2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Amin canimm cümlemize insallah sag saglim kucagimiza almak nasip olsun..
oyyy ne güzell ben ilk doktora gittigimde keseyi görmüstü sadece sonra doktorumu degistirdim 7 haftalikti kalp atislarini gördük
11.11.13 randavum var 12 haftalik falan olucak hareketlerinide görürürüm insallahh
Ins. Canim :KK16:
Bende ay kasim sonlara dogru gitmeyi dusunuyorum Allah (c.c.) in izni ile...
13 haftanin icinde oluruz cinset daha net cikar umidiyle :nazar:
kızlar günaydın

ben sabahları çok acıkıyorum artık:KK56:
Gunaydin canim :KK16:
Kesinlikle canim gece yarilari bile kalkacaksin emin ol :KK1:

Günaydın dün gecede yazmıştım ve hala kendimi çok kötü hissediyorum. Yalnız gibiyim. Her şey hayatımı zorlaştırıyor sanki. Şimdi kalkıp kahvaltı etmem gerek sonra işe gitmem gerek. Ile giderken bin tane kokuyu duymamaya çalışmam gerek. Yollarda kusmamam gerek. Kendimi yormamam sinirlenmemem gerek. Of :KK14:

Günaydınlaaaaaar güzel annelerim benümmmm.Rabbimin izniyle bebişlerimiz çoook sağlıklıdır inşallaaah.İyi düşünelim,iyi olalım.Biz süperizzzzz :KK52:

ahaha arkadaşım umarım ameliyata gerek kalmaz.

Cleopatracğm canım umuyorum her şey yolundadır.Umarım harika geçiririrsin her gününü...

Çok iştahsızım.Sevdiğim hiçbir şeyi yemek istemiyorum.En çok yumurtadan tiksindim.Haşlamasını görmek istemiyorum.Bugün krep ya da peynirli omlet gibi i yapıp tüketsem diyorum.Süt,yoğurt ve peyniri yiyebiliyorum ama yumurtayı görmek istemiyorum...

Herkese musmutluuuuuuuuu günleeeeeeeeeeeeeeeeer :KK52:

Listeyi yapacak arkadaşıma mesaj göndermek istedim.Ama henüz yeni üye oldğum için gönderemiyorum.Bilgilerim buradan yazayım ?

28 yaşındayım.İlk bebeğimiz.Antakyada yaşıyorum.Tahmini doğum 02-06-2014...

günaydın güzel,heyecanlı,tedirgin anne adayları :KK3:

günaydın anneler biz geldik bugun randevumuz var drda bebeği kalp atışlarını duyacaz cok korkuyorum :KK50:

seni o kadar iyi anlıyorum ki...aaaay çok heyecanlı + birazda tedirginn bi bekleyiş...
dilerim çooook güzel haberlerle gel...kaçta randevun?bize ne zaman haber vermiş olursun?

seni o kadar iyi anlıyorum ki...aaaay çok heyecanlı + birazda tedirginn bi bekleyiş...
dilerim çooook güzel haberlerle gel...kaçta randevun?bize ne zaman haber vermiş olursun?

saol pufpufum canım beimmm saat 3 te akşam veririm haber size rabbim güzel şeyler yasatsıın hepimize :KK16:

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2014

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Anne Adayımız :21:Yaş :26: Kaçıncı Bebiş :KK49: Şehir En Büyük TÜRKİYE BDT :emir_bebek: Bebiş Cinsiyeti :KK73: Bebiş İsimlerimiz :KK52:
pufpuff 27 İlk İstanbul 18 Haziran
süperanne 30 3. 24 Haziran
oetgsl 31 İlk İstanbul 14 Haziran
ilepetzog 26 İlk İzmir 14 Haziran
seraaap 30 İlk İzmir 17 Haziran
mihrimah24 27 2. Bursa 23 Haziran
miss_night 25 İlk Bursa 6 Haziran
guness14 30 İlk İstanbul 21 Haziran
bahar3432 31 İlk İstanbul 17 Haziran
sevgi2005 27 2. İzmir 26 Haziran
fabor 38 2. Bursa 18 Haziran
ciftekuzu 31 2. İstanbul

benide aranıza arabilirmisiniz benide ekleyin lütfen

Özel msj ile bilgilerinizi iletmenizi rica ederim :KK34:

Kimse benim gibi hissetmiyor ya da saçma bi durumdayım sanırım. 2 mesajımdan yorum gelmedi:KK43:(((

Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo :KK14:

Günaydın dün gecede yazmıştım ve hala kendimi çok kötü hissediyorum. Yalnız gibiyim. Her şey hayatımı zorlaştırıyor sanki. Şimdi kalkıp kahvaltı etmem gerek sonra işe gitmem gerek. Ile giderken bin tane kokuyu duymamaya çalışmam gerek. Yollarda kusmamam gerek. Kendimi yormamam sinirlenmemem gerek. Of :KK14:

aaaa sen neden böyle hissediyorsun ki canım?
benim hiç bu tarz hislerim yok,hatta aksine mutlu hissediyorum,eşim çok yardımcı oluyo,ailem desen öyle..tedirginliğim endişem olmasa herşey nerdeyse mükemmel

X