2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yatiyorum canim insallah bi sorun yoktur
Annemlerdeyim zaten sabaha kadar wc haricinde kalkmayi düşünmüyorum zaten :/

Kac gündür temizlik yapıyorum evimde..
Bugunde pazara gittik biraz ağır poşet falan taşıdım cok yol yürüdüm oğlumda rahat durmuyo zaten her fırsatta üstüme çıkıyo
Yok genetik test yaptirmadim cnm coraspin kullanıyorum kan sulandirici
kan sulandirici neden kullaniyosun cnm o Allah korusun da dusuk riskini artirmaz mi

Abimin esindede erken doğum riski vardi
Dr ona da progestan vermisti az önce whatsapptan yazdım evi yakin progestan varmi die yok ne oldu dedi bende anlattim hemen gitmiş nöbetçi eczane bulmuş bana getiriyo yoldaymis canim abim yaa arabasida yok ziyan oldu canim benim hemen ilacim gelsin 2 tane içicem

cnm cok gecmis olsun dikkat et dinlen surekli ama 2ilac birden fazla gelmesin..bnmde az once pembe lekememem oldu seni cok iyi anliyorum telaslanmamk elde degil ama napilim mecbur iyi olmAya calisalimki negatife donmesin..:KK43:(

Canım neden böyle bişey yapıyorsun ?miden bulanır diyemi yoksa bulandığı içinmi bizim şuan dengeli beslenmemiz gerekiyor.düzensiz beslenme psikolojini daha çok bozar.

Ah canım bir bilsen keyfimden yapmıyorum, inan forumda balık yedim diyen birinin yazısını okunca öğürmeye başlıyorum, yumuşatıcının kokusundan dolayı çamaşır odasına giremiyorum, ölüyorum, sürünüyorum resmen...

Ben geçen yıl 4 ayda 13 kilo verdikten sonra diyeti bıraktığım gün anneme gitmişti. O gün annemin yağlı salçalı yemekleri, antep den baklavalar maraş tan dondurmalar Adana dan da annemin yemekleri bir araya gelince ben sabaha kadar saat başı kusmuştum. Artık midede bişey kalmayınca sürekli safra kusuyordum. Sabah 8 de hastaneye kaldırdılar serum felan bana mısın demedi, eve geldim hala safra kusuyordum. En son ablam bir nane limon yaptı da kusmam öyle durmuştu. Sabaha kadar 6-8 kez kustum. O gün ölüme çok yaklaştığımı hissetmiştim. Akli dengem yerinden fırladı sanki...İnsan depresyona giriyor inanın. Şuurunu kaybedecek gibi oluyor. Her defasında isyanın eşiğinden dönüyorum...

Yine şuurumu kaybetmemek, akli dengemi oynatmamak için sadece sebze meyve yiyebiliyorum. Ablam bunları da yiyemiyordu hamileliğinde...

Yatiyorum canim insallah bi sorun yoktur
Annemlerdeyim zaten sabaha kadar wc haricinde kalkmayi düşünmüyorum zaten :/

Kac gündür temizlik yapıyorum evimde..
Bugunde pazara gittik biraz ağır poşet falan taşıdım cok yol yürüdüm oğlumda rahat durmuyo zaten her fırsatta üstüme çıkıyo
Yok genetik test yaptirmadim cnm coraspin kullanıyorum kan sulandirici

kızlar ustune görme nasıl oluyor spermler3 gun yaşıyorsa yumurtlama geç oluyorsa nasıl yetıısıyor anlatırmısınız

Canım uzun süreli bulantı kesinlikle sonra depresyona dönüyo hiç iyilesmicem saniyosun sürekli ağlama hissi vs ama güzel tarafı kalıcı diil bulantılar geçince pirrr diye depresif hallerde gidioo gözün açılıyo resmen inşallah kısa sürer
Bak bu gece tek derdim bulantı diil bebeğimin kalp atışı çok azalmış:KK5:

Ya çiftekuzu, benim halimden en çok sen anlıyorsun inan. Bazen oturup ağlıyorum, bunalıma giriyorum, hiç bir şey yapamıyorum bulantılardan...

Ah canım bir bilsen keyfimden yapmıyorum, inan forumda balık yedim diyen birinin yazısını okunca öğürmeye başlıyorum, yumuşatıcının kokusundan dolayı çamaşır odasına giremiyorum, ölüyorum, sürünüyorum resmen...

Ben geçen yıl 4 ayda 13 kilo verdikten sonra diyeti bıraktığım gün anneme gitmişti. O gün annemin yağlı salçalı yemekleri, antep den baklavalar maraş tan dondurmalar Adana dan da annemin yemekleri bir araya gelince ben sabaha kadar saat başı kusmuştum. Artık midede bişey kalmayınca sürekli safra kusuyordum. Sabah 8 de hastaneye kaldırdılar serum felan bana mısın demedi, eve geldim hala safra kusuyordum. En son ablam bir nane limon yaptı da kusmam öyle durmuştu. Sabaha kadar 6-8 kez kustum. O gün ölüme çok yaklaştığımı hissetmiştim. Akli dengem yerinden fırladı sanki...İnsan depresyona giriyor inanın. Şuurunu kaybedecek gibi oluyor. Her defasında isyanın eşiğinden dönüyorum...

Yine şuurumu kaybetmemek, akli dengemi oynatmamak için sadece sebze meyve yiyebiliyorum. Ablam bunları da yiyemiyordu hamileliğinde...

Allah şifa versin yardımcın olsun canım ne diyelim ... Çok zor bir durum gerçekten :KK50:

Kizlarrrrr:KK14::KK14::KK14:
Bulantı yüzünden hastaneye gittim serum vericekti dr
Bebişe bakmak lazım dedi veee:KK50:
Kalp atışlarıni hiç beğenmedim dedi :KK14::KK14::KK14:
Yarın sabah dopplere gircem nolur dua edin:KK5:
Canim bulanti icin gitmissin...
Bulantilarinin olmasi bebiisinin gelistigine isaret...
Rabbimin izni ile hicbir sorunun olmaz ins.
Kendini uzme yarin guzel haberlerle gel ins. :nazar:

Dr ona da progestan vermisti az önce whatsapptan yazdım evi yakin progestan varmi die yok ne oldu dedi bende anlattim hemen gitmiş nöbetçi eczane bulmuş bana getiriyo yoldaymis canim abim yaa arabasida yok ziyan oldu canim benim hemen ilacim gelsin 2 tane içicem

Cok uzuldum canim ama kahverenkli leke sanirim ins. Onemli birsey yoktur...
Rabbim melegini sana bagislasin :nazar:

ben de iptal oldum bugün bulantıdan. işten çıktım saatlerce yollardayım. istanbul trafiği. bir de eşimin dışarıda yiyelim demesine rağmen k.pederim evde balık pişirdi. bizde bikaç günüğüne misafir. leş gibi kokuyor her yer. balığı yemek bi yana gözümün ucuyla bakmadım bile. mutfağa giremiyorum. of sinirlerim çok bozuldu. biraz empati yahu.

kan sulandirici neden kullaniyosun cnm o Allah korusun da dusuk riskini artirmaz mi

Yok cnm 2 düşük yasadiktan sonra
Oğluma hamileykende düşük riskim olmuştu
Dr kan pihtilasmasindan düşük yaşıyor olabilirsin diyip coraspin ve progestan vermişti coraspini 9 ay kullandim ben bi sorun olmadi yani.. bu doktorumada anlattm oda yazalim madem yine kullan bi sorun olmaz dedi

cnm cok gecmis olsun dikkat et dinlen surekli ama 2ilac birden fazla gelmesin..bnmde az once pembe lekememem oldu seni cok iyi anliyorum telaslanmamk elde degil ama napilim mecbur iyi olmAya calisalimki negatife donmesin..:KK43:(

Saol canim daha önce oğluma hamileykende düşük riskim vardi 3 ay boyunca sabah 2 öğle 1 aksam 2 şeklinde kullandım ayni simdide oglumdaki.gibi kahve lekelenmem oldu insallah daha olmaz :KK43:

Canim bulanti icin gitmissin...
Bulantilarinin olmasi bebiisinin gelistigine isaret...
Rabbimin izni ile hicbir sorunun olmaz ins.
Kendini uzme yarin guzel haberlerle gel ins. :nazar:

Cok uzuldum canim ama kahverenkli leke sanirim ins. Onemli birsey yoktur...
Rabbim melegini sana bagislasin :nazar:

Evet kahve canim ama yoğun ve fazla geldi o yüzden korktum :KK43: her an kirmiziya dönüşecek gibi geliyor çünkü normaldede ben hep böyle adet olurum :KK43:

nasıl yani iğne batması gibimi

Evet cnm

Canım bide göğsüm benim yandan ağrırdı bu sefer sağ göğsüm biraz uç tarafı ağrıdı bugün ikiside ağrıyor.ama sağ daha hassas sanki.sendede oldu mu öyle bişey

Evet canim yakin...
Allah (c.c.) bagislasin :nazar:
Ilk gebelik mi ?
Kontrolde iken hareketlerini gordun mu ?
Ben gecen hafta cuma gunu gittim bacaklar kollar olusmustu hareket ediyordu...:emir_bebek:
Melegimi izlemek.cok hosuma gitti...:KK16:

Amin canimm cümlemize insallah sag saglim kucagimiza almak nasip olsun..
oyyy ne güzell ben ilk doktora gittigimde keseyi görmüstü sadece sonra doktorumu degistirdim 7 haftalikti kalp atislarini gördük
11.11.13 randavum var 12 haftalik falan olucak hareketlerinide görürürüm insallahh

cok gecmis olsun..
kizlar bu ilk aylar cok dikkat edin ya birakin ev kirlenirse kirlensin bol bol dinlenin..
bende bazen dayanamayip yapiyorum ama aksama kasik agrisi mahfediyor.
ben normalde cok hizli yururum oda cok agri yapiyor bebegim icin gidicegim yere 10dk gec varayim yeterki

merhaba hanımlar
Rabbim hepinize kolay dogumlar saglıklı evlatlar nasip etsin inşllh
ben 2013 haziran annesiyim
sizlerden bi istegim olucak
oğlumun poposunda apse oluştu geçmezse ameliyat olması gerekicek
daha çok küçük , çok üzülüyorum
bizim için dua edermisniz ameliyata gerek kalmasın
hamilelerin duası kabul olur
birde istanbulda bildiğiniz iyi bir çocuk cerrahı varsa adını bana özel msj olarak yollayabilirmisiniz

eylulgulu senin bulantın var mı ya da ne gibi belirtiler yaşıyorsun seninle döngümüz aynıydı sanırım
Evet gunümüz aynı,bulantım hiç yok bu benim 3. Hamileliğim normalde bu hafta başlaması gerekirdi bekliyorum bende başlasın diye,pek hamile gibi hissetmiyorum kendimi o yuzden dün gittim doktora cok sukur minikden olsa keseyi gördük,bı dün karin ağrısı yasadım o da normal hamilelikte ara ara olur sendeki belirtiler neler?

Canım bide göğsüm benim yandan ağrırdı bu sefer sağ göğsüm biraz uç tarafı ağrıdı bugün ikiside ağrıyor.ama sağ daha hassas sanki.sendede oldu mu öyle bişey

Evet göğüslerimde aşırı hassasiyet, uç kisimlarinda karincalanma flan var canim

cok gecmis olsun..
kizlar bu ilk aylar cok dikkat edin ya birakin ev kirlenirse kirlensin bol bol dinlenin..
bende bazen dayanamayip yapiyorum ama aksama kasik agrisi mahfediyor.
ben normalde cok hizli yururum oda cok agri yapiyor bebegim icin gidicegim yere 10dk gec varayim yeterki

Saol cnm evet haklisin
Suan kasık ve bel agirisindan kivraniyorum
Simdi yone wc gittim baktim azcik gelmiş kahve leke insallah devami gelmez :KK43:
Kahvaltimi yapip dr gidicem

Cnm gecmis olsun.acile gitsen? Belki progestan yerine igne filan yaparlar

Saol canim kirmizi kan şeklinde gelseydi kesinlikle bi taksiye atlar acile giderdim
Ama kahve leke olduğu için progestanla gecistireyim dedim bugün gidicem bakalim iç kanama falan yoktur inşallah. .

merhaba hanımlar
birde istanbulda bildiğiniz iyi bir çocuk cerrahı varsa adını bana özel msj olarak yollayabilirmisiniz

Cok gecmis olsun cnm
ALLAH acil sifalar versin inşallah ameliyatsiz kolay bi sekilde atlatirsiniz

merhaba hanımlar

Ben okudum kardesim Allah sifa versin İnsallah

X