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-204927.html

selam kızlar bende dün doktordaydım kalp atışlarını duyduk rütin tahliller yapıldı 20 gün sonra cağırdı doktorum umarım herkezin yolunda gider

X