- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
Ins. CanimAmin canimm cümlemize insallah sag saglim kucagimiza almak nasip olsun..
oyyy ne güzell ben ilk doktora gittigimde keseyi görmüstü sadece sonra doktorumu degistirdim 7 haftalikti kalp atislarini gördük
11.11.13 randavum var 12 haftalik falan olucak hareketlerinide görürürüm insallahh
Gunaydin canimkızlar günaydın
ben sabahları çok acıkıyorum artık
günaydın anneler biz geldik bugun randevumuz var drda bebeği kalp atışlarını duyacaz cok korkuyorum
günaydın anneler biz geldik bugun randevumuz var drda bebeği kalp atışlarını duyacaz cok korkuyorum
Hiiiiç korma canım benim.Güzel düşün,güzel olsun.Umuyorum o harika ritmleri duyarsın da için ferahlar.
seni o kadar iyi anlıyorum ki...aaaay çok heyecanlı + birazda tedirginn bi bekleyiş...
dilerim çooook güzel haberlerle gel...kaçta randevun?bize ne zaman haber vermiş olursun?
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2014
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Anne Adayımız Yaş :26: Kaçıncı Bebiş Şehir BDT Bebiş Cinsiyeti Bebiş İsimlerimiz pufpuff 27 İlk İstanbul 18 Haziran süperanne 30 3. 24 Haziran oetgsl 31 İlk İstanbul 14 Haziran ilepetzog 26 İlk İzmir 14 Haziran seraaap 30 İlk İzmir 17 Haziran mihrimah24 27 2. Bursa 23 Haziran miss_night 25 İlk Bursa 6 Haziran guness14 30 İlk İstanbul 21 Haziran bahar3432 31 İlk İstanbul 17 Haziran sevgi2005 27 2. İzmir 26 Haziran fabor 38 2. Bursa 18 Haziran ciftekuzu 31 2. İstanbul
benide aranıza arabilirmisiniz benide ekleyin lütfen
Özel msj ile bilgilerinizi iletmenizi rica ederim
saol pufpufum canım beimmm saat 3 te akşam veririm haber size rabbim güzel şeyler yasatsıın hepimize
listede herkesin adı yok neden biliyor musun benim yok mesela birkaç kişiyi de göremedim
Özel msj ile bilgilerinizi iletmenizi rica ederim
Msj göndermiyorum28 istanbul ilk 15 Haziran
Günaydın dün gecede yazmıştım ve hala kendimi çok kötü hissediyorum. Yalnız gibiyim. Her şey hayatımı zorlaştırıyor sanki. Şimdi kalkıp kahvaltı etmem gerek sonra işe gitmem gerek. Ile giderken bin tane kokuyu duymamaya çalışmam gerek. Yollarda kusmamam gerek. Kendimi yormamam sinirlenmemem gerek. Of
Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo
Beni listeden çıkartin
Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo